Cluj rulz (39) !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Raluca, pt ca o poza sa fie ok, trebuie sa fie setata din 2 locuri, care ar trebui sa apara ceva de genul (in meniul aparatului): "image quality" si "resolution". Rezolutia ar fi bine sa fie macar 72 pixeli/inch (asta inseamna cata informatie are poza pe un inch); iar calitatea, adica marimea, macar ~ 1400x1000 pixeli.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Raluca, eu trebuie musai sa primesc un raspuns de la Cristiana in seara asta si nu stiu ce face! I-am dat un mail; nu stiu daca l-a primit sau vazut. Desi e tarziu, probabil doarme, nu poti sa-i dai un mesaj pe tel, macar sa-l vada dimineata buna??? (eu nu am nr de tel de la Cristiana)
Mersic

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Soro, sotul nu primeste nimic, stie el de ce
Piciul va primi o corabie de pirati si piratii, asa cum am azut la razvi acasa, abia astept sa i-o iau...iar eu, daca sunt cuminte poate ma mai aleg cu ceva, deja salariul pe luna urmatoare e cheltuit

Pastel;e au fost crunte, am primit bataia de rigoare pe topicul "Noul stil de viata" noroc ca n-au fost multe...deci nu am constiinta superincarcata

Hai ca nu mai stau, e foarte tarziu si maine dupa cum am zis avem o zi grea.

Fetelor, va anunt a imi sta parul bine si maine ar trebui sa am o zi norocoasa, tineti-mi pumnii!

Va pup pe toate si poate revin maine cu detalii,

Roxa-boxa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Mariana, esti o dulceata...o sa tin minte informatia, daca nu, te mai intreb atunci, ok??? Dar in cazul asta, restul pozelor ce le am, (reusite sau nu- ca ba sta stef cu ceafa la aparat, ba e aglomeratie de haine in zona...)nu ies pe hartie deloc?? sau ies de calitate slaba...???

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Ba da , da un PM cu ce trebe si ii dau... sau vrei tu nr. ei de tel.?? cum zici...

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Mariana, da repede mesajul, ca fug in pat la caldurica... macar pana se trezeste gaza

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Raluca, nu trebuie sa-i mai dau nimic; trebuie numai sa stie ca i-am trimis un mail important si ca astept raspuns urgent la el. (pana dimineata la ora 7.15!). Daca vrei da-mi nr de tel, daca nu trimite tu; cum ti-e mai usor tie.
Pozele cu pricina ies pe hartie, dar la calitate slaba!

Roxa, tocmai trageam cu ochiul la topicul cu stilul nou de viata. Zi-mi si mie pe scurt, ce se intampla pe acolo; ce-ai schimbat tu la tine in viata? Si de ce zici ca pastele au fost crunte??? Au fost f bune?
Daca ai plecat la somn, iti urez :noapte buna"! Daca mai esti, da un raspuns si apoi ai liber

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mariana, esti , foto master. Imi place de tine, respecte. Maine il trimit pe Mihai la firma cu o floare. Sa nu-l plezneasca Adi, ca-i din partea mea, asa ca intre fete . Daca nu ajunge maine, tot ajunge.

Roxana, alta . Ce femeie prolifica de afaceri esti tu! Asa ma simt de casnica

Florina ce face?

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Mariana, trimis PM.
Svety, la fel ma simt si eu, mai ales cu cele casnice, dar nu numai... lasa ca ne intoarcem la servici, apoi gata timp pt. casa si celelalte.

Pot sa va urez eu prima un 8 Martie superb, fericit si cu mult soare ?? In ideea ca da, asta va doresc eu pt. ziua de maine (si nu numai).
Simtiti-va bine, mamici si sotii dragi!!!

Noapte buna, ca pic de pe scaun... si deja incepe gaza...

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Raluca, citit PM, trimis mesaj; mersic; somn usor.

Svety, tu pe unde te "dai" de nu mai petreci noptile aci?

Roxa, sforai, deja?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput