Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-112

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

simonette, multumescu frumos pentru incurajari..it's good to be back, cum se zice
MIRO, mi-am gasit, pt prima data puterea sa am uit in urma..eu am ramas in cap 59, la pag 10....SI TU, SCUMPA MEA DESCHISESESI CAPITOLUL ALA!!! ai mana buna, ce sa mai!
tabi...venim dupa tine, in pat daca nu rasounzi la chemare

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

A SCRIS TABI LA ASPIRANTEEEEEEEEEEEEEEE

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

si eu pe aici sa aflu ce temperatura are Tabi.
ASTEPT S-O IAU CU MINE.

megbeng iubita. Eu ti-am purtat noroc? Pai daca e asa ... ma inham la deschis capitolele la endo ... numa sa va vad odata pe toate trecute la odisee.

Am fost sa-mi refac Beta HCG-ul. La ora 1 ma duc s-o iau si va dau vestea si voua. Va pupa Miro

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Miro tin pumniiiii..stransiii..stransiii

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Miro, tinem pumnii pt ora 13:00!
Si daca mai deschizi capitole, te rog sa ma anunti si pe mine ca neaparat vreau si io o fetitza pe care s-o proiectez lunile viitoare! De fapt cat mai curand posibil!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Liana ce mai faci tu draga mea surioara??? sa stii ca io tot te mai iubesc...marturie stau pupiceii pe care ti-i trimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sorooooo ce sa'ti zic..sunt bineeeeeeee..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Liana
Miro,bafta multaa

Mergi la inceput

Pana apare Tabi cu TB-ul ei sa va zic io ca aseara am fost la ovulatie!
Dar am avut asa niste dureri de mari si de crancene ca nu puteam nici sa respir dara'mite sa norocul nostru ca prestasem cu o seara inainte si pt orice eventualitate am repetat fenomenul si dimineata! Bine...nu am facut stimulare sau monitorizare...dar de ce sa nu speram???

Sorooo, asa de rece raspuns mi-ai dat de ma intreb ce-o fi cu tine! Oi fi gresit io cu ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Simonette,f bine ai facut cu prestatu.Si deseara inca o data.Sa fii sigura ca iese ceva de acolo.Poate chiar fetita pe care ti-o doresti

Mergi la inceput