Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Dana_ch,eu parca am citit ca de pe la 8,9 luni se poate trece la lapte de vaca.Cel putin asa-mi amintesc eu ca scrie in "Mama si copilul",a lui Capraru,zisa aici CC,adica Cartea Cartilor(a botezat-o sotul Ioanei).M-as uita in ea sa-ti pot spune exact,dar e in dormitor si Mihnea tocmai ce-a adormit si mi-e ca-l trezesc daca intru acum.Dar daca vrei ma pot uita maine sa-ti spun exact.Acolo imi amintesc ca mai era trecut si cica "pt mamele din mediul rural" care-si hranesc copii cu lapte de vaca,o reteta de preparare a acestui lapte.Deci,din asta,deduc ca s-ar putea ,dar nu-i tocmai indicat,iar daca se da lapte de vaca se face cu apa si cu inca ceva ,dar nu mai stiu cu ce(zahar parca).
Parerea mea este ca inca-i devreme sa-i dai lapte de vaca si daca ai posibilitatea sa-i iei lapte formula ,eu cred ca ar fi mai bine asa.Din cate stiu eu acesta-i imbogatit cu tot felu de "cevauri" necesare bebicilor pt a creste frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bau! Va mai jucati si cu mine?

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Diana eu ii dau Milupa nu-i problema banilor, am intrebat ptr ca multa lume ma sfatuit sa-i dau lapte normal,asta stiam si eu ca nu-i prea bun,ca inafara de calciu nu prea are nimic .
Don-soara cea mare tot cu formula a crescut si e mare si tare.
Buna Vera(Godzila) Am sa fac si albumul dar mai greu am nevoie de mai mult timp.

Kisses,
Dana si Lucas

Mergi la inceput

Eu am citit rapid 2 capitole si va multumesc de incurajari dar aseara cand am ajuns acasa am vazut analiza si scria negru pe alb <100.000 germeni pe ml si cica asta nu e infectie e nu-stiu-cum-urie dar tante bona nu a citit corect basca aia mi-au facut si antibiograma. Am stabilit cu doctorita sa repetam analiza la alt laborator in curand. Tot e bine ca luni m-am programat la calapod ca doctorita mea si-a scos gipsul dar tot cu cadru merge ca nu are voie sa puna piciorul jos si ca atare nu vine in vizita si nu a mai venit acasa din noiembrie asa ca o incerc si eu pe doctorita calapod!

Fetelor daca e frumos maine va invit in parc la stadion ca am de gand sa fac putina miscare cu bb cu tot!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Atentie mare daca e sa facem rezervare la mama ar trebui sa incepem lista! Ma duc la culcare ca sunt obosita.

Raluca cred ca iti trimit sotul ca si client ca i-a placut ce a vazut pe site... proasta am fost eu de nu am luat catalogul dar lasa ca ne mai vedem.... Te fac maine un vals prin parc sau stai sa gatesti?

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Vera - si Anya a crescut doar 410g luna trecuta si o las in pace, nu renunt la san si nici nu-i dau altceva. Noroc ca a avut greutate mare la nastere si mai salvam si noi aparentele.
Cred ca fetele astea vor sa faca in curand parte din clubul celor care beau doar apa plata cu lamaie .

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Salutare!
Irina,Maddy,Simonique, pentru ca v-a placut de noi!
Cristell,multumim.Eu am mai admirat o data ochisorii Stefaniei in pozele in care mananca cu lingurita.
Catush,deci e pe bune,da?
Eu mai citesc si mai raspund pe parcurs!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Buna seara fetelor

In sfarsit am culcat si eu copilul, barbatul e la intalnirea cu baietii si eu stau si bantui pe net.
Hai sa va spun o faza tare: cu cateva pagini in urma ma plangeam ca Matei nu va zice MA-MA. Si acuma seara, pe cand statea el in brate la soacra-mea si se tot plangea sa vina la mine ca nu-l bagam in seama, a zis MA-MA. Nu ne-a venit sa credem
(la soacra-mea nici atat, ca in urma cu vreo doua saptamani ne tot impuia capul cum ca Matei sigur va zice TATA prima data )
Daniela, cuscra draga, nu ne suparam noi asa usor. Un pentru Maria si sa speram ca maine se va simti mai bine.
Moki, sanatate multa lui Mario.
Flavia, spor la munca. Si eu voi sta acasa un an. Dar sotul se si bucura ca ma poate exploata pt firma lui, si chiar nu pierde nici o ocazie. Plus ca am stabilit sa supervizez si lucrarile pe santier, la casa care ne-o facem.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Palaria ei de treaba!
Buna seara!
Iaca am fost la dentist si mi-a facut anestezie, de am o falca atarnata si nasul amortit pana la o pleoapa si ma enerveazaaa... nu mai zic ca am avut ora la 8 si am mai scapat la 10 fara un sfert, ca a forat prin craterele mele! cat m-am straduit io sa ajung de repede, tot am ratat baia lui fi-miu, tat-su o facuse cu un vadit dinte impotriva mea (ca tot vorbim de stomatologie). Macar am reusit sa indes copilul cu 200ml, ceea ce tot e ceva avand in vedere ca azi a mancat prost. Pesemne s-a plictisit de tat-su si tat-su de el.
Bubite iar pe el gramada.... dar cata vreme nu se scarpina, strict din ratiuni estetice nu mai tratez copilul. Noi i-am dat Zyrtec vreo luna - si zau daca am vazut asa ameliorari spectaculoase.
De citit v-am mai citit asa la viteza scroll-ului, iar de scris nici n-am mare lucru, c-am tot ajuns la ore indecente acasa.
Vreau si eu la "la mama", cine face lista sa ma treaca. Si la baby expo, ca tot trebuie sa-i iau lui fimiu ceva jucarii si una-alta.
In principiu abia astept un parc maine, Jadi, asa incat daca nu inregistrezi viata pe mobilul meu - cred c-am lasat incarcatorul la birou - da te rog un semn pe fix 6536619.
M-a parasit tante de la curatenie pentru Italia, asa ca maine ma voi indeletnici cu aceasta ocupatie (si incasez io onorariul!!).
Noapte buna si sper sa ma mai manifest in weekend.

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Simonique, eu fac branza din lapte UHT cu grasime 1.8 (dorna sau Milli- ca astea imi plac mie).
Iaurt nu ii dau decat 2 linguri si am luat Milli, Prodlacta, Lacto si Brenac (care mi-a placut cel mai mult si nu are nici lapte praf in compozitie). Nu stiu de ce, dar cica sa nu fie cu lapte praf (am citit pe undeva).
Mary, mercic, mi-am combinat balerina, am scapat de grija!. Cand ajung la neamuri la Bistrita o punem de .

Am luat si eu frumusetea de gripa. Ce fac cu fata, nu ma apropii de ea?

Mergi la inceput