Punctele negre din zona T a fetei.....REMEDII
Raspunsuri - Pagina 4
laureta spune:
Eu l am luat din Carrefour Colentina.Este in zona unde sunt si epilatoare,uscatoarele de par si costa aprope 150 000(vechi).
L am folosit, si e bunicel dar nu extraordinar.Adica punctele de pe nas alea mai mari nu le scoate.
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
lavinai spune:
oare il gasesc si io in timisoara??? unde??
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
ileana spune:
Erata inregistrata!![]()
iNTREBARE:
1. Asta de la Carrefor, cate capete are? 1 sau 2 , ca pe site?
2. Este cu acumulator sau cu bateri?
Ca am fost duminica la Carrefour Bv si am tot intrebat pe raion, pana cand si adus una aminte ca au avut 2 aparate, dar le-au facut retur :"ca nu se vindeau"...si ca era cu 2 bateri si ca avea 1 capat cu un fel de "ventuza de cauciuc", dar nici ele nu stiau la ce foloseste.
laureta spune:
quote:
Originally posted by ileana
Erata inregistrata!
iNTREBARE:
1. Asta de la Carrefor, cate capete are? 1 sau 2 , ca pe site?
2. Este cu acumulator sau cu bateri?
Ca am fost duminica la Carrefour Bv si am tot intrebat pe raion, pana cand si adus una aminte ca au avut 2 aparate, dar le-au facut retur :"ca nu se vindeau"...si ca era cu 2 bateri si ca avea 1 capat cu un fel de "ventuza de cauciuc", dar nici ele nu stiau la ce foloseste.
ileana
E simpla cu un capat(ventuza) de cauciuc nu are acumulator ci baterii.Deci fata de acolo ti a spus corect cum arata.Si trebuia sa stie si la ce foloseste ca doare scrie pe el
Nally spune:
Buna fetele!
Parerea mea sincera este ca nu cred sa existe un aparat mai bun decat mana unei cosmeticiene bune care stie ce face! O curatare in profunzime a tenului cu produse profesionale special concepute pentru saloanele cosmetice nu pot fi inlocuite cu nimic!
Un tratament cosmetic simplu in medie costa cca 40 Ron ... cred ca fata noastra merita cel putin o data pe luna sa fie ingrijita un pic mai mult decat o facem zi de zi!
Pentru toate tenurile e recomandat ca demachierea sa se faca de doua ori pe zi cu un produs specific fiecaruia in parte! Crema hidratanta de zi cu factor de protectie si crema hidratanta de noapte nu ar trebui sa lipseasca din trusa noastra de cosmetica... cum nu ar trebui sa lipseasca nici solutia tonica (pe care o recomand sa nu fie prea astringenta pentru ca folosita pe timp indelngat v-a irita tenul)!
Va doresc sa fiti frumoase! 
Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An! 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()
laureta spune:
Total deacord cu ce zice Nally.Ea stie ce zice ca e in domeniu si este foarte buna.Eu am incercat creme diferite pentru pori si puncte negre si acum si aparatul.Nu au efect cine stie ce.Nu se compara cu ce face o cosmeticiana.
Si ca fapt concret eu am fost la Nally la cosmetica am stat mult si bine cu creme masti masaje si...extractie.Ce mai o rasfatzare
.A fost prima data cand aveam si eu un nas frumos
si pori din a doua zi se micsoreaza si simti pielea catifelata.
Deci parerea mea aparatul nu se merita dar puteti incerca ca moft ca e ieftin
.N are cum sa scoata punctele negre aparatul,ar insemna sa te lasi cu semne(e ca vacuum).Si la cosmeticiana doare un pic la nas dar dupaaa te simti printzesa frumoasa
ileana spune:
quote:
Originally posted by NinaR
Unde gasesc gelul de curatat Keracnyl de la Ducray si cat costa?
Nina
Ar trebui sa-l gasesti in farmaciile SensiBlu...ce pot sa-ti spun este ca in Brasov/Fagras/Sibiu, nu era saptamana trecuta.
Era doar masca...care costa 300 si de mii si are 35% argila!!!
Probabil gelul, tot pe aici se invarte...
Intrebare: A folosit cineva solutie Activa pt. pct. negre?
alinapetresc spune:
Te sfatuiesc sa incerci un tratament cosmetic intr-un salon pe de o parte si pe de alta parte exista o masca pe care eu o folosesc cu succes acasa si ma ajuta fff mult sa scap de ele insa din pacate din cate stiu o gasesti tot in saloane - este profesionala si nici nu stiu exact daca o vand pt ca mie cosmeticiana mi-a vandut-o pe sub mana cica se numeste Hydro-intensive Mask de la Bruno Vassari.
Incearc-o si daca e ok asa cum e si pt mine te felicit. Chiar sunt curioasa daca si la tine functioneaza!
Pupici