Cluj rulz (39) !

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxana sa ai drum bun si sa te intorci cu bine!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Stanca sa-ti traiasca puiul si sa fiti fericiti cu totii!
"la multi ani!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Cristiana, ti-am trimis mail-ul cu pricina.

Stanca, iti place la restaurant la gente pe Horea? Se mananca bine.

Cine mai vine maine la 17?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Buna fetelor, nu-mi spuneti si mie pe unde sunt magazine de jucarii, please.

babirusa si Alexandra(14 oct.2004)

Mergi la inceput

Mariana e bine la gente pe horea.Mergem impreuna?

Simona multumesc!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

tuchi, eu am tot auzit reclama la Radio 21, baietzii vin in Obsession, s-ar putea chiar in 8 martie, dar nu mai retin data exact...

Fetelor, aveti pentru mine vreo recomandare pentru salonul "Fashion Gala" - rochii de mireasa, cel de pe Memorandumului din statia de troleibus? Ca rochitza de la Amanda a cam picat, mi-a cerut tipa un pret de-am picat in (cu 75% mai mult decat anul trecut, pe motiv ca s-au scumpit taftaua si broderia...) si-mi depaseste bugetul.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Vezi ca sunt reduceri la mag lui Agnes Toma.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Salut fetele! Va arde de barbati dezbracati, ai?

Eu am comis-o iar...am luat stele si planete fosforescente si am umplut tavanul. Arata super.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Stanca, nu stiu daca mergem impreuna, ca am program prin oras; dar vorbim la tel. Auzi, avand in vedere ca nu se mai inscrie nici o gagica la intalnire, ce zici de urmatoarea propunere: sa-i luam si pe sotiori cu noi?!?!?! Ar fi interesant; si nu tin neaparat ca de 8 martie sa ma distrez fara sot. Sa te hotarasti repede, ca sa vedem, poate facem o rezervare.

Cine mai e prin zona???

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Dupa ce am scris ditamai mesajul catre Mariana, buuum, mi-a disparut pagina, imi vine sa urluu.... maaamaaa-dar ce calma eram
Deci: Mariana, multumesc mult pt. poze, azi am intrat in posesia lor. Sunt ff incantata de ce ai scos din ele, sunt kiar ff reusite- sigur mai vin cu alte comenzi... nu stiu data, dar vin
Bunica-soacra a fost tare uimita de ele, parca nu-si mai recunostea nepoatele. Mama doar maine isi va primi surpriza.
si multi de la mine pt. tine

Criss., nu stiu cum va fi maine, ca la noi se arata santier, si cam pe la ora intalnirii noastre vin baietii la zugravit... tre sa le dau sa pape, sa le "arat" ce sa faca..., dar asta nu ar fi kiar cea mai mare pb., dar nu am cu cine lasa gaza..., ca soacra e cu nepoata-mea, iar cu amandoua nu reuseste sa stea, ca abia le stapanim pe fete doi oameni.(eu nu am mai vazut copii care sa se traga si impinga asa tare, des si violent-se musca, isi iau una alteia ce au in mana... imi vine sa le bat pe amandoua). Dar oricum, vb. dimineata daca ai timp.
Va pup si noapte buna.

minunea vietii mele

Mergi la inceput