Punctele negre din zona T a fetei.....REMEDII
Raspunsuri - Pagina 5
Carrye spune:
Alina, peste vara am avut o acnee incredibil de urata, o dereglare hormonala care m-a lasat cu multe semne.
Acum incep sa se mai duca, dar tot am cautat o cosmeticiana buna si nu am gasit deloc!
Ai putea sa imi spui unde mergi tu la cosmetica si cam cat de scump este? As vrea foarte mult sa imi curat tenul. Nu am rabdare sa incerc tot felul de creme in care nici nu cred, mai ales astea din comert.
Multumesc mult.
deya spune:
am si eu o colega care are o acnee urata de tot.Sin intr-o zi cand stteam in statie sa mergem la gara(detalii nesemnificative) ne-a acostat o tanti care astepta si ea tramvaiu.Ne-a povestit despre fiul ei si mai tarziu fiica ei care au avut mari probleme cu tenul de erau plini pe fata de cosuri din ce ne spunea ea era cos langa cos.pana intr- zi cand un medic a sfatuit-o sa le cumpere o crema de la farmanciaa veterinara.din pacate nu mai tin minte cum se numeste ceva cu a......care se foloseste pentru ugerul vacii cand e infectata si dezinfecteaza.iti promit ca in 7 ianuarie intreb cum se numeste crema....abia atunci incepe scoala.daca mai ai rabdare bineinteles
eu mai foloseam mibazon tot pentu cosuri iritatii tot de la farmacia veterianara si era foarte bun.Intati scoatea tot ce era rau apoi se vindeca.
Tanti ne spunea sa foloseasca fara frica si o sa ii roage de sanatate.
numai bine
angelinajoli spune:
Ma intereseaza si mpe mine,pt ca desi am 27 ani se pare ca nu pot scapa de acnee.Cineva mi-a recomandat sa tin regim,fara cafea,ciocolata,citrice,etc.Dar nu reusesc.![]()
Guguluff spune:
Fara citrice? Dar ce legatura ar avea citricele cu acneea? Eu stiam ca fara cafea, ciocolata, alcool si condimente(piper, sare, in exces).
Si pt acnee e bun Zineryt solutie; Retin A(Smooderm) sau Ducray Keracnyl (toate incercate si au dat rezultate)dar punctele negre nu cred sa aiba solutii miraculoase. Am incercat Activa si chiar da rezultate dar mi-e greu sa ma tin de ea(10 zile) si plus ca e foarte alcoolica si concentrata
; mi se irita fata.
Deya, Mibazonul o fi ok pt ugerul vacii dar pt fata oamenilor... stiu si eu?!? Are foarte multe antibiotice in compozitie si plus ca e f.f.f. gras(doar e unguent) de aia fiind si comedogenic(poate te scapa de acnee dar te umple de pct. negre).
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
deya spune:
guguluff pai daca nu iti convine nu il folosesti.......eu l-am folosit si nu am patit nimic.....
uitasem de zinerit e foarte bun...dar se da numai pe reteta.
ni-na spune:
ASOCILIN se cheama unguentul veterinar.Eu sunt superincantata de el in cazul ranilor,bubitelor,cosurilor,boticului umflat de vant,insa pentru punctele negre este f. gras.Nu miroase el stralucit,insa avand antibiotic si un analgezic in el este bun la casa(apartamentul)omului.
PS:taica-meu e veterinar.....
deya spune:
am revenit asa cum am promis.uite ca nina a fost mai promta ca mine.Da asocilin se numeste.Sper sa va fie de folos v-am pupat
sa ma anuntati daca gasiti ceva pentru puncte negre