Super-poznasi de iulie-august 2004 (162)
Raspunsuri - Pagina 15
speel spune:
Olivia,suntem super bine,repet dupa o zi de antibiotic s-a oprit tusea brusc.Si n-a mai revenit.Am terminat insa sticla ca asa trebuia.Si aici sunt foarte reticenti la antibiotice insa faptul ca a stat mocnita infectia (initial in git)si s-a intins si la urechiuse si nasuc desi nu avea febra mare .38 dar constanta,cind ai luam temperatura numai 38 avea.Am intrebat-o pe sora-mea ce ar putea fi si a inceput a-mi insirui sapte milioane de nume de streptococi .initial n-am bagat-o prea tare in seama,sora-mea fiind medic si mama a doi copii micuti,dar pe care atit i-a indopat cu medicamente motiv pentru care n-o bag prea tare in seama cu sfaturile.De data asta a avut dreptate insa ca trebuie antibiotice,altfel nu scap de tuse si mai dau si in alta dandana daca n-o tratez la timp.
Cit despre astm,e chinul lumii,am avut un bunic bolnav,toata viata cu astmopentul dupa el,tare mila mi-e de el,saracul!
Ai sa vezi ca-i trece repede.Si tusea si restul.in afara de conjunctivita,la fel a avut si ricardo.pupici sa va faceti repede bine.
kim222 spune:
Multumesc pentru sustinere Dana.....Azi ochisorul deja era mai bine..Trebuie sa gasesc o modalitate de a-l face sa inghita siropul..de cind a luat Prenisonul (care a fost oribil)pt crup ....nu mai deschide gura...Noapte buna!
philip spune:
eli, imi imaginez ce bucurie pe capul tau, taman de 8 martie. as vrea si eu s-o vad pe mama aici...
philip
&andreea
copilasi dragalasi
g_ioana spune:
Astazi e ziua noastra,zi frumoasa ca noi,la,la,la,la!LA MULTI ANI GAGICI!!!
Ca sa facem un salt in timp,va trimit cam cum ar arata o declaratie de dragoste a puilor nostri peste ...18 ani
MAMA-I NUMAI UNA !
Mama m-a īnvatat RELIGIE:
"Roaga-te sa nu ramāna murdar covorul."
Mama m-a īnvatat sa APRECIEZ UN LUCRU BINE FACUT:
"Daca aveti de gānd sa va omorāti unul pe altul, duceti-va afara - aici abia ce am terminat curatenia!"
Mama m-a īnvatat LOGICA:
"Pentru ca am spus eu, de-aia."
Mama m-a īnvatat IRONIA:
"Continua sa plāngi ca īti dau eu tie motiv sa plāngi."
Mama m-a īnvatat despre stiinta OSMOZEI:
"Taci si manānca-ti supa!"
Mama m-a īnvatat CONTORSIONISM:
"Te "uiti" vreodata la murdaria de pe gātul tau!"
Mama m-a īnvatat despre REZISTENTA:
"Vei sta aici pāna termini tot spanacul."
Mama m-a īnvatat despre VREME:
" Parca a trecut ciclonul prin camera ta."
Mama m-a īnvatat IPOCRIZIE:
"Ti-am spus o data, ti-am spus de un milion de ori - nu exagera!"
Mama m-a īnvatat CICLUL VIETII:
"Eu te-am facut, eu te omor."
Mama m-a īnvatat INVIDIA:
" Sunt milioane de copii mai putin norocosi īn lume care n-au parinti asa de buni ca tine!"
Te iubesc, MAMA!
http://photos.yahoo.com/gorodeii
g_ioana spune:
Multumesc mult pentru complimentele aduse Mariei,dar cum zicea si Daria functioneaza perfect legea compensatie,"fumusica" foc,"deteapta" foc, am scapat de pampersi dar noaptea.
....
Azi noapte a fost boierie s-a trezit din 3 in 3 ore![]()
Fetele,pupici multi,si fiti iubite si sa aveti o zi tare frumoasa

!!
Eu plec la laborator,sa inhalez ceva amoniac
http://photos.yahoo.com/gorodeii
polux spune:
Buna dimineata.
Nu am citit nimic, caci sunt in examene acum, dar nu m-am abtinut sa nu intru, chiar daca la o ora tarzie (Andrea astept morala again) sa va spun si eu:
La multi ani Corinei si lui Alice pentru zilele de nastere, multe impliniri si realizari. Fie ca viata sa va daruiasca numai bucurii si noroc.
Si bineinteles un brat de ghiocei prins cu o raza de soare pentru toate mamicile scumpe de aici, cu ocazia zilei de 8 Martie. La multi ani fetele, sa va dea viata numai fericire si noroc si nu in ultimul rand sanatate.
Cu drag pentru voi toate
Liliana
roxanaz spune:
buna dimineatza!
Ioana hahahha super tare citatul tau....de mare valoare!!!![]()
Lia e "la bucatarie" reteta, la subectul cu "aluat de pizza" daca nu il gasesti zi si mai caut si eu.
Olivia sper ca ai reusit sa ii dai siropul marmotei. sanatate multa!
Dana hihihi ati trecut de pragul psihologic deci. cool. multe kile inainte sanatosi si cataratori.
Cori ati petrecut bine aseara sper!
o zi super tuturor azi....cat mai calda!
corianai spune:
Neata, neata
De ziua noastra, a femeilor frumoase... La multi ani tuturor!!!!
Femeia de 35 de ani care am devenit a cazut lata aseara cand am ajuns acasa, in 5 min dormeam dusa.... s-a dus de suflet sampania in doi... ofofofof Degeaba ma simt eu young at heart ca senilitatea nu iarta![]()
Mai cetesc ce s-a discutat pe aici ca n-am apucat si revin. sa fiti cuminti!
pupam
carmenp spune:
`neata doamnelor si la multi ani fericiti
!
fug la cafea si revin cu ginduri mai bune![]()
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
szivarvany spune:
Buna dimineata si 

tuturor gagicilor si tuturor puilor !
Kim - offf, lasa ca Luca isi revine pe malul marii, ai sa vezi ce bine ii va merge !
Vezi de ce ai ales tu varianta asta !
Eli -
si sa te bucuri la maxim !
Polux - io stiu dc nu dormi, ca lucrati la bb2 :-)))
AndreeaP - cum stai cu febra ???
Papadicu - sanatate multa Catrinei ! Cu kg ... noi aseara aveam 10,500, asta in ciuda mea 
Io nu ma laud cu nimik, doar un lucru ma tine in viata: cand ajung seara la 6 juma` acasa, Giulia alearga ca bezmetica si-mi sare in brate si-mi zice "mamiii" si-mi face draga-draga si ma pupa. Efectul este inzecit cand ajunge tata`so 
O zi faina, insorita, plina de flori si pupici va doresc !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004