Mamici casnice (15)
Raspunsuri - Pagina 8
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Miha uitai sa-tzi spun, tzi-au mai dat o stelutza pen'ca faci cafea buna.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Sa stii ca ai dreptate
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
impreuna spune:
Luati si de la mine o felie mare de tort:)
Danelutza eu n-am zis k n-ar fi bun, doamne feri', numa au si ei chichitele lor:)
Apropo de baie, si Sara era foarte incantata inainte cand ii faceam baie, acu de o vreme nu stiu ce a apucat-o, sper sa fie ceva trecator.
Miha felicitari pt steluta:) Sa ne spui cand apare articolul despre Amalia, sa nu ratam ocazia.
Dana ai fost simpatica rau la faza cu adinell:)))
Bianca ce fac ginerii nostri? Ai reusit sa iti vezi nurorile?
Uite ca o avem si pe Porumbel "soacra cu trei nurori":)
Svetlana si mie imi place Semenicul:) Multe drumuri am mai batucit pe acolo, ce-i drept cand eram mai tanara si la mama acasa:)
Deci ramane sa ne intalnim la munte fetelor? Daca da, hai sa venim si cu propuneri, pe unde ati fost si aveti amintiri frumoase, sau unde n-ati fost si ati vrea sa ajungeti.
Eu va spun drept, cel mai mult imi place Retezatul, in special Parcul National. Unde n-am fost niciodata: in Carpatii Orientali, inspre Moldova...
Cami, Andreea iuhuuu :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
an-k spune:
Multumesc pentru primire, sunteti dragute, pe YM justmeanka@yahoo.com.
acum sunt suparata ca puiuta mea are rosu in gat cu punctulete albe de puroi, ieri am fost la dr, asta dupa ce alaltaieri fusese alt doctor la noi care zicea ca-i ok gatul. ufff, nici nu stiu cum sa-l numesc pe dom' ...., de ieri bea numai laptic sau iaurt.
Altfel io ma tot tin sa incep un regim cat mai curand ca mai am putin si concurez Casa Poporului, asa ca beau ceaiuri si incerc sa pap cat mai putin, fructe si salate! Cine stie o dieta magica?, adica pana pe 18 cand serbam ziua Biei, as vrea de la 84 sa ajung la 78 macar. E posibil?
Si la noi ninge de cateva zile. Ploua, ninge, iese soarele..., am intales ca pana pe la jumatea lui aprilie sunt sanse sa fie tot asa
Bianca are 2 nume, Bianca Ecaterina; Bianca, pentru ca este un nume international(merge si in Romania si in Belgia, Ecaterina este numele strabunicii mele si este nume de Sfant.
Am pus poze cu printesa mea aici
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
malla spune:
Dragele mele,
dupa o saptamana (si ceva) de la operatia lui Andrei, am avut si noi voie sa ii facem baie. Pana acum trebuia sa ii fac pe bucatele: luam pe rand, ba fundul, ba manutele, ba fata, etc...
Acum ne-a dat voie doctorul!
Cand eram noi pregatiti, se gandeste Andrei ca totusi ar fi bine sa regurgiteze in propria-i apa...
Sotul se uita la mine eu la el... Andrei la noi... si parca stia: a inceput sa rada!!! Normal ca baita s-a prelungit ca pana sa ne miscam noi,iar...!!!
Apropo de nume, pe al meu il cheama Andrei-Matia. Ambele le-am luat din Biblie. Noua ne plac mult, dar il stigam numai Andrei.
adriana
impreuna spune:
Anca ma bucur ca mai scri cate ceva, mai ales ca ai pus poze (iti trimit userul si parola de la albumul comun dc vrei), Bianca e o scumpete si are niste ochi albastri cum rar am vazut
Nu fi suparata ca rosu in gat trece, chiar daca se chinuie cateva zile.
Eu pe Sara o dadeam in gat cu albastru de metil, fara alte medicamente si in 2, 3 zile era ca si noua:)
Am vazut ca in curand implineste 1 anisor, o sarbatoriti?
Adriana ma bucur ca sunteti mai bine, ti-am zis ca va fi ok, iar el inca e micut si nu stie prin ce a trecut, doar voi v-ati stresat mai tare. Cum zicea si Bianca, nici cicatrice no sa-i ramana. Incearca sa te odihnesti ca trebuie sa te refaci
Pe unde sunteti fetelor? Iar chefuiti?:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
an-k spune:
Flavia, multumim! da, o vom sarbatori la un anisor, pe 18 defapt. Noi am fost iei la dr si ne-a dat eritromicina pentru bebei, Azi e a doua zi de tratament dar papam la fel de ...doar lapte. As vrea userul si parola, sa pun si o poza cu Biencusul meu.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
mihaela amalia spune:
Flavia numai cu albastru de metil o dai cand are amigdalele cat nucile????Si trece???Si fara antibiotic???Pai e super asa!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Danelutza spune:
Osna, Alexa multzumesc pentru urari.
Alexa uite o feliutza de tort pentru colegu'
Flavia luai si eu o feliutza din tortul tau, dar eu sint curioasa ce sarbatoresti, asta ca sa-ti transmit felicitari, daca doar ai facut tort fara sarbatoare, maninc o feliuzta cu placere.
Bun venit An-k si sanatate Biancai , uauuuu ce ochi albastri are, imi vine s-o maninc.
Fetelor eu nu-mi dau seama ce ochi are Isabella mea, pina cind ishi tot schimba culoarea ?! Sau nu e culoare definitiva pentru ca ii dau tzitzi ?!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Bimilit spune:
salutare cuscrelor!!!!!!!!!!!
alina draga la voi e soare?la noi e o vreme urata urata.ploua si sufla vantu.
adriana sa-ti creasca mare voinicu? da cum e cu testicolul? a coborat ? ce a zis nenea dr?si ca o paranteza cica astea operati de hernie inghiloscrotala sunt mai potenti.
flavia tot eroare apare.eu intru de pe prima pagina si introduc ce mi-ai trimis tu si nada.
LA MULTE MII DE LUNI !!!!!!!!!!Isabella sa cresti mare si cuminte si sa sucesti mintile feciorilor.Vezi ca esti posibila nora.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!