Gradinita buna in Brasov - sfaturi va rog!

Gradinita buna in Brasov - sfaturi va rog! | Autor: Pico

Link direct la acest mesaj

Dragi brasoveni va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.Am o fetita care va implini 3 ani si la toamna vreau sa o dau la gradinita dar habar nu am care ar fi mai buna de stat sau particulara.
Eu sunt o fosta bucuresteanca(m-am mutat acum 3 ani in Brasov)si sunt cam "lost in space".In Bucuresti as fi stiut unde sa o duc dar necunoscand Brasovul am nevoie de sfaturile voastre.
Spuneti-mi de gradinita unde aveti/ati avut copilul sau gradinite de care ati auzit de la rude sau prieteni(si au fost multumiti de ele).

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003) si Maria Carolina( 26.11.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pdelia spune:

Din pacate nu te pot ajuta , dar ma intereseaza si pe mine asa ca astept sa vad ce gradinite iti recomanda cunoscatorii .
Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pdelia spune:

Nu e nimeni din Brasov care sa poata da un sfat ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Chiar asta vroiam sa intreb si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

buna,

eu am un baietel de 3 ani si 10 luni, merge la gradi din septembrie 2005, la 66 (in cartierul Racadau, pe Jepilor).

personal, sunt foarte multumita de gradi, si conditii, si mancare, si educatie, si ingrijire. si nu numai eu am aceasta parere. noi am mers acolo la recomandarea mai multor persoane si au avut dreptate.

se observa o diferenta intre aceasta si celelalte gradi de stat. la capitolul privat in brasov, stam mai greu.

daca vreti mai multe detalii, oricand.

cu bine.

karina1976

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Karina si Bychi va multumes din suflet prntru recomandari.
De o gradinita pe Lunga, in limba germana,stiam si eu numai ca acolo am inteles ca programezi acum copilul pt la anul....si ar mai fi ceva.Noi stam in Noua.

Va multumesc inca o data pt sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

buna pico,

chiar vorbeam astazi cu o prietena care sta in darste si imi spunea ca si-a dus piticul la gradi la "micul print" gradinita de langa piata astra (nu stiu exact strada - cred ca uranus) la program lung si e super multumita. il lasa in drum spre servici si poate sa ramana pana la 17.00. ea era foarte multumita de gradi.

poate te ajuta cu ceva.

cu bine,

karina1976

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput