Scandinavii stiu DC... (108)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetele, va spun sigur, aici in nordul ardealului nu-i obiceiul.

Tzuk!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Uite ce am gasit despre www.travelworld.ro/romanesc/traditii_obiceiuri/traditii_obiceiuri.php" target="_blank">mucenici. Interesant e ca in Ardeal nu a patruns obiceiul...Am mai gasit despre mucenicii cu zeama ca se fac in sudul tarii, dar la noi in casa nu s-au facut decit cei cu miere si nuca.

Oricum, pofta ramine...cel putin la mine!

Seara buna!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mai azi n-am fumat deloc, ete ca se poate:) Nu-i rau deloc cu cineva care te urmareste cu ochi de vultur:))Veve pe cuvint de moldoveanca, mucenicii sunt asa cum tre sa fie! felicitari de reusita! arata yammmmySi cum tot e ca iarna pe aici, mama mi-a facut cirnati de casa tot din aia moldovenesti, i-am pus jos la subsol la zvintat, mama cum miroase...Si imi face mama si carne din aia la borcan in untura ca putina de lemn nu am, adica tochitura moldoveneasca originala, tu tre sa stii veve. Zice ea ca mai bine scot citeva bucati din alea decit salamuri pline de E-uri, si eu nu ma supar delocIrimell ce bine ca nu trebuie sa faci operatia! pai multa sanatate si tot asa! Ai dreptate viata trebuie traita la maxim!Sabinel felicitari pt reusita! Bravo sa o tii tot asa fata talentata ce esti!Adela bafta la job!Lena cuscra draga te simti mai bine azi? Eu te pup cu drag si sper sa-ti treaca mai repede.Va pupVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Dragi poienari,va multumesc muuuuuuuuult pentru urarile primite,pentru cadouri,pentru mailuri,pentru ca v-ati adus aminte de ziua mea!
(valeu,nici nu mai gasesc emoticoanele,de cind nu am mai postat pe DC...iete ca am gasit pe el,esentialu)

Nici nu pot sa ma adun sa va multumesc separat ,asa ca va bag la gramada si va pup!

Eu am sarbatorit ziua mea,muncind.Dealtfel,asta fac de cind m-am angajat,lucrez zi lumina.Ieri ,par egzamplu,nu-mi vazusem propriul copil de vreo 36 de ore,pentru ca plec devreme,vin seara,si daca mai am si vreo sedinta,apar si io pe la 10 noaptea!
Pe DC intru rar,in medie cam 3-4 minute,daca apuc in vreo pauza la servici,si atunci numa citesc ,rapid si de-a curmezishu,pe ici colo,asa ca sint complet PA cu tot ce s-a mai intimplat pe aici.
Va spun numa doua trei vorbe,inainte de a ma evapora la loc in eter:
Munca e misto,dar extenuanta.Lucrez cu copii in clasele 4-5,dupa terminarea scolii,ii preiau eu,pina vin parintii de la munca.Mai nou,am inceput sa si predau la doua clase mai mici,pentru ca au lipsa de profesori,asa ca sint ocupata pina peste urechi.Daca mai pun la socoteala si ca fac zilnic 3 ore pe drum...imaginati-va cam la ce se reduce timpul meu liber!
dar nu ma pling,imi place ce fac si copii ma stimuleaza fantastic,desi imi vine sa-i string de git de cel putin 10 ori pe zi
Bubu e ditai fetitza acum, o bandita si jumatate,le-a cam scos peri albi bunicilor,pentru ca pe mine nu prea ma mai vede mititica,decit prin week enduri.Níci nu stiu ce prostioara comisa de Bubu sa va povestesc ,pentru ca am vreo 15 care imi vine instantaneu in cap:))
Asa ca mai bine va pun o dovada care vorbeste de la sine.Costumatia este aleasa de protagonista,respectiv pijama asortata cu manushi cu deshte de mort desenate
Sa nu uit,sa zic LA MULTI ANI la o gramada de sarbatoriti pe care i-am omis in timpul asta:Papadie si domnu Papadie,Xeno,Fetitz de Veve,fetitz de doruletz la 6 luni,liris,si daca am uitat pe cineva,scuze cu nemiluita!

Vreau sa nu inchei patetic,dar totusi trebuie sa va las in grija cheile Poienitzei,sa aveti mare grija de ea,ca am muncit sa o dereticam si sa o facem atit de confortabila!
Eu nu voi mai fi activa prea curind,dar va citesc cu drag,atunci cind timpul imi permite.
Muah a tulmond!(asta in loc de la revedere)

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rayu,

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Era cit pe-aci s-o-ntind...si iote ce surpriza Rayu, mai tine cheile alea oleaca, ca doar in weekend nu lucrezi!!!
Te pup

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Rayu

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noi
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Aloha,Rayu in sfarsit,nice too meet you.Te-au pupat si strigat fetele astea pe aici prin poiana de fras au avut.Si nici macar voce nu au,oricum te invidiez,eu daca dispar 2 luni,numai adusca cred ca o sa tipe de se scoala Moldova.
Veve,eu zic sa te privatizezi cu mucenici in fata la Venice,iti prevad un succes colosal
Am mancat mucenici,capatati,da f buni,cu zeama iar maine mi s-a promis ca voi primii o oala intreba,only for me.Yuppy
Xeno,ce faci bre in Franta.Acolo e frumos sa te duci asa la o cafea,sa cumperi 3 zdrentze,da sa stai asa mult,mie mi se pare dureros,exceptand poate doar zona mediterana unde parca si lumea e alta.
Eu unul astept sa ajung la Barcelona vreo 2-3 zile,acolo viata!
V-am pupat,mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Rayuuuuuuu!!! Bine ca dadusi un semn de viata ca prea eram in ceata... Io zic sa strigam catalogul o data pe saptamina (simbata sau duminica) ca sa poata semna si astia de "e" in cimpu' muncii... Deci? Tiii, ce ma bucur ca venisi sa dai de baut...

Sabina, vreo veste de la doru?

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

ARBOREL, LA MULTI ANI! multa sanatate si o viata implinita alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput