Scandinavii stiu DC... (108)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Buna seara,

Papadie La multi ani si tuturor celor din acvariu care vin la rand.
Multumesc si celor care s'au prins (cumva, nu stiu cum) ca pe saptamana viitoare ma fac de 30 de ani.

doruletz unde popa? Acilea pe forum? Valeeeu!! Pai dupa ginecologi, astrologi, psihopati (pardon 'ologi) educati prin corespondenta asta e ce ne mai lipsea - sa ne spovedim cu click dreapta.

Stiati ca www.atkielski.com/inlink.php?/PhotoGallery/Paris/General/AragoMonumentSmall.html" target="_blank">cica, in Paris exista cel mai mare monument mic din lume?

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hey, ce-i asta? cam liniste, sunteti toti la petrecere?

eu sunt in depresie:)
am 2 variante, imi pun Brel sau imi bag picioarele

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io am fost ieri la party de 8 martie, cu fetele din Elvetzia shi cu ploada mea Ete o poza cu regina
In alta ordine de idei, urez din nou LA MULTZI ANI sarbatoritzilor recent shi le urez sanatate, fericire shi viatza lunga
Sabinelu, mai ashteapta nitzel, ca inspiratzia cica-i ca orgasmu, cu cit te fortzezi mai mult, cu atit nu vine

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

irenule, mi-emi spui?
mai si barbatu plecat de-acasa:)

si a venit fecioru cu nora-n prag, fratele Sofiei a adus-o pe prietena, am primit zambile, ce mai ma simt babaaaaaaaaaaaaaaa, mai ales ca mi-a zis arat de 22 de ani, si eu credeam ca de 17
Xeno, tu ce parere ai?

muah la scandinavi.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Iren, superba esti in poza!!!!!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

Iren, superba esti in poza!!!!!!!!!

Mah, cre ca-i una dintre cele mai reushite poze ale mele, shi io tot stau shi ma admir, shi nu-mi vine sa cred ce mijto arat acolo!!

decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

iren, chiar ca esti faina!

sabinutz, nu te simti baba, ci importanta...cine mai are asa o mamica tanara ca tine???

lil' tot pe la holandika?

restu'? la chiul?

cica noi am fost ieri la munte. Si ne-a plouaaaaat! Iar unde voiam sa ajungem-la Cavnic-n-am putut urca, ningea si viscolea, erau masini inzapezite, n-am avut chef de impins iar la IBY, asa ca am preferat o tura de sanie cu ploaie, la Suior. Ne, daca ne-am trezit la spartu' targului, cand isi scutura baba cojoacele....da' cred ca mai are muuuuulte, la noi ninge non-stop de dimineata, pe maine iar vom avea iarna....

Noa, s-aveti o noua saptamana plina de babe frumoase!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Undi sunteti bre ?
V-ambetarati in vichendel si acu va lingeti ranili ?!

o saptamana scandica tutulor,
v

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

eu sunt...si nu sunt.

ma simt de parca as fi artista bre:)) cu fluturi la stomac, nervi si momente geniale:0hahaa,

nici sa mananc nu pot.
lasa ca-i bine, macar de s-ar umple portativele

Mergi la inceput

Io vreau la calduraaaa!!! Idei, ceva? Prefer Spania

decembrie
degetzeii

Mergi la inceput