Echivalarea Diplomelor romanesti in Israel

Echivalarea Diplomelor romanesti in Israel | Autor: Mihaela_z

Link direct la acest mesaj

Sa vorbim despre posibilitatea echivalarii diplomelor romanesti in strainatate-Israel- Cei care au cunostinte in acest sens sunt rugati sa se alature dezbaterii acestui subiect

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Draga Mihaela, ca sa te pot ajuta, trebuie sa-mi spui daca persoana care vrea sa-si echivaleze diplomele in Israel vrea sa vina aici ca cetatean israelian (ole hadash sau prin casatorie), sau ...
Si ce fel de diplome ? In ce domeniu?
Astept amanunte si sper sa te pot ajuta.

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela_z spune:

Porumbel, in primul rand multumesc ca te-ai oprit asupra acestui subiect manifestandu-ti prin aceasta buna-credinta fata de oamenii care au neclaritati... in speta eu
Persoana despre care vorbesc nu are cetatenie israeliana dar are buletin israelian dobandit prin casatoria cu un cetatean israelian.
A absolvit Facultatea de Drept din Romania si ar dori sa stie ce o asteapta in varianta in care s-ar hotari sa se stabileasca in Israel Ma refer la ...examene- limba in care se sustin aceste examene , numarul acestora , daca i se va impune completarea celor 4 ani de facultate cu alte eventuale cursuri....etc...in sensul imbratisarii unei profesii juridice pe teritoriul Israelului
Poate esti dispus/a intr-o eventuala discutie pe privat.
Multumesc anticipat,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Mihaela, imi poti spune ce fel de buletin are? Pt. ca aici sunt de mai multe feluri si in functie de asta se stabilesc drepturile persoanei respective.
De cat timp e casatorita?
In legatura cu limba in care va fi nevoie sa dea examenele de echivalare a diplomei o sa ma interesez zilele astea.
Stiu ca cei care au terminat Facultatea de medicina au posibilitatea sa dea examenele in mai multe limbi,dar despre Drept nu stiu...dar voi afla !
In orice caz, daca va lucra aici, cred ca va trebui sa invete limba ebraica. Intreab-o daca venind aici salariul sotului va fi suficient pt. amandoi ca ea sa poata merge la Ulpan (scoala de ebraica pt. imigranti) timp de aprox. 6 luni si apoi la alte cursuri de aprofundare a limbii si de invatare a termonologiei specifice domeniului care o intereseaza.
Daca vrei sa continuam discutia in particular astept raspunsurile la adresa yona_marin@yahoo.com.

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput