Mamici casnice (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu am tras un pui mare de somn ca afara ninge si acum si e tare frig.da sunt in germnia,intr-un oras de langa hannover si stam la bloc desi mi-ar fi placut la casa dar chiriile sunt foarte mari.

o seara placuta fetili,v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Bimilit

salutare cuscrelor!!!!!!!!!!!
LA MULTE MII DE LUNI !!!!!!!!!!Isabella sa cresti mare si cuminte si sa sucesti mintile feciorilor.Vezi ca esti posibila nora.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Multzumesc...
Eu m-am tot bagat in seama pe aici, m-am dat rotunda cind am vazut ca ai doi feciori, dar pe urma am vazut ca deja tzi-ai gasit posibile nurori... m-am gindit sa-mi las odrasla sa mai creasca. Vreau si eu sa pozulici cu feciorii tai, unde ai ?!
Intrebai cite kg au avut fetele noastre la nastere si citzi cm, , dar ai tai feciori citzi cm au acuma ?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Slaba miscare in zonaaaa, era cit pe ce sa trecem pe pagina 2.

Va spun si eu noapte bunaaaaaaaaaaa.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Danelutza sper ca ti-a placut tortul:) N-a fost facut cu o ocazie deosebita, soacra mea face in fiecare sambata ceva dulciuri, tortul a fost alegerea mea ca m-a intrebat pe mine ce prefer:)

Miha o dau cu albastru pt rosu in gat, nu a avut niciodata amigdalele asa mari cum zici tu, sau nu stiu eu, dar cert este ca trece, eventual daca are febra ii dau un algocalmin sau paracetamol, dar nu i-am dat niciodata antibiotice (spre disperarea soacra-mi care ar fi bagat in ea cat cuprinde, de frica sa nu pateasca fata ceva). Asa l-a nenorocit pe barbatu-meu, ca acum e sensibil si nu poate manca o inghetata fara sa i se umfle gatul. N-am mai vazut asa om sensibil, si bea antibiotice cu kila

Bianca copiaza aici eroarea care iti apare la album, sa vedem cu ce te putem ajuta.

Svetlana las ca vi la casa din Ro in vacanta, unde ziceai ca e bine si frumos

Anca ti-am lasat pe mess userul si parola de la album, dc nu le-ai gasit striga:)

Nu mai retin cine zicea ca vrea sa slabeasca..., sunt si eu in cautare de metoda simpla si rapida, pt barbat, ca eu ma chinui sa ma ingrash, cred ca incep sa iau vitamine, desi urasc medicamentele

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

somnoroselor, deja durmiti? eu acu' mi-am intrat in forma.
danelutza, sar'mina d etortulet. bun, bun. hai sa-ti zic, da' nu te superi, da? io sunt alina, alexa e fi'mea.
an-k, tu esti sigura cu nu i-ai pus biancai lentile de contact asa sa ne faci pe noi geloase? e o dulcica
fla, nu te-am felicitat.BRAVO! ai facut treaba buna cu PM-urile. a avut efect. mamicile s-au intors si chiar am mai primit mamici noi.
daca aveti chef de palavre sunt pe ym.
noapte linistita!

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ce tuta sunt, am uitat: Danelutza la multi ani (luni:) pt Isa

Alina mersi, mersi si de sustinere ; eu as sta la povesti, dar tocmai se termina filmul la care se uita al meu si am zis ca seara asta nu ratez... :)))

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

bravo fla, nu rata momentul.
mey, da' unde's gravidutele noastre?

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

tot nu merge tastatura
dau copy cu mouse ca nebuna
va pup pe toate
bun venit boboacelor
pup dulce

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

esti comica, andreea!
te asteptam miine? e vreo sansa de reparare?

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

esti comica, andreea!
te asteptam miine? e vreo sansa de reparare?

alexa & fam

nu stiuuuuuuuuuu
pup

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput