Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (1)
Raspunsuri - Pagina 8

lbelciug spune:
lbelciug spune:
 Merci Bubu si Tomasa. Sa stiti ca am fost emotionati si eu si sotul. Aproape ca nu ne-a venit sa credem ce viteza avea la urcat...
Rici, tortul este facut dupa reteta Nataliei "Tort cu trufe", de la sectiunea La bucatarie. Este foarte gustos si usor digerabil. Mi se pare chiar mai bun decat Brownies Capuccino.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

MihaT spune:
MihaT spune:
 Crinuta,am intrat si eu dupa-amiaza pe forum,ca de dimineata am fost la plimbare cu Oana,cand vroiam sa scriu si eu ceva pe aici a inceput Alexia sa tipe si sa ma traga de mana sa ma joc cu ea.Nu ii place sa ma vada la calculctor si sa nu ii acord ei atentie.In rest sunt un pic mai bucuroasa pentru ca Alexia de sambata de cand am fost la tara a inceput sa manance mai bine.Cred ca i-a prit aerul de tara si sper sa o tina asa.
Si Alexia a supt de multe ori servetele si nu a patit nimic.

rachel owen spune:
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Rici, dar ce le-o fi placand gustul ala oribil?
Crinuta siRayan
Spune-i la Rayan sa il intrebe pe Albert.

Ei stiu

Macar Rayan nu papa scamele de pe covor

Albert are 1 an
Rici, cea mai fericita mamica
 si omuletul ei drag
 si omuletul ei drag 

crinuta spune:
crinuta spune:
 Miha, eu nu am avut curajul sa ies cu Rayan azi, desi trebuia sa iesim amandoi, dar am amanat din cauza vantului si a vremii cumplite.
Crinuta si  Rayan
 Rayan 

crinuta spune:
crinuta spune:
 A zis ca il va intreba.
Legat de scame, sa stii ca si el baga tot in gura. Ce vede pe covor baga in gurita. Eu stiu ce lupte duc cu el din cauza asta.
Crinuta si  Rayan
 Rayan 

bubu05 spune:
bubu05 spune:

[/quote]
Spune-i la Rayan sa il intrebe pe Albert.
Ei stiu 
Macar Rayan nu papa scamele de pe covor 
Albert are 1 an
Rici, cea mai fericita mamica  si omuletul ei drag
 si omuletul ei drag 
Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.[/quote]
Hi, hi, si Vlad papa toate scamele de pe jos! Dar daca il intreb ce are in gura, scoate limba si imi da scama! 

Oana si  Vladutz (2 ianuarie 2005)
 Vladutz (2 ianuarie 2005) Poze cu Vladutz
Poze cu Vladutz

MihaT spune:
MihaT spune:
 Crinuta am fost repede cu ei pana la piata ,sa ne cumparam legume ca maine avem in regim numai legume si ne-am intalnit cu o alta prietena care are si ea un baietel de 1an si 5 luni si am mers la ea de s-au jucat pitici ,ca inta-devar incepuse ploaia si batea vantul.

Amaya spune:
Amaya spune:
 Tomasa, multumesc...sincer, imi este putin frica fiindca sunt aproape sigura ca nu voi mai avea norocul pe care l-am avut cu Andrei (nu greturi, nu stari de rau in sarcina si apoi nu colici, nu dureri de dinti, nici o noapte nedormita complet, si un copil extrem de cuminte si de vesel cum este Andrei - fara exagerare), dar in acelasi timp stiu ca Andrei nu ar fi complet fericit daca va fi singur iar eu chiar am inceput sa-mi doresc din ce in ce mai tare pe bb2, parca nu mai am rabdare. Abia astept sa-mi simt iar puiutul in burtica si sa fie ce-o vrea Dumnezeu, nu mai am idei preconcepute (la prima sarcina eram convinsa ca trebuie sa fac fata fiindca nu as sti sa cresc un baiat).
Crinuta, sunt pe aici dar ultimile zile le-am petrecut intr-o joaca si o distractie constanta...Andrei a descoperit desenele animate si sta nemiscat si le urmareste...ieri am vazut Lion King 3 si azi Cartea Junglei...maine vreau sa vedem Bambi...mie nu-mi plac desenele animate care sunt pe posturile de gen si, inca de cand eram insarcinata, i-am facut lui Andrei o colectie cu toate desenele mai vechi, dar nemuritoare, la care si eu ma uit iar si iar cu multa placere.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!