Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by MihaT

Crinuta ,ce rau imi pare ca nu am fost acasa,ca sigur veneam la Oana sa ne cunoastem si noi.Am vazut pozele si v-am admirat foarte mult,Rayan este un scupm.Intre doi baietei draguti mergea si o fetita nu?

Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005)

Pozicile Alexiei

Si mie imi pare rau si am si intrebat-o pe Oana daca esti acasa sa treci si tu cu Alexia.
Lasa, data viitoare. N-au intrat zilele in sac.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, v-am admirat pozele, Maieiut e un dulce, ca de obicei!
Noi ne-am petrecut ieri si cu finii si cu nasii.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

buna fetelor,
anda, trebuie neaparat sa pun icon la listuta ? daca pune toata lumea, presupun ca da, doar ca mi-e lene chiar acum.
alina maria, e200k doar pentru casa sau si pentrui teren? aici sa-ti faci o casa cam cum spui tu costa tot atit, de la $200k in sus, dar cu terenul cumparat in prealabil. noi avem ceva similar, doar ca fara etaj si ne costa $435k. iar gradina e ffff mica, incap doar citiva trandafiri si un lamii.
simbata am mers la un botez, cind am ajuns fata era si botezata si imbracata, dar gabitza a dormit la prinz si ne-a fost mila sa il trezim. au mai fost 2 copii de virsta lui, dar nici unul a fost atit de activ ca al nostru, care a socializat cu invitatii si chiar a dansat (cind spuneati voi ca unii dintre copii danseaza la virsta asta mai ca nu-mi venea sa cred). ieri am fost in excursie la ocean, drumul a fost lung si obositor pt micut, care pina la urma a dormit la mami in brate ca sa aiba tati liniste in masina si sa fie atent la drum.
dl sotz a facut un barter, a dat unui coleg tarcul si leaganul, iar colegul ne va da noua in schimb un corp de mobila pt pus tv-ul. el voia numai tarcul si o cafea, dar sotu' zice atunci iti dam leaganul pe degeaba ( noi am platit pe leagan dublu cit pe tarc, a fost dragutza faza ) asa ca acum am ceva loc sa aduc bicicleta in sufragerie si sa ma apuc de pedalat. va pupicesc dulce

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Rachel, eu ma bucur mult ca ai revenit, dar tu stii deja asta. Fetele vorbeau despre o prajitura, de-aia cred ca nu ai inteles. Hai, povesteste-ne despre Albert, cred ca face si el o gramada de nazdravanii. Ce au crescut copiii nostri si ce departe mi se pare acum perioada de sarcina cu toate grijile ei!
Liviana, bravo, ai baiat mare! Mi se pare un pas important asta, abia astept sa-l vad si eu pe Tudor facand asta, cred ca te-ai emotionat!
Gabry, tu pe unde esti??? Nu te-am mai vazut demult. Ne mai citesti? Dar tu Ilucae? Sper ca sunteti bine toate.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Buna dimineata mamici,
Am deschis azi forumul pe subiecte active si am dat cu ochii de un topic care m-a dat peste cap...
Se cheama "caut donator de ovocite"... Suntem tare norocoase ca ii avem pe copiii nostri.
Va urez o saptamana buna!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
L'ombelico del mondo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Buna, dimineata, mamici!

Multumesc pt parola, o sa intru.
Liviana, scarile ca scarile, dar torul ala din album...mmmm
Si copilul, o bomboana. De fapt m-am uitat pe la voi prin albumele care apar aici sa ii vad pe copilasi, ca nu i-am mai vazut decat erau bebelusi
Fetele, aveti niste bomboane de copilasi!!!

Albert merge, trage tot, a trebuit sa reamenajam casa, sa luam tot ce e periculos din calea lui. Are camera lui cu multe jucarii, dar nimic nu e mai interesant decat sa umble dupa mine prin casa. Uneori, si cel mai des, se taraie in patru labe si e rece pe hol. A plecat destul de greu in picioruse, pt ca a mers repede si mult timp de-a busilea.
Acum a adormit la mine in brate, mergem vreo ora-doua la nani si revenim sa va mai scriem.
Pupi

Albert are 1 an

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Lavinia, ce faci? Cum a fost ieri la picnic? Ai facut bagajele?

Oana, ati plecat la plimbare sau inca dormiti?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Mama ce activitate pe aici. Ce se intampla?
Referitor la emotioane, isi pune numai cine vrea, nu este obligatoriu.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Am dormit amandoi pana la 14,20. A fost delicos somnul, ca si eu eram tare obosita. Am papat amandoi legume chinezesti (Albert a mancat morcovii), teitei si apoi un Danette duo, ca lui tare-i plac budincile.
Mie tare mi se pare complicat...trebuie sa intru la fiecare capitol sa ma trec acolo, pe lista?
Lasa ca stiti voi ca suntem si noi aici.

Albert are 1 an

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Rachel e suficient sa te treci pe lista o singura data. Apoi se copiaza automat listuta, o copiaza fata care deschide noul subiect/capitol. Te loghezi cu bbdeian-feb2005 si cu parola pe care ti-am dat-o, editezi listuta, faci modificarile dorite si gata! esti acolo forever.
Amaya, am uitat sa-ti zic felicitari pt. decizia de a mai avea un copil cat de curand, mai ales ca atunci, la Casa Elisabeta spuneai ca nu-ti mai doresti. Ma bucur mult ca ti-ai schimbat parerea, cred ca e cel mai de pret lucru pe care-l poti face atat pt. voi ca parinti cat si pt. Andrei. Dar asta o stii cu siguranta si tu din moment ce ati luat impreuna hotararea asta. Te invidiez (in mod pozitiv fireste), tare l-as mai vrea si eu acum pe bb2! Dar lasa ca si la diferenta mai mare e bine. Cel putin asa sper.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput