Super-poznasi de iulie-august 2004 (162)
Raspunsuri - Pagina 12
eli spune:
ALICE SI CORINA

Sa fiti sanatoase, fericite, tot ce va doriti sa se implineasca!!!
Mai sunt 15 ore si aterizeaza mama pe aeroportul din Tokyo. Am niste emotii. Abia astept sa o vad!
De 3-4 zile Stef e marait, super marait. Dim, pranz seara in casa si cand nu-i convine ceva si afara. Poate presimte schimbarile.
Va pupam dulce, multa sanatate: Luca, papa i cine mai e bolnavior, drum bun fetelor calatoare!
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
cristalina spune:

La multi ani alice!

La multi ani corina! 

Sa aveti parte numai de impliniri si bucurii!
g_ioana...Maria e o dulceata! Mi-o inchipui cum cere ea "patamioaia"..Pupam!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Mimilinca spune:
La multi ani pentru Alice si Corina!
Sa fiti fericite, iubite si sa va bucurati de copilasi si de toti cei dragi!
Petrecere frumoasa!

roxanaz spune:
Cori si Alice LA MULTI ANI!!!!! sa fiti sanatoase si iubite si sa aveti numai bucurii!!!!

Gabi adica vii incoa si nu ne vedem? ntz ntzzzz
reao! nu te scot la o pizza diet?
si Pat mananca zuzu....sunt bune iar ambalajele si tare simpatice la toata gama de produse!
roberta04 spune:
LA MULTI ANI, CORINA, LA MULTI ANI, ALICE!Sa fiti frumoase si senine ca primavara!
Noi am absentat cateva zile, motive- licenta, bat-o vina, ma chinui cum pot sa fac cate ceva. Azi dimineata, am scris cateva pagini cu Don Mateo misunand pe langa mine si la un moment dat a apasat pe intrerupatorul de la prelungitor, asa ca am pierdut tot- ca nu salvasem, desteapta de mine!
In rest- cascadorii si la noi- duminica a tras iar o tranta cu gura de covor- rezultat- si-a muscat buza si s-a umplut de sange, spre disperarea noastra! si era si soacra-mea la noi, asa ca balamucul a fost complet!!
IOANA- cred ca o mananci pe mica ta cand o auzi cum vorbeste- Matei spune multe cuvinte si le pronunta foarte corect, dar nu le leaga, mai asteptam un pic. Oricum, sun mandra ca zice perfect cuvinte pe care eu le consider grele- haine, caine, paine, carne s.a.m.d.
In alta ordine de idei, ROXANA- saru'mana de reteta de pizza postata pe forum, mi-ai facut viata roz si barbatul fericit!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
Adema spune:
Alice si Corina, La Multi Ani cat mai fericiti, cu dragoste si impliniri ! Sa fiti iubite si sa va bucurati de fiecare clipa!

Adema&Codrut
szivarvany spune:
Si io am vazut o mandrete a IoaneiG, ioi ce invidii pe ea ca-i asa de iscusita si isteata 
Si Giulia a cazut cu capu`si gura de gresie, eram in deplasari si se fugarea cu un alt copil, a iesit un accident ca`n filme si numa` bocete si plansete, dar le-a trecut si si-au vazut de treburi :-)
Roberta - spor la invatat si foloseste ctrl S :-)))
Pupam gasca 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
leeloo2004 spune:
Roxi, pai daca aveam timp crezi ca nu te anuntam sa ne vedem? Se poate...? Din pacate de la gara ma duc direct la tipografie sa dau ok-ul pe etichete dupa care la 2 am tren inapoi la Bucuresti... Lasa ca ramine pe altadata, oricum iti sunt datoare o pizza si o bere! ![]()
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
la multi ani fericiti, alice si corina,
sa fiti iubite si fericite alaturi de cei dragi voua!!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
rain spune:

CORI si ALICE !!! Sa fiti sanatoase, sa aveti numai bucurii in viata si tot ce va doriti voi, alaturi de cei dragi voua!
Olivia, sanatate multa lui Luca, pupacim puiul scump!
Papa & Mielu, insanatosire rapida si voua, pupacim dulce! cand e ziua lu' Ionu? LA MULTI ANI si pentru el ...sa-i traiasca fetele cucuietele!
Gabi, nu mai stiu despre ce gradinita ti-am spus tie, mie cei de la Bambi step by step mi-au spus ca nu au locuri, iar la Acorns am fost ieri, am vizualizat gradinita (mi-a placut fff mult) si ne-am trecut pe lista de asteptare, sint in cautari ...la al doilea copil o sa ma trec pe listele de asteptare de cand o sa nasc
! Tu la ce gradinita ai vorbit pentru Stefan?
eu nu prea am timp de forum, va citesc pe fuga, am vazut toate poznele piticilor scumpi si frumosi, pupacim pe toata lumea!
toata ziua aleg prin oras, bineinteles cu moata dupa mine, ieri si azi a sarit masa de pranz pentru ca imediat cum intram pe usa ea fuge la nani, mananca dupa ce se trezeste ...ufff si e asa greu cu agitatia asta dupa ce atata timp am stat linistita, avand doar grija moatei!
pupacim 
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii