Scandinavii stiu DC... (108)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Gandurile mele cele mai bune pentru toti sarbatoritii acestor zile.

vichendele placute tutulor,
v

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Rayuuuuu! Chiar ca esti super ocupata si te inteleg ca esti scursa de energie cind ajungi acasa...Te admir!
Acum cu dedicatie: Mai vino seara pe la noi, Rayuuu draga. Trimitem pupici si pentru Dacu si Boubou!

Arborico, de aici din poienita cintam: www.stampin.com/graphics/cards/crdsp-b6_4.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI!!!. Sa iti fie viata cit mai frumoasa!

Sa bem, ca doar avem motive, nu?

Noroc si mai vin!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

io tin neaparat sa va multumesc pentru urari, numa' ca abia poimaine e ziua z

rayu, un pupic special, ca ti-ai facut timp sa intri pe dc

sigur mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

M-am vazut cu Doruletz!!!!!!!!!!
si cu cea mai frumnasa si cuminta bebelusa din lume, Gepetuta!!!! Carmen, doru a pirdurt nr tau...iti dau PM cu nr de unde sta.
M-a sunat azi la 11 jumate...si ne-am vazut dela 1 la 2 jumate, nu prea avea timp...am vrut sa dau mesaj pe forum, dar nici nu facusem dus etc, eram cu hartiile la corectat bla bla.

Mai incolo o sa pun si poze.

ce sa va zic...am discutat cate-nluna si stele...sunt niste scumpe amandoua, ne-am simit f bine, ne-am intalnit la magazinu muzica si ne-am plimbat in Cismigiu, am condus-o unde sta ea si apoi m-am intors la conservator.

Am fugit la pus piesa in computer:)
adica aici, aproape:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

hey, ce-i asta?

scrieti 2 pagini la repezeala, cand fac pauza de la transcriere "pe curat" sa am ce citi:))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Carmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, la 15 la carturesti in romana, intalnire cu Yank!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Mna ziua
Io am o stare letargica, de n-am chef de nimic...vremea asta nenorocita o fi de vina Sper sa ma-ntremez pina miine, cind iar ii rost de beut in poienita!!!
Sabina, Carmen, distractie placuta cu yank!!!
Pup iu...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

nu vine si Carmen....
tanana, singura cu Yank, LOL:))

va povestesc in amanunt cand ma intorc;)
Lilutza, si eu eram letargica, pana m-a pisat Yank sa ies(cred ca ar iesi si cu baba cloanta, se plictiseste de m0oarte din cate vad)
daca vrei motiv de beuturi...azi Sofia implineste 3 ani jumate fix:))

Mergi la inceput

Back:)

f faina intalneala:)
am vorbit si cu adusca la telefon, pe care o invit sa mai scrie si ea o vorba 2 si lase meciurile:)), n-am fost ;a carturesti pt ca nu se fuma:), am baut cel mai bun ceai din lume si-am stat de vorba despre cate-n luna si-n stele:0

restu sa va mai zica si el:)

nu precizez decat ca prima impresie a fost sa-l iau cu dumneavoastra:))0) da mi-a trecut repede

asa cevaaa

va pup.tineti-mi pumnii sa termin de scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

mey mi-e ciuda ca am ramas pe dinafara cu toate stirile...si mai ales ca n-am mai dat demult prin poienita, nici macar ca sa va citesc....io de vreo 3 luni muncesc ca rayu de dimineata pana seara si abia mai am timp de forum...una peste alta cel mai ciuda mi-e ca n-am avut ocazia sa-i vad pe cativa dintre poienari, mai ales ca au fost aproape de mine..dorulet , cat mai stai in bucuresti??

Mergi la inceput