Mamici casnice (15)
Raspunsuri - Pagina 5
Bimilit spune:
adiana deci bb e bine.mai , si eu am trecut prin acelsi faze ca si tine.matei a avut hernie inghinala dreapta si la 3 luni si o saptamana l-am operat, chiar de 1 iunie.eram inebuniti si disperati .dar a fost o operatie usoara si bb si-a revenit un doi.l-a operat miercuri dimineata si joi eram acasa.recuperarea e fost rapisa si fara reactii adverse.acum nici nu se vede locul operatiei decat daca te uiti ffff atent.sanatate si .
fetelor da nu se face conferinta?eu in lista le am doar pe flavia si camelia, care acum se chefuiesc.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
diadaniela spune:
M-as chefui si eu ,dar barbatu' se uita la un film idiot.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Eu nu chefuiesc fetelor, imi prind urechile la o conferinta cu programatori, unde mai tre sa luam cuvantul si pe rand, ase ca pana imi vine mie "microfonu"...
Mai scrieti voi ca imi place sa va citesc, acu sunt pe fuga
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Flavia ,mai lasa programatori si mai treci pe aici ,nu vezi ca fac gafe ca o idioata.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Bimilit spune:
fetelor da eu ma plicti de moarte.feciorii imi dor si eu butonez pe aici.
flavia mie imi apari off si de aceea am crezut ca te chefuiesti.nu pot sa vad pozele din album pt ca imi apare eroare .mai incerc.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
impreuna spune:
Pai nu sunt pe YM, pe alt chat.
Lasa Dana, asa-i cand sunt atatea nume apropiate:)
Of, ce sotz scump si rabdator am, cum sta el cuminte in pat si ma asteapta
Flavia (sotie si mamica fericita)
Danelutza spune:
Adinell pentru Andrei si multa sanatate.
Flavia trimite-o pe Sara la mine, ca Isa mea urla cind o scot din apa. De cite ori intru in baie cu ea (probleme la olitza), ea e bucuroasa, da din picioare si asteapta s-o bag in cada.
Cit despre laptic, are mama pentru totzi , mai ales acum is plina, fiicamea a urlat ca nu vroia sa doarma singura si pentru ca tot o puneam in patutz, m-a pedepsit, n-a vrut sa suga, si-a luat in primire... ... si ursuletzul, s-a pus cu fundul in sus, si... .
Flavia am vrut sa scriu mai multe la subiectul tau pe care l-ai deschis in seara asta, dar ... ma gindeam ca ma apuca iar bocetul si n-am scris mai nimic.
Va spun noapte buna, nu cred ca mai intru in seara asta. Mai dau o raita pe la alte subiecte si pe urma merg la nanitza.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
Daniela ,ca subiect a deschis Flavia?
Si de ce sa plangi?
Dana
mihaela amalia spune:
'Neataaaaaa!!!
Veniti de luati fetelor ca este pentru toate si e fierbinte
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
mihaela amalia spune:
Yupppiiiii am 4 stelute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia