Mamici casnice (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si multzumesc Miha pentru cafea, prezenta ca in fiecare dimineatza.

Dana uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70456" target="_blank">aici subiectul.

Fetelor azi e baba mea, asta noapte a plouat, dimineatza era cam urit, asha ca am facut comanda la "domnu'Soare" de putzina caldura, i-am explicat cum avem noi cite o babutza, vad ca a intzeles, tocmai a ieshit de dupa muntzi sa-mi zimbeasca.
Va doresc o zi buna, plec la biserica.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Miha,ce m-as face eu fara cafeaua ta!Ai 4 stelute!
Fetele ,la mine e soare si frumos si deja am tras o tura pe afara.
Aseara am mancat ca o vita ,nu spun ce ca mai sunt gravidute pe aici.Uite imi dau o ,dar gata azi fructe si atat!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

salutare mamicute si viitoare mamicute!
acu' am aparut si io. cupilu' e cu mama in parc, tati inca nu a venit de la serviciu si io singura, singurica.
cum mey bi, eu nu sunt in lista de mess? ia mai uita-te bine, ca doar ne-am conversat de multe ori.
fla, ieri a fost binisor la socrela. ma bucur ca alexa se simte f bine acolo. ei stau la casa cu curte, cu ciini si pisici. i-a alergat si i-a hartuit de mama-mama.
azi e baba lu' colegu' si a alexei (noi punem suma cifrelor DN) si vad ca se anunta promitator. e o vreme super. miine e baba mea.
de dimineata am fost la biserica si am facut o ora pe drum, ca alexa trebuia sa intrebe toti ciini de vb si sa vedem toate posterele publicitare de la magazine. am venit cocosata si flaminda. da' merita, ca ccc creste inima in mine cum o vad pe alexa ca peseste singurica in fata altarului cu luminarea in miina si se impartaseste singura (fara sa o tin eu in brate).
revin, merg sa spal niste vase.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Alina,sotul tau e preot?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

dana,.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dimineata fetelor,

azi am dormit mai mult si apoi am stat de povesti in pat,cautam nume de bebelasi.ai mei ma cam streseaza sa le pun 2 nume,sa fie unul si la calendar(pe mine mihaela,pe sotul gheorghe) si cum copii fara.nu vreau sa ma cert cu ei asa ca zic ca ei si fac ca mine.

am servit cafeluta la pat si ce bine e sa fii rasfatata.ma duc acum sa fac ceva de micul dejun,noi pranzul il mancam pe la 3-4.

sa aveti o zi minunata

11

Mergi la inceput

osna mama, e cupilu' vostru nu al lor. io's de parere asa: unu si bun si daca vreti de la calendar, unu' de la calendar si bun.vrei nume romanesc sau de origine germ?

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

romanesc; ca asa e si numele de familie,tanasie si iti dai seama cum ar suna cu un prenume german:tanasie thomas

am decis ca va fi IOANA sau MATEI

Mergi la inceput

f frumoase. amindoua. oricum, al doilea prenume nu il foloseste. asa ca de ce sa-i mai pui unul, de dragul rudelor?

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Da, da, si noi i-am pus Sara, un singur nume si le-am zis tuturor de la inceput ca nu tinem cont de parerea nimanui. Socrii ziceau ca ar fi frumos sa ii punem si un nume din familie, bunica-mea zicea ca orice, numai Sara nu..., da sa fie sanatosi ca acuma oricum le e draga la toti:)

Am avut o noapte grea, cu insomnii si acum nu mai pot de somn. Cred ca azi trag pe dreapta, mai ales acum cat doarme Sara. Am fost la plimbare si a adormit in masina in drum spre casa:)

Bianca ce eroare iti da de nu vezi pozele?

Hai ca mi-a adus sotu mancarea aici si nu pot sa-l refuz:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput