Constanta la apel(68)
Raspunsuri - Pagina 9
lulu77 spune:
'neata!
Eu "cam dorm" ,marti petrecere ,aseara petrecere .....deja mor de somn ,si cand ma gandesc ca nici azi nu ajung devreme acasa
Noroc ca aseara cu toata oboseala mi-am facut mucenicii !
Ce "baba" frumoasa azi!
Va pup!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
lulu77 spune:
'neata!
Eu "cam dorm" ,marti petrecere ,aseara petrecere .....deja mor de somn ,si cand ma gandesc ca nici azi nu ajung devreme acasa
Noroc ca aseara cu toata oboseala mi-am facut mucenicii !
Ce "baba" frumoasa azi!
Va pup!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
nastasie spune:
buna dimineata.eu nu am semnat condica pentru ca razvan a facut ochi foarte tarziu:la 8.30.nici mie nu-mi vine sa cred.eu am facut ieri 2 oale de mucenici , am si impartit si deja una s-a dus.mai un oloi.sper sa-mi ajunga si profit de faptuil ca sotul meu nu e acasa ca altfel era bataie.
vad ca ati petrecut bine, nu gluma.ma duc sa ma apuc de curatenie.e frig azi dar bine ca nu bate vantul.noi ne incumetam mai pe la 11-12 ca nu am iesit de 2 zile.am cam hibernat.o zi minunata.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
ege spune:
buna dimineatza!!!
fetelor ,sunteti mahmure????cum ati petrecut?pe unde ati fost??
roxa,mai aman vizita la dr.multa lume mi-a zis ca e ok la varsta asta.sper sa nu fie probl.
vreau sa ma duc luni sa-i fac gauri in urechi dar nu stiu cum sa-i fac,cu acul sau cu pistolul?
ce parere aveti de storcatorul ala de la tv care-i fac reclama,la 6 mil?
o zi buna!!
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
narcisa spune:
Cu pistolul la bijuterie, parerea mea.
Si noi tot in Constanta i-am facut lui Vivien la 6 luni.
quote:
Originally posted by ege
buna dimineatza!!!
vreau sa ma duc luni sa-i fac gauri in urechi dar nu stiu cum sa-i fac,cu acul sau cu pistolul?[/red]
Revin...........
roxanaz spune:
Ege mi se pare ca ai luat decizia corecta cu okisorul, si eu cred la fel. si eu zic ca e mai usor cu pistolul si mai rapid.
Adriana hihi deci se poate sa se trezeasca si mai tarziu? bravo!
nastasie spune:
da, roxa, ieri a dormit pe zi la pranz de la 1.30 la 4 si apoi seara pe la 22.30(ca si pana acum, ca si in alte seri) si a dormit pana la 8.30.ce bine ar fi daca ar tine tot asa.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Fiquelle spune:
Aoleoooo, ce ma doare capul!-da' nu de la , nu intelegi gresit, ca nu obisnuiesc!
Ieri am tinut-o din petrecere in petrecere: intai la scoala, apoi la nasa, iar la 10 seara , cand am ajuns si eu pe-acasa, ma sunau colegele de la scoala sa mergem si in Club Domino, ca aveau masa rezervata! Am zis "pas" ca deja nu mai puteam...
Oana, bravo lui Paul pentru atitudinea deja matura fata de o serbare!
Mav, imi pare rau pentru testul negativ...next time...maybe your lucky time!
Roxa, zici ca e frig afara? eu vedeam soare si voiam sa ma imbrac in fusta azi la scoala!
Fug sa ma imbrac, am 5 ore azi, 4 ore predau si una ascult
Pupicei la fetite si la piticoti!
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by ege
vreau sa ma duc luni sa-i fac gauri in urechi dar nu stiu cum sa-i fac,cu acul sau cu pistolul?
Parerea mea este sa-i faci gauri cu pistolul. Eu am chinuit-o pe Alex cu acul, am plans mai tare decat ea. Nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu atunci.
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
Alexandra -Elena
narcisa spune:
Salut,
Ege, cred ca e o decizie buna sa nu mergi inca cu ea la doctor!
Roxana, ce frumos ca ati putu sa iesiti la restaurant!
Adriana, sa dea Dumnezeu sa doarma Razvan dimineatza mai mult!
Camelia, multumim de urari, pupici Alexandrei
Cristina, nici eu nu pot vedea pozele cu omuletzul de zapada!
Galarina, bine ai revenit super pozele cu Stefan!
De sarbatorit ieri noi n-am sarbatorit ca aici nu se sarbatoreste, ieri a fost o zi obisnuita.
Dupa ce azi de dimi am facut mucenici(la cuptor, cu zeama nu-mi plac si cred ca dupa cum ii cunosc eu nici piticii n-ar minca, asa au papat la greu) si au iesit o bunatate, am umblat prin ploaie cu Vivien in timpul prinzului ca banditul ala mic isi rupsese incaltarile cu care sta la gradi.
Si aici e vreme super naspa, ploua de azi noapte fara intrerupere; Vivien vad ca azi n-a mai avut nimic sa dea Domnul s-o tina tot asa.
toate cele bune
narcisa