Super-poznasi de iulie-august 2004 (162)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Coriana si Alice "La multi ani fericiti" si un milion de pupici! S-aveti parte numai de bucurii alaturi de cei dragi Sa fiti sanatoase si iubite!
_
[size1]rain maine e ziua Ionului[/size=1]

------------------
am fo cu Mielu la spital ca are un soi de spuzeala si am crezut ca e alergie la antibiotic. Cica nu. Dar oricum dr a zis ca e un virus si nu intelege de i-au dat de la spital antibiotice......ce mai conteaza ca amarata asta e bolnava de la 1 ian si ca a ajuns de are 10 kile imbracata:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

duamnelor, la multi ani, sa fim iubite si fericite!
tata de miel, la multi ani si tie!
olivia, imi pare rau, sanatate lui uka

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

pt cele doua Corine!!!!
Cori sa faceti poze!
Alice pe unde iti umbla fatuska??

Ioana...vad ca sinteti gata de gradi..cu somnul cum mai stati?

Mergi la inceput

Duamna pasarik..greu mi-a cazut fisa..nu pricepeam ce vrei :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Corina si Alice,LA MULTI ANI!
Chiar imi pare rau de bolnaviori
Papa,chiar asa,dar nu poti ridica tonul pe acolo?ca functioneaza al naibii la nemti.Schimba pediatrul,du-l la alti cinci,cere analize,fa panarama,cum sa nu-i treaca fetei buba,mama lor de nemti!pai sa vezi ca nu-i mai trece si mai ai si pe aia mica si-i trebuie pace si linste in burtica,of doamne,asa-i de greu citeodata.De ce naiba nu m-am facut doctor?
olivia,tu macar esti de meserie cit de cit,eu l-am lasat numai 10 zile cu tusea aia nenorocita si ma tot plingeam sora-mii.Care m-a facut ca toate alea ca nu ma duc sa caut copilul de sanatate.Si bine mi-o facut ca asta mic era copt si-n git si-n urechi si-n nas si ne-a dat imediat antibiotic.Dupa a doua zi jur ca n-o mai tusit deloc(luasem deja 2 sticle de siropuri,ceaiuri, tincturi)i-am dat sapte zile si am scapat,slava Domnului.Nici eu nu-s adepta antibioticelor,dar cind trebuie,trebuie.Sa dea Domnul sa nu aiba astm,ca-i greu tare,dar daca zici tu ca nu crezi ca are,poate o fi bine si cu el,suflet mititel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

La multi ani cu ocazia zilei de 8 Martie!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

quote:
Originally posted by roxanaz
Robi cu placere....imi pare bine ca apreciati ce inseamna pizza ca la ce am citit pe acolo.....ma durea capu'! spor la scris si corba Dariei...ctrl+s!

repetez: ce fel de pizza este? pasati linku si la moa, please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

La multi ani mamici sarbatorite, Corinai, Alice- sau sa zic Corinelor? :))

io citesc in reluare la 12 noaptea cand apuc.

Papa- si eu credeam ca numai aici sunt medicii asa mai miserupisti :(....nu stiu ce sa zic, dar e inadmisibil, fa ceva!
Olivia, sanatate lui Luca

SA AVEM O ZI A MAMELOR PLINA DE EVENIMENTE FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

La multzi ani, fetele dragele, sa fim iubite shi sanatoase, shi sa ne traiasca bebeii
Io am pus nejte poze, ca sa vedetzi ca mai traiesc- is la semnatura.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noi
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Dana...dar acum sinteti bine, nu? Dr este convins ca antibioticul nu-i va rezolva tusea...eu cred ca da..Ramine de vazut...Aici se pune prea usor diagnosticul de astm...Ce-i drept nu-i lipseste terenul alergic...

A....si sa traim!!!

Mergi la inceput