Mamici casnice (15)
Raspunsuri - Pagina 4
alexa si mami spune:
salutare fetele!
lume noua, bine ati venit si revenit!
osna, uite iti zicem noi LMA! esti cu 4 zile mai mica decit mine.
porumbel, sa ai grija de baietii tai (toti 4), sa fiti sanatosi si cuminti.
bey am innebunit de tot. numa' la intilneala de la vara ma gindesc. colegu deja mi-a zis sa incepem sa facem economii. si zic si io, munte sa fie.
la noi e o vreme super, asa ca iesim iar la plimbare. da' mai vb deseara. poate o punem de o conferinta.
alexa & fam
Danelutza spune:
Mamaaaaaaaaaaa, unde atzi disparut. La plimbare ?!
Ange spor la toateeee.
Adinell nu stiu despre ce operatzie vorbesti, dar ma bucur sincer ca operatzia a reushit.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
mihaela amalia spune:
MMMddaaaa, cam slaba miscarea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
malla spune:
Daneluta, bebelusul meu a facut hernie inghinala dreapta,(incarcerata), si a fost dus in stare de urgenta la spital in Timisoara. A fost operat si acum e bine...slava Domnului, ca are numai cinci luni, si mi-era tare teama. Zilele trecute am fost la control cu el si se pare ca am scapat de aceasta problema care ne-a stresat atata timp...
Incep sa ma linistesc...
adriana
Danelutza spune:
Prezent la catalogul mamicilor.
Absent: ma duc sa fac baie Isabellei.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
impreuna spune:
Prezenta si eu, dupa ce aproape toata dupa-masa am stat in baie: Sara nu mai vrea sa fie spalata de vre-o luna incoace. Si am incercat toate metodele, cu jucarii, fara, cadita adusa in camera, tot felul de jocuri, stat eu cu ea in cada mare in baie..., urla ca din gura de sarpe. Nu stiu ce are, sunt disperata, o spal doar cu tipete si urlaturi, nush ce nu-i convine
Adriana ma bucur ca operatia a reusit, sa vi sa ne mai povestesti ca fetele stiu sa asculte si sa incurajeze cand e nevoie
Fetele care raman fara lapte, nu va ingrijorati ({Porumbel si adinell) ca are Danelutza destul Glumesc, e ok si cu lapte praf, important e copilul sa manance bine.
Eu am fost in situatia cu prea mult lapte, mai dadeam la un bb al unei prietene, dar deja pe la 10 luni incercam tot felul de metode sa imi scada ca aveam niste dureri... (de vergeturi sa nu mai zic:)
Cami esti tare, asa de mult ne iubesti?:) Sa nu-ti fie jelos colegu'
Andreea se vede ca nu iti merge tastatura, da mai baga si tu macar un zambet, ceva:)
Alina cum a fost la socrela?
Dana deja ati inceput distractia, sau... mai ai timp de povesti?:)
Bianca ne-ai vazut? Sa intri la poze sa iti vezi nurorile, poate te razgandesti:)
Svetlana sunteti in oras?:) Am vazut pozele, sunteti draguti, abia astept sa vedem si cu burtica, fetele astea burticoase nu prea isi arata podoaba:)
Din cate am vazut si voua va place muntele...
Unde sunteti vorbaretele symaco, Tina, Nico...(etc:)[/b]?
Hai sa aveti seara faina toate mamicile, ma duc sa ma dedic treburilor casnice:)
Azi mi-a facut socrela mancare si tortul preferat, cu mere, nuci si crema de zahar ars
(cred ca am scris... da stiu ca va place sa cititi:)))
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Svetlana ,ce tanara si frumoasa esti!
Adinel,daca stiam ca esti de-a noastra nu ma luam de tine.Imi tineam tastatura inchisa!
Camiiii,ce bine ca ai aparut !Dar cum te-a lasat colegu'?
Ma duc sa-mi culc copilu' si revin!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
osna spune:
ne-am intors ca abia m-am tarat pina acasa cu burtica plina.am mancat o felie uriasa de tort de ciocolata,mama ce bun a fost.sotul ma tot ruga sa o iau incet ca apoi iar mi-e rau,de felul meu mananc mai incet dar acum parca nu as mai fi dat de prajituri.
fetelor nu prea am burtica,numai 2-3 kg m-am ingrasat desi cateodata manac pina nu mai pot.se depune mai incet la mine.
flavia ne place muntele,daca la poalele lui am crescut.am fost si la mare dar din prima zi sotul a facut insolatie si a avut probleme.a stat mai mult in camera de hotel ,numai seara ieseam la plimbare si sa mancam ceva.cand ne-am intors toti ne intrebau in gluma daca am fost la mare ca nu se prea vedea
noi in romania ma vrea din 17 iunie pina la 1 iulie sa stam.acuma sa vedem cum vrea si bebele.daca e cuminte ca pina acum si totul merge bine ,nu am avea motive sa nu venim.si TREBUIE SA NE VEDEM.
fetelor multumesc de complimente,am 27 de ani dar vb sotului sunt tinuta bine,nu se vede.
sa aveti o seara minunata,ma duc sa ma intind in pat,poate incepe vreun film la tv.
pupici la toate
svetlana
11
malla spune:
Diadaniela
stai linistita ca nu e nici o problema, ai dreptate ca eu nu activez asa ca voi... mai mult am discutat in particular cu Flavia... Am fost ceva mai agitata in ultimul timp si nu aveam asa timp de net, numai prea putin... Nici acum nu pot sa promit mare lucru, ca vezi si tu ca nu tine numai de mine... copilul meu ma solicita fff. mult si eu din pacate nu am pe cine sa il las nici macar pentru cinci minute sa mai respir... Parintii mei sunt la tara, fff departe de mine si soacra este in acelasi oras cu mine, dar nici nu se pune problema sa ne ajute... Dar e mai bine asa: sunt linistita!!! Iar sotul lucreaza si nu il prea las pe el cu bebele ca si asa e f solicitat la serviciu... Nu neg ca uneori se incapataneaza si mai sta si el...
Insa sa sti ca chiar daca nu am scris, totusi v-am urmarit de mult timp... Sunt impresionata de "continuitatea voastra"...
O sa incerc sa mai vin pe aici si cu ... scrisul!
adriana
diadaniela spune:
Adriana ,eu am facut o confuzie !.Nu cu tine m-am intepat la subiectul cu avortul.Doamne,ce idioata sunt!Scuza-ma ,sunt dusa cu capul.Te-am confundat cu altcineva.
Si cand i-am spus Flaviei sa mai stearga din listuta ,mamici care nu au mai scris de mult , ma gandeam la cele care sunt active pe forum ,dar care nu trec pe aici deloc.
Fetele,mai spuneti si voi! Predau legatura!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana