Cluj rulz (39) !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Mariana!!, io mai stau daca vrei(in zona-zic)

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Dar zi-mi si mie cum fac sa imi apara ce ati mai scris, daca eu sunt deja pe pagina...??? ca numai daca ies de pe ea si revin, vad daca au mai fost mesaje scrise... (asa trebe???)

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Mariana, poti sa imi trimiti si pe mail ce ai facut din pozele mele??? pliiizzz (asa, ca sa nu zici ca nu te-am stresat)

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Raluca, numai asa poti sa vezi cine ce mai scrie (asa cum procedezi)
Ma bucur ca ti-au placut pozele; te rog, pe viitor, sa nu mai faci asa mici poze!
Si sa stii ca nu ma stresezi; iti trimit pozele pe mail

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Vezi ca prima tura de poze e la tine.
Vine si tura 2.
Ce fain de tine ca sunteti in santier!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Cristiana, tu pe unde esti?!?!?! Am nevoie de un raspuns de la tine!!!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Helau gagiciiiiileeeeeeeee!! I'm in Budapest! e foarte frumos!
Sunt la un hotel in buric de targ, pe Vaci utca, mor, e plin de magazine de firma si sunt reduceri de reduceri, moooor!! Mi-am cheltuit deja toata diurna pe 3 zile dar sunt fericita, naspa e ca toata am stricat-o doar la Zara, si inca nu am cumparat decat pentru mine sunt o naspeta!

Hotelul are internet free si profit de ocazie...am fost acum vreo 2 ore sa mancam ceva, am mancat niste paste cu 4 feluri de branza si acum ardem gazul sa nu dormim cu burta plina :) si mai vreau sa ma rasfatz cu o baie buna cu spuma de fructe si sa dormim, maine ne asteapta o zi grea. Totusi, mai stau un pic, paote pica careva la o barfa

Mergi la inceput

Oau, soro, ce surpriza placuta! Tocmai de la Budapesta sa ne scrii! Uite o , ca m-ai bine dispus pe noaptea asta. Ce fain de tine ca te rasfeti! Dar nu uita si de pici si sotior; ia-le si lor ceva

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana, nu stiu ce sa zic de setarea aparatului, ca la aceeasi setare, am poze de peste 100, si cele mai multe sub... ce sa fac cu el???(cand il mai capat)
Mersi de mailuri

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Auzi, dar pastele au fost bune? (io-s la cura )

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput