Super-poznasi de iulie-august 2004 (162)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, PAPADIE!!! Sa fii sanatoasa, sa nasti repede si usor o fetita frumoasa si sanatoasa si sa fiti toti fericiti si plini de bucurii!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Oana-Papadia noastra scumpa ...LA MULTI ANI , sa fiti sanatosi toti, sa scapati de muci pe anul asta, sa vina Sofia sanatoasa si voioasa (pe la 38-39 de saptamani) si cumintica precum Mielu, sa aveti tot ce va doriti voi si ...hai noroc, de ziua ta iti dam voie sa bei si tu un pahar cu vin!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

neata neata

iaca si io prin zona, sint home alone, tati si moata au plecat in parc la masinute, n-am mai intrat zilele astea ca m-am agitat cu crese, gradinite si numai asta am cautat pe net, ieri am facut smotru ca era dezastru si tot asa ...
da, eu trebuie sa incep serviciul si nu mai pot amana, d'asta sint io in criza de timp!
am fost joi la cresa de pe Tohani(Tineretului), dar n-am plecat foarte incantata de acolo, mai trebuie sa caut, ma enerveaza tare faptul ca nu sint mai multe crese particulare, sint putine, locuri nu sint, iar taxele m-au dat pe spate 250-280 euro, nu inteleg de ce nu sint mai multe, banuiesc ca cererea e mare si ar fi multi parinti care si-ar duce copilul la o cresa buna, unde sa stie ca e totul ok! luni am o intilnire cu directoarea de la Acorns (unde e Lia, puiul Vrabiutei), dar mi-a spus la telefon ca nu sint locuri, vedem, macar sa ne treaca pe o lista de asteptare ...uff, tare greu e, se pare ca trebuie sa te gandesti dinainte de a naste copilul, unde vrei sa-l duci, sa te treci pe liste, daca as avea bani si daca n-ar fi birocratia asta, mi-as face imediat o cresa, am inceput sa caut si bona, ca pana la urma asta e solutia daca nu gasim ceva, dar eu as vrea sa mearga sa se joace, sa invete lucruri noi, sa socializeze, simt uneori ca eu nu-i mai sint de ajuns, vrea sa fie printre copii, vrea jocuri noi, cu mine nu-si consuma toata energia !
cam atat despre noi, moata parca simte ca ii "pregatesc" ceva, atat ma ia de gat si ma iubeste, ma pupaceste, se alinta ...si e o rasfatila mica, a inceput sa faca tot felul de figuri!
sint si foarte bucuroasa ca a inceput sa se joace cu papusile, are un bebe pe care il dezbraca, il spala, ii da sa manance, il pune sa se joace langa ea, il plimba cu caruciorul, stie 4 figuri geometrice, avem o galetusa cu forme de la fisher price si baga formele fara ajutorul meu, iar daca le greseste uneori si are in mana un patrat dar pe care incearca sa-l bage in locul cercului si vede ca nu intra una, ii spun ca ala e patrat, pe unde intra patratul ...si imediat il baga pe unde trebuie! se joaca si cu o bucatarie, mestereste acolo la craticioare, amesteca, baga la cuptor, pune sare in mancare, hraneste jucariile ...seara cand se culca sint franta si eu pentru ca ma solicita destul de mult cu jocurile, trebuie sa stau pe langa ea si sa ma joc, facem aia, punem aia etc.
pe scurt, cam atat despre noi ...

va pupacim si va dorim un weekend de vis!

Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

uitasem sa ma mandresc cu inca ceva : de o saptamana nu mai bem laptele din biberon, bem din cana, asa ca am pus biberoanele la naftalina
si la pranz mancam doua feluri, ambele nepasate!
oricum cu mancarea ma zapaceste, ar manca toata ziua ...

Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

LA MULTI ANI PAPADIE! Sa fi sanatoasa, sa ai o sarcina cat mai usoara in continuare si sa te bucuri de fetitele tale!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

LA MULTI ANI PAPADIE, muuulta sanatate tie, fetelor si intregii familii ! Si sa fiti foarte fericiti !

P.S. Si poate nu bagi tu poze (da` macar 100) cu kefu` de ziua ta

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna!

LMA mama de miel !!!

Carmen- postez mai rar cam din aceleasi motive povestite de Nicole, ma solicita Danut la discutii, joaca, desigur, de o vreme si el isi face strategii si se joaca singurel ceva vreme cu masinutele, are vreo 15, le aliniaza, le impinge, le ciocneste, face brrrr-brrrr, din gurita, insa dupa ce se satura de joaca isi alege alte jucarii din cos si de regula vine la mine sa ii povestesc, fie din cartile cu animale, fie din revista mami, pe care o "citeste" din scoarta-n scoarta, fie sa bage figuri geometrice in gauri, aici nu le nimereste inca, recunosc, degeaba ii tot zic care ce-s ca nu le bungheste, fie sa ne jucam de-a ascunsa, el se ascunde si io tre sa ma fac ca nu-l gasesc vro juma de ora, are o rabdare fantastica, mie mi se usuca gura de strigat "Daniiii, unde e copilu, unde s-a ascuns, ia sa vad daca e sub pat, sau pe hol, sau la baie, etc" si uite asa, in rest fac curatenie, gatesc, mergem la plimbare, il hranesc, il adorm, merg la shopping...trece ziua super-rapid adeseori. Noaptea la 12 pic de-a latul patului franta, abia apuc la un dus fierbinte rapid.
Vad ca va stresati cu bone, crese.....io inca stau, pana la vara mai ma gandesc, dar cred ca imi caut alta slujba. Aici o bona pt 10 ore de ingrijit un prichindel de 2 ani cere in jur la 6 milioane + masa. EU nu as iesi in avantaj si nici Danut, cu salariul ce-l am actualmente in firma unde-s angajata, asa ca mai sondez piata.
weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

LA MULTI ANI, Doamna Floricica galbena !!!! Sanatate multa, fericire si nastere usoara va doresc din tot sufletul si numai bucurie alaturi de cei dragi !!!!
Am reusit sa citesc din urma si am vazut ca mai pentru toate zilele acestea nu au fost din cele mai bune...eh, trec ele toate ! Pupici tuturor !!! Noi o sa disparem citeva zile, plecam la nasi la Tirgoviste...sper sa nu vina iarna cu zapada si viscol en-gros mai repede de miercuri, altminteri raminem pacolo ! Ca tare nu ma vad de ziua mea prin nameti !!!
Va doresc un uichend minunat !!!
P.S. Io una am citit despre o initiativa de lege care sa mareasca cic-ul la 3 ani ! Ar fi grozav ... sper s-o voteze pina in august !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

duamnelor, va anunt ca fiica-mea a mincat azi fasole cu hrean dupa ce mai inainte am facut un compromis si i-am dat, pasat, cu lingura, juma` de farfurie de haleala... ptiu, poate n-o deoki!
dano, va felicitez sincer, las` ca pina taie mamaia porcu`n iarna ne-om destepta si noi, hehehe
rain, , abia astept s-o vad si io cu papusi, da` ei ii plac masinile

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Carmen, ! Si la mai mareee !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput