Mamici casnice (15)
Raspunsuri - Pagina 3
mihaela amalia spune:
Ziua buna fetili
Aproape 24 de h nu am avut net si simteam ca ma sufoc ...
Asa ca, gata, am inceput sa imi revin
Bine ai revenit Porumbel si bine ai venit Osna
Flavia mersi de cafea, esti inlocuitorul meu , atunci cand eu am absent dimineata
Eu una sunt inglodata in treburi, ma duc ma mai amestec putin in mancare si revin
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Danelutza spune:
Am revenit, ea uitatzi cum arat..., nu m-a mai pacalit Isa azi, a facut kk, s-a jucat un pic cu tzitza si acum ... .
Bine ai revenit Porumbel, sa-tzi traiasca feciorul si ma bucur ca mai ai inca doi, asta pentru in zona am inceput sa ne incuscrim si sintem in pana de ficiori, Bianca are doi, dar deja i-a amanetat
Aaaa, vroiam sa-tzi mai spun, cind nu ai lapte suficient, trimite feciorul la mine, ca eu am de ma dor tzitzele, cred ca mi-a dat doamne-doamne pentru kupii gemeni.
Flavia cetatzenia mea e romana. Cea italiana cica o dau dupa 5 ani de la casatorie, dar fiindca o am pe Isabella cred ca pot sa primesc acum.
Trebuie sa insist sa dea telefon barbatul meu, ca e buuunnn, dar cind e vorba sa dea telefon undeva, tre'sa-l innebunesc...
Svetlana lasa ca te descurci cu cresterea bebeului, eu eram terorizata, dar acum ma simt asha mindra ca il cresc fara ajutor.
Cit despre citit, citeste acum ca dupa... nu mai apuci nici sa maninci, asta depinde si de copil cit de mult doarme. A mea cam de multishor doarme o ora, doua pe zi.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
Svetlana (sper ca am inteles bine ),eu citeam cand o alaptam pe Alexandra.In prima saptamana de la nastere am citit 2 carti .Eram disperata sa le citesc .Le comandasem prin posta inainte sa nasc si au ajuns cand eram in spital.Eu mai am timp de citit,asa printre picaturi ,dar mai citesc.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Bimilit spune:
salutare !salutare!
fetelor va astept la o cafea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bun venit lui porumbel si svetlana.
sa aveti un we frumos di linistit.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
diadaniela spune:
Cami ,nu se mai aude nimic dinspre tine!Esti in petreceri!
fetele ,la mine e cam plictiseala,colegu' e la tv,fii-mea se invarte pe aici si eu rup calculatorul.Ma duc sa-i conving pe astia sa iesim la cumparaturi,ca nu mai am mai nimic prin frigider.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
osna spune:
fetelor pina bag poze in albumul comun ma puteti vedea aici ca am pus ieri cateva care au scapat dupa ce s-au stres toate datele de pe calculatorul meu.
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
Bimilit spune:
da ce liniste e la noi!!!!!!!!
fetelor unde sunteti? sunteti la somnu de frumusete?
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
osna spune:
eu fac naveta intre bucatarie si calculator ca m-am apucat sa gatesc pentru azi si maine.
fetelor sa va traisca bebelicii si sa creasca frumosi si mancaciosi.noi inca nu stim ce va fi,nu conteaza prea mult ca e primul si il iubim de pe acum.eu mi-as dori fetita,ca mai am 2 frati dar daca e baietel nu e nici un bai,sanatos sa fie.am visat ca aveam in burtica o fetita...o fi adevarat
sotul s-a ocupat de haine si acum invata pentru scoala de soferi.
ati citit ceva de ROBIN COOK?eu am inceput aseara INTENTII PERICULOASE si pare foarte intreresanta.
sper sa mai tina vremea asta frumoasa ca voiam pe seara sa iesim la o prajitura in oras.
svetlana,11
malla spune:
Flavia, m-am intors cu bine si Dumnezeu ne-a ajutat mult.
Am avut emotii, dar acum suntem bine cu totii. Andrei e acasa si si-a reluat cursul normal... Multumesc mult pentru sustinere!
Poate m-am impacientat eu prea mult, insa operatia este reusita!!!
Ps: asa cum ma asteptam trebuia sa apara o alta problema: am pierdut laptele!!! probabil de la stres si oboseala... Mai am fff. putin... Nu stiu ce ma fac!!!
adriana
ange spune:
wow cata activitate si cate fete noi pe "canapeaua" noastra
v-am citit printre randuri...nu am timppp.stiti voi,copii,colegul...
BUn venit fetelor "noi"! apar si eu in curand la voi dar acum zau ca nu poci.Fetele stiu de ce
aseara am fost la spectac. ala pe gheata de care va povesteam.Superrrr.O sa pun poze sapt. viitoare.
colegul pleaca luni seara
astazi:patinaj,balet,chef de copil,acasa,sampanie si
nu de alta dar e rarrrr cand sta colegu' 3 zile acasa
profit,profit din plin
week. placuta la pretenele mele
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert