Cluj rulz (39) !
Raspunsuri - Pagina 2
svety spune:
Ma uitam la poza aia cu camasuta...nu-i prea mare fontanela? Ma cam ingrijoreaza.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
mariana tache spune:
Svety, draguta mea, am priceput...sau asa cred ; acum om vedea ce-a iesi .
Dar sa repet: 2 pt bunici (aci inca o intrebare: la ambii bunici avem si bunica si bunic? ca in mail ai zis ceva de genul "una pt mama mea" si asta m-a derutat. Ca de e numai bunica, sa scriu doar pt bunica, nu pt bunici); una pt tine si una pt nasa.
Nu mi-ai mai spus dimensiunile la pozele pe care vrei sa le dai cadou (a ta va fi 13/18)!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Tot asa sa fie dimensiunile si le plateste tati maine, ca vine el acasa si-l pupez. Da, numai pentru mama (sunt divortati), ca lui tata nu-i fac pt. 8 martie.
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
mariana tache spune:
Mai, m-am uitat acum la poze mai bine. Aia cu camasa si aia cu gluga nu prea merg puse pe fundal deoarece sunt prea aproape si resprectiv e taiat din cap...nu ramane loc de fundal, n-o sa se vada mare lucru. In schimb, pot, de exemplu sa il inconjor de margarete...daca mai stai un pic iti pun o poza cu margarete de model, dupreaza vreo 15 min, ce zici?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Ai sa poti sa-mi faci niste poze daca ti le trimit prin mail? Altfel le trimit la Mihai la servici, imi face el cd si ti-l duce.
Pe la cate sa vina Mihai maine?
Te pup de noapte buna. Multumesc.
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
mariana tache spune:
da asta "Dani aduce un strop de primavara bunicilor iubiti" cine a compus-o?
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
bine, astept sa vad cum iese.
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
svety spune:
eu, din putzul gandirii la ora 2 in noapte. compune tu ca ai mai bagat texte in poze.
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
mariana tache spune:
asa a iesit.
Ce zici?
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
SUPER. ESTI MAESTRA FATO, MA INCLIN CU RESPECT SI NU MAI ZIC NIMIC. TE LAS SA-TI FACI TREABA. e frumos fondul, poate iti iese si la cel cu costumas. Super fain.
PS. cred ca te iubesc
albumul lui Dani
piticii lui Danutz