Cluj rulz (39) !
Raspunsuri - Pagina 3
mariana tache spune:
Somn usor, draguto!
(ps-ul tau mi-a adus un pe fata! )
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ralucames spune:
Buna dimineata, fetele!!!
Imi place zapada in mod normal, dar acu' a intrecut masura...pai se poate... mi-e dor de razele calde ale soarelui, nu cu dintii lui de iarna...
Roxana, e ff bine asa, ca altfel cine stie cand ajung eu in oras, si chiar nu vreau sa te deranjez. Cu Ciss. ma intalnesc sigur in week-endul asta, intre impachetatul lucrurilor si vizitele neamurilor... sper sa imi vad capul de treaba... Multumesc
Mariana, probabil ca voi vrea 3 sau 4 poze, dar contracost, ca nu vreau sa te incarc cu munca degeaba ... mai trebuie sa le aleg, doar... (nu intarziu mult...) Multumesc
Stanca, am sa iti trimit un PM, ok???
Svety, e frumos si mortal Dani al tau, de la noi....(am vazut si io poza cu margaretele...)
Va pup si va doresc o zi frumoasa de primavara-iarna
minunea vietii mele
svety spune:
Raluca, te sustin!!! Ajunge cu atata zapada!! E un soare orbitor dar zapada de un metru, cel putin pe stradutele noastre. Sper sa fie bun drumul spre Cluj.
Da pana cand mai frate?? Si eu vreau sa ies cu adidasi si trening, pantaloni scuti si rochite pestrite!! Nu sa tot am blugii uzi de la noroiul ce ramane dupa zapada. Sunteti de acord?
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
asi spune:
La multi ani Lucian!
Sa cresti mare, sa fii sanatos si fericit!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
asi spune:
La multi ani Mariana!
Iti dores sa fii fericita , sanatoasa si doar la punga grasa.
Familia mea
Razvan
asi spune:
Mariana vreau doar copii la cemi-ai dat dar sa scrie altceva pe fiecare.Sunt pentru bunica Luci , pentru bunica Rodi si pentru nasa Carmen.
Svety multumesc.Te rog sa ii transmiti tooate cel bune Ioanei si sa-i zici ca mi-e dor de ea.
Familia mea
Razvan
asi spune:
Mariana am uitat sa iti zic felicitari pentru ce ai facut luiSvety.E bestial chestia.Profesionista adevarata ce mai
Familia mea
Razvan
roxana1974 spune:
E ziua Marianei?
LMAAAA!!! Sa ne traiesti si sa infloresti! Si la anu' sa slabesti
roxana1974 spune:
Mariano, acu vad ce-ai facut cu poza lui Dani, bravos excelent!
Svety, frumos baiat
La multi ani!!! Lucian!!!
Roxa-boxa
machetutza spune:
LA MULTI MARIANA!!!!!!!!!
Multumim pentru urari, Stanca; va pupam
Simona, mama lui Lucian care a implinit 2 ani