Constanta la apel(68)
Raspunsuri - Pagina 10
crig72 spune:
sorry pentru poze am gresit!acum sper sa mearga
http://www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=74548&Show=Y
va pup!
Pentru voi de 8 Martie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
Ontica Camelia spune:
Buna seara!
Crig pentru protagonistii pozelor, sunt superbe.
O seara frumoasa!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
Alexandra -Elena
CRIXIA spune:
BINE V-AM REGASIT STIMATE MAMICI!
MIE SI ALEXIEI NE-A FOST DOR DE VOI! V-AM PIERDUT TOATE URMELE, N-AM REUSIT SA CITIM CAPITOLELE PIERDUTE! O SA MA INTREBATI CE AM FACUT SAU CE MAI FACEM! BINE, SPUNEM! NU STIU CUM A TRECUT TIMPUL.... CA VANTUL! LA INCEPUTUL LUI FEBRUARIE AM AVUT PROBLEME CU RINICHII SI AM STAT 2 SAPT IN CONCEDIU MEDICAL, IAR LA SF. LUNII MI-AM LUAT CONCEDIU FARA PLATA CA SA SUSTIN DISERTATIA, PE CARE NU AM LUAT-O. MAI INCERC LA VARA!
ALEXIA E OK! VORBESTE DIN CE IN CE MAI MULT, NE UIMESTE ZILNIC.... IAR EU IMI DORESC SA SE REINTOARCA IN COLECTIVITATE!
VIN CU URARI INTARZIATE!
PRIMAVARA CE A VENIT SA FIE PENTRU VOI TOATE UN BUCHET DE DRAGOSTE SI CALDURA! LA MULTI ANI DRAGELOR!
narcisa spune:
Tocmai ma pregateam sa ma duc la culcare.
Asa m-a dat peste cap tragedia familiei Laurei Stoica, Doamne ce ti-e si cu viata...........
narcisa
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by narcisa
Tocmai ma pregateam sa ma duc la culcare.
Asa m-a dat peste cap tragedia familiei Laurei Stoica, Doamne ce ti-e si cu viata...........
narcisa
Eu am vazut vestea la National tv, tocmai voiam sa sting televizorul si sa ma culc cand au dat aceasta ultima stire soc. Crainica saraca abia a putut sa o citeasca. Abia am adormit cu gandul ca nu se stie niciodata ce ti se poate intampla de la un minut la altul.
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
Alexandra -Elena
nastasie spune:
nici eu nu am putut sa dorm toata noaptea.mai ales cand auzi ca urma sa se casatoreasca , ca va avea un copil e si mai mare socul si te gandesti cat de scurta este viata.dumnezeu sa-i odihneasca.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
buna dimineatza
uuff da ce veste urata cu Laura Stoica...biata de ea! ce cruda e viata uneori!
CRix imi pare bine ca mai dati un semn! sper ca esti ok acum cu rinichii! nu te supara pentru dizertatie....si la vara se poate! succes si multi pupici Alexiei!
Adriana poate se obisnuieste Rzvan sa se trezeasca la o ora mai umana....suces!
Narcisa gasirati incaltari pentru bandit?
fug la treaba...o zi super tuturor!
edit pentru starea vremii: 2 grade la ora 8, cica vor fi 7 azi
lulu77 spune:
'NEAZTA!
Sunt trista ,ca si voi deasemenea , pentru tragiga disparitie a Laurei Stoica.Nu pot sa imi revin ,sunt in strae de soc ,sincer ,dimineatza am plans!
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!!!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"