Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (1)
Raspunsuri - Pagina 7

aurelursu@k.ro spune:
aurelursu@k.ro spune:
 Rici, ce ma bucur ca ai mai intrat. M-am tot uitat dupa tine. Ma bucur ca sunteti bine toti. Poate veniti in Bucuresti sa ne vedem.     pupici

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Buna mamicutelor!
Noi azi am fost tareee puturosi, chiar nu am avut treaba si ne-am odihnit. Dupa plimbarea de dimineata am dormit cu Vlad 3 ore! Ma mai relaxez si eu, ca toata ziua am cate ceva de facut in casa si chiar imi prinde bine o pauza din asta. Ar trebui sa repet mai des figura!
Oana si  Vladutz (2 ianuarie 2005)
 Vladutz (2 ianuarie 2005) Poze cu Vladutz
Poze cu Vladutz

rachel owen spune:
rachel owen spune:
 Gabi
Poate la vara, daca mergem tot la Marea Neagra.
De ziua lui Albert ne-a sunat doamna asistenta de la giencologie de la Spilatul Municipal si i-a urat "la multi ani!" din partea ei si a doctorului cu care am nascut. Iti dai seama ca si-au amintit de noi. Sotul meu i-a promis ca daca trecem prin Bucuresti ne oprim sa ii vedem.
Dar, cred ca sansele sunt mici. Asa a zis si vara trecuta si chiar imi faceusem planuri sa ma vad cu fetele cu care tineam legatura de pe forum, dar nu am intrat prin Buc. Stii si tu ce nebunie e cu circulatia.
Oana, asa dorm si eu cu Albert, si parca nu ma mai satur de somn. Deja ma suspectez de oboseala cronica. Adevarul e ca daca baietii astia ai mei m-ar lasa sa mai dorm putin dimineata nu as mai avea nevoie de somnul de la pranz. Dar sotul si fii`miu, nu stiu cu ce functioaneaza de sunt atat de matinali. Eu am o vorba: "am un copil deosebid de cuminte, de ar fi si tac`su la fel"
Albert are 1 an
Rici, cea mai fericita mamica  si omuletul ei drag
 si omuletul ei drag 

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Rici, inainte sa-l am pe Vlad as fi dormit non-stop, nu numai cand eram insarcinata. Dar acum, parca nu imi mai ajunge ziua sa le fac pe toate si nu mai simt oboseala. Ma trezesc pe la 8-9 dimineata, depinde de cat de matinal e Vlad, iar noapte ma culc pe la 1-2. Foarte rar dorm la pranz, dar chiar trebuie sa ne mai odihnim si noi!
Crinuta, acum dormiti voi?
Poze cu Vladutz

crinuta spune:
crinuta spune:
 Oana, Rayan a dormit, eu am pierdut timpul.
Dimineata am fost harnicuta si am facut ceva curatenie ( nu am terminat, mai am) dar acum ma pregatesc sa fac Fingers.
Azi noapte nu am dormit prea bine deoarece Rayan cum il atingeam incepea sa planga si nu se linistea decat plimbat in brate.
Plangea cu ochii inchisi, indiferent ce faceam. Pana la urma  a adormit pe la 1:30.
Sper sa doarma mai bine la noapte.
Acum e intr-o dispozitie foarte buna, canta si se uita la tv.
Miha, tu ce faci?
Crinuta si  Rayan
 Rayan 

crinuta spune:
crinuta spune:
 M-am saturat de vremea asta, n-o mai suport. Ma doare mai zilnic capul de la presiunea atmosferica, azi ma dor si ochii, iar de dispozitie ce sa mai zic.
Daca nu am soare tot timpul nu sunt buna de nimic.
Crinuta si  Rayan
 Rayan 

crinuta spune:
crinuta spune:
 Iar a bagat servetel umed in gurita si sugea la el de zici ca era nu stiu ce delicatesa .
.
Ce ma fac? Poate sa pateasca ceva?
Crinuta si  Rayan
 Rayan 

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Crinuta, nu cred ca pateste nimic, dar e nasol gustul ala(zic si eu, ca nu am incercat  ). Ti-e pofta de fingers? Eu mai am in frigider dar...nu ma mai ating de el, gata sunt la cura. Vlad isi baga degetele in gura intr-una si ma dispera
). Ti-e pofta de fingers? Eu mai am in frigider dar...nu ma mai ating de el, gata sunt la cura. Vlad isi baga degetele in gura intr-una si ma dispera  . A fost f. dragalas azi, m-a pupat de mai multe ori si a fost cuminte. Si vine singur la mine si imi cere apa.
. A fost f. dragalas azi, m-a pupat de mai multe ori si a fost cuminte. Si vine singur la mine si imi cere apa. 
Poze cu Vladutz

rachel owen spune:
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Iar a bagat servetel umed in gurita si sugea la el de zici ca era nu stiu ce delicatesa.
Ce ma fac? Poate sa pateasca ceva?
Crinuta siRayan
Ei, mami, ce sa pateasca? La toti copiii le plac servetele umede

Albert are 1 an
Rici, cea mai fericita mamica
 si omuletul ei drag
 si omuletul ei drag 

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Patricia voi ce faceti? Sunteti bine? Gabi.i si voi?
Shobo, mai ai timp si de noi? 
Poze cu Vladutz