Scandinavii stiu DC... (108)
Raspunsuri - Pagina 10
yank spune:
Da,faina intalneala cum zise Sabina.Am ajuns la o cafenea-patiserie frantuzeasca unde am stat de taclale si am mancat niste patiserie minunata.Atat au si ei bun,francezii,patiseria si bucataria
Sabina e o scumpa,mereu am avut impresia ca e o dama "bine" pe la 45-50 ani,genul ala de profesoara cu ifose,gesturi studiate si cu parul in coc.
Bre,cam pustiu pe aici,unde bantuiti?Iar punem nemotivate.Sabina,lasa DC-ul si scrie!
Pe adusca nu o mai invita nicaieri,ca chiar vine,ea vine si neinvitata
Sabina spune:
c eu
quote:
Originally posted by yank
Sabina e o scumpa,mereu am avut impresia ca e o dama "bine" pe la 45-50 ani,genul ala de profesoara cu ifose,gesturi studiate si cu parul in coc.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, eu asa? repede, a mai avut cineva senzatioa asta despre mine vreodata? Esti primu sa stii
si vrei sa zici ca nu sunt" bine"?
a avut dreptate adusca la telefon, zice, Sabina, fereste-te de spurcaciunea asta:)))))))
quote:
Bre,cam pustiu pe aici,unde bantuiti?Iar punem nemotivate.Sabina,lasa DC-ul si scrie!
Ok:)
quote:
Pe adusca nu o mai invita nicaieri,ca chiar vine,ea vine si neinvitata
Life`s a bitch and then you die
ba sa vina.eu vreau sa vie! de ce nu vine???
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Veve spune:
Bei,adusca asta dezinfomeaza masele!Tztztz!Di fapt yankeu'-i un bland,un timid si-un dulce.....Sabino,zi merci ca scapasi teafara,parol!
Auz yank,ia-n vez cum faci cand o iei peste ocean sa-ti umpli-un bagaj cu-adusca,ca tare-am avea noi doo ceva trebi de rezolvat pe-aiciMerge si-n 3 daca crez ca te tine...da' nu uita ca stem moldovence d'alea...stii tu
Liniste mare-n poienita,bag seama.Se pare ca ne-nvaluira asteniile pe nesimtite.Pe mine una ma tin de fro 5 ani ...
Xeno,sa nu pierzi cursa,mama...
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
yank spune:
quote:
Originally posted by Veve
[b]Merge si-n 3 daca crez ca te tine...da' nu uita ca stem moldovence d'alea...stii tu
Aaa,da,alea de au permis pe vaca si pi oi? Ioi,cre`ka trebe sa fie sheva palpitant.
xenocid spune:
'ai sa va recomand un film
Un film cu oameni adevarati nu d'aia de plastic ca la Hollywood.
Nu e nici cu buni nici cu rai nici cu urati nici cu frumosi
Si in plus e rusesc
Nochnoi Dozor
*segmentation fault*
lilanda spune:
Bonsoir
Breh, ce perceptii avem noi unii despre altii!! Iote cum yank o visa pe Sabinelu' duoamna bine, cu coc si cu diapazonu-n mina, iar Sabinelu', la rindul ei, fu intimidata de cravata lui Yank, de era cit pe-aci sa-i zica "domnu'"
In alta ordine de idei, io propun sa ne rugam pentru sufletu' lu' Milosovici ( ma simt nevrozata cind vaz subiecte de astea...si iaca nu-i activ emoticonu'- asa ca ma nevrozez si mai tare!!!), care -auzirati ca - fu gasit mort in celula de la Haga, iar avocatu' zice ca, sigur, fu' otravit de rusi!!!
xeno, unde vazui filmu' ala (te-ntreb ca ma-ntreb daca sa i-l recoman consortului ori sa mai astepte ...)?!?
Veve, astenia ca astenia...sa simti vintu' de pe-acilea!!! Buhaha-ha!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
cataghe spune:
quote:
Originally posted by Veve
Di fapt yankeu'-i un bland,un timid si-un dulce.....
Am citit la repezeala ca Yanku e un "BLOND" si-am picat pe spate...
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
roxana1974 spune:
oameni buni! Nu v-am mai vazut de un secol...am si lipsit, am fost in delegatii, multe, multe, dar v-am citit!
M-am bucurat s-o vad pret de un mesaj pe Rayuela si sa vad ce bine va distrati cu totii.
La multi ani cu intarziere si din partea mea celor sarbatoriti
Sabina, Yank, doruletz, ma bucur ca v-ati intalnit si cunoscut, in direct .
Va salut pe toti si aveti gandurile mele cele mai bune
Roxa
Adela99 spune:
arboriq www.oregrund.nu/nilssons/tulpaner.jpg" target="_blank">Multi ani traiasca! www.harryanddavid.com/images/item/7695f.jpg" target="_blank"> Multi ani traiasca! www.havanaclub.cz/download/koktejly/mojito.jpg" target="_blank"> La muuulti ani!
distractie placuta!
Sabina spune:
La multi ani Julia!!!!!
Sa fii sanatoasa si fericita!!
sa be(m)ti!!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.