Cand profesorul ameninta parintele
Raspunsuri - Pagina 2
alinaluchian spune:
Craciunitza, dar programa cursului de informatica ati solicitat-o ?
Cel care furnizeaza altuia un gind constructiv, l-a imbogatit pe vecie.
m34 spune:
Sponsorizarea de care spui este demna de toata lauda , iar firma respectiva trebuia sa o perceapa clar ca pe o favoare, pentru ca asta a fost pentru ei !
Urmarea dovedeste ca de fapt "firma" este o adunatura de oameni mizeri, ahtiati dupa bani, capabili de orice mojicie.
Din punc de vedere legal, acesti indivizi sunt niste infractori de drept comun, pentru ca:
- au practicat activitati economice fara sa aiba o evidenta contabila
- nu prezinta oferta clara a prestatiei lor (programa cursurilor, manual, etc
- percep sume de bani fara a emite chitante si facturi fiscale
- hartuiesc oamenii cu apeluri telefonice nesolicitate.
Sfatul meu esta sa sesizezi urgent organele de Politie si Procuratura, care te pot ajuta sa organizezi si un flagrant.
Iar tu ar trebui sa fi mai atenta la ce cursuri trimiti copilul, totusi pe parcurs ar fi fost de dorit sa iti dai seama de nivelul de pregatire - intrebi copilul, si, chiar daca tu nu stii mare lucru, poti sa iti dai seama ca se duce degeaba la cursurile respective.
inaioana spune:
Mihai, !
Eu cred sincer ca asemenea situatii exista pentru ca oamenii le accepta. Daca toti ar face ce trebuie in aceste situatii, acesti escroci nu ar avea cum sa se desfasoare. Imi pare tare rau cand victimele refuza sa reclame, etc pentru ca in felul asta incurajeaza escrocul aratandu-i ca se poate si lasandu-l sa faca linistit si alte victime...
Ioana 30 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)
pozici
Cricor spune:
Eu zic ca si Casandra si lu.more ca tu trebuie sa platesti orele restante (nu si telefoanele desigur), iar ei trebuie sa-ti dea o chitanta. Daca aplici regula ca totul este suportat de parinti: scoala, caldura, calculatoarele, profesorul, pai de ce ai platit celelalte ore si pe astea restante nu? Faptul ca profesorul s-a dovedit incapabil e o alta poveste, exista reclamatii si proasta reclama.
Paralela cu masa nu se aplica. S-ar fi aplicat daca ai primit o masa cu un picior mai scurt, ai mancat pe ea o vreme (1 an), apoi o trimiteai inapoi ca nu esti multumita de cat de bine se mananca pe ea si vroiai banii inapoi.
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
craciunitza spune:
Ma incapatanez sa astept sa-mi fac reclamatie unde a zis ca face.
Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia