Constanta la apel(68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Eu nu am apucat sa prind stirile de aseara ca am adormit mai devreme dar acum am citit pe forum despre Laura Stoica, ce veste trista, mi-a placut de ea si chiar imi parea rau ca nu mai aparea prea des pe la tv...Si tocmai acum cand isi gasise implinirea sufleteasca... Astept sa vedem rezultatele anchetei ce l-a facut oare pe baiatul ala sa inceapa sa danseze pe sosea cu papucul lui si sa intre in ei?!... Oare adormise la volan?

D-zeu sa ii odihneasca.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Buna dimineatza,
Cristina, am si uitat ieri, super albumul cu omultul de zapada, vazut admirat placut!!!!
Roxana, bineinteles ca i-am gasit, l-am culcat la oma si am umblat cu Vivien care a adormit in carut. Cea mai dura faza ajung la casa si costau numai jumatate din pretul de pe eticheta reduceri la marfa de iarna, deloc rau si le-am luat si curele din alea elastice care se modeleaza pe corp, sa vezi ce umblau incinsi aseara prin casa amandoi(deh la unul ii cad pantalonii de pe el si celeilate pt. fuste ca in rest deabia o inchid la pantaloni mai mult ca sigur si din caza pampersului).
Camelia, mie mi-e si teama parca sa mai dau pe stiri la romani, am vazut si eu pe pro tv aseara, groaznic.......fara cuvinte. Oricum nu mai are mare importanta a cui a fost vina, s-au dus toti trei deodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Cristina, foarte frumoase poze!!!
Nu am mai intrat pe forum de pe 6 martie; 7, 8 & 9 am lucrat asa ca azi ma prezint la raport.La noi la restaurant am avut program artistic si la sfarsit streeptese masculin (bineinteles).Noroc ca am facut parte din personal ca ..........

Mare peirdere pentru noi, LAURA STOICA. Nici nu-mi vine sa cred. Mi-a placut dintotdeauna. Ultima data am vazut-o la tv cand proba o rochie de mireasa neagra, nu-i placea nici ei dar.....creatoarea a insistat sa o puna putin pe ea. Nu mai retin dar parca era creatia lu Romanitza. Asta e viatza.

Pupici pentru voi si puiutzii vostri.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

ma bucur ca v-au placut pozele noastre!
noi prin casa ne facem de lucru din motive de sanatate.Poate vremea asta o sa-si revina o data sa ne bucuram de plimbari.
Mariuca picteaza pe niste carti doar cu apa.Sunt tare faine.Tot ma intreaba cand se face bine ca sa se vada cu copiii.
Vreau sa va intreb ati vazut cumva casete cu spectacole pentru copii?Am fost doar la diverta si nu aveau nimic.
va pup si o zi buna!

www.babiesonline.com/babies/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

OOF, GROAZNICA VESTEA CU LAURA STOICA...PACAT DE ATATEA VIETI IROSITE...INTR-ADEVAR, SUNTEM FRUNZE IN BATAIA VANTULUI...AZI SUNTEM, MAINE...PRAF SI PULBERE...
DUMNEZEU SA-I IERTE PE TOTI SI SA ADUCA CUMVA ALINARE IN SUFLETELE ALOR LOR!

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

seara buna!
crixia sanatate multa!Uf ce aiurea sunt crizele de rinichi.Am patit-o si eu anul trecut.
Cornelia ce mai faceti voi?Ce ai hotarat cu gradinita Mariei?Cand ne mai vedem?Mariuca se tot uita in ultimul timp la caseta si ma intreaba mereu de voi.Ce mai, v-a invatat pe toti!! Abia astept sa se faca bine si sa ne vedem.
Eu abia acum am observat uitandu-ma pe lista noastra ca pe 1 martie Rafaela Magdalei a implinit 5 ani."La multi ani si multa sanatate!" (cu intarziere cei drept si scuze de la noi)Sa aveti cat mai multe bucurii impreuna!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara , dragelor!Si La multi ani! cu intirziere de 8 martie.
Si pe mine m-a socat aseara vestea despre Laura Stoica, mai ales ca , in sfirsit, ramasese insarcinata. Prima data am crezut ca e o gluma proasta a celor de la OTV.Ce nedreapta e viata asta uneori.
Noi am fost plecate la Mangalia, ca a nascut o prietena a mea, un baietel frumos si cuminte, deocamdata!Si ne-am intors pe 8 martie dupa-amiaza, si am aterizat direct in Tomis, unde ne-am intilnit cu Jone si Alexandra.Imi pare rau ca nu ati putut ajunge Roxa si Tatiana.Insa a fost foarte, foarte aglomerat, abia am reusit sa gasim o masa dupa un timp.Deci eu si Jone am facut 8 martie si 1 iunie impreuna cu gizele! Iar dupa aia, am lasat-o pe Ayli la o matusa, si am fost doar noi doi la film.Cred ca nu mai fusesem la cinemotagraf de vreo 3 ani, chiar mi-era dor de un film vazut la cinematograf.Am vazut Traficantul de arme, cu Nicholas Cage.In ciuda numelui, e un film foarte interesant, pe care vi-l recomand.
Ege, mai bine varianta pistolului , la bijutier.Eu asa am procedat cu Ayli, i-am facut gauri la urechi la 3 luni, si pina si-a dat seama ce se intimpla, deja avea cercei! Si nu, nu-l astept pe bebe2, pentru ca am pierdut sarcina acum vreo 3 saptamini.Si acum trebuie sa astept inca 1 an, inainte de a putea ramine insarcinata din nou. Insa , m-a pus pe ginduri doctorul care mi-a facut eco-ul intravaginal, atunci in spital, mi-a spus ca cel mai bine sa incerc dupa 3 luni.Voi ce stiti despre lucrul asta? Cum e mai bine , dupa 1 an sau 3 luni?
Pupici tuturor si noapte buna!
Ghiulten si Ayla(15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Ghiulten nu cred ca e cazul sa astepti chiar un an de zile ptr a incerca sa ramai insarcinata. In general, dupa o pierdere de sarcina, dupa 3-6 luni (depinde de cauza) ai verde. si sa fie bine data viitoare.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze din februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Ghiulten, dupa sarcina pierduta se asteapta minim 3 luni, nu un an!

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

salutare de la mare!!!!

gulten,imi pare tare rau.dar nu cred ca tr.sa astepti un an pt. a ramane insarcinata.eu am o prietena care este al 4 ,lea copil,si mama ei a a nascut 4 copiii prin op.ceZarianasi la un interval f.scurt de timp.cand fratele ei avea un an se nastea ea
mie nu mi-a venit c.m de pe 30.12.2004,uneori imi e si frica sa nu raman iar
ege de vreo 2 zile e cuminte,doarme dar are colici cred.am inceput
diversoficarea si cred ca asta e cauza.i-am cumparat bonnisan.
maine e ziua sotzului si suntem in pregatiri.implineste frumoasa varsta de 27 de ani.
cred ca am sa ma duc la bijuterie sa-i fac gauri.majoritatea fetelor asa m-au sfatuit.
va pup si va doresc un wee placut chiar daca afara e urat

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput