Caut donatoare de ovocite( donanta).

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Silveana,cand am facut eu punctia la Giulesti(in 24 februarie) a fost o fata careia i s-au recoltat vreo 24 de foliculi,in ziua ET adica in 27.02,fata a aflat ca au fost buni 14,ea a avut nevoie de banca de sperma, a donat 4 ovocite,10 au fost pentru ea,4 i-au transferat si 6 i-au congelat.
Am aflat cu ocazia asta ca sunt multe fete care asteapta!
Daca duci tu o donatoare nu crezi ca intri in fatza celor care nu duc? Pt.ca nu-ti pune ovocitele donatoarei tale !!!Dar iti cresc sansele,stiu eu: o sora ,o prietena,o ruda...
Succes!

http://photos.yahoo.com/verocika2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silveana spune:

Veronici, chiar nu am la cine sa apelez singura mea sansa este sa astept pana ma suna doctorul, sa-mi vina randul pe lista.
Din cauza asta am scris aici, m-am gandit ca poate cineva vrea sa doneze chiar daca nu are nici o legatura cu FIV-ul.Ma gandesc ca poate o fata sanatoasa si care are nevoie de bani vrea sa se incumete la asa ceva.
Silveana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Dasha, mie mi-a facut impresie buna atit clinica , cit si personalul. E curat, toata lumea e binevoitoare, fiv-ul l-am facut cu dr isdraelian Rhon.... care conduce de altfel clinica si sectia de fiv, tratamentul si monitorizarea am facut-o la cta la doctita mea , dar sub indrumarea celor de la bucuresti.Am pus f. multe intrebari si mi s-a raspuns la toate inclusiv de dr. Al 2 fiv il voi face tot la ei, prin vara.Daca mai ai intrebari , te astept. va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

eu daca o sa fac FIV la Buc ..cu cea mai mare placere o sa te anunt si o sa'ti dau de la mine ...deocamdata trebuie sa fac laparo..
inca nu m'am hotarat...
dar cand o sa stiu tot o sa te anunt sa facem impreuna Fiv-ul..daca am o sa'ti dau cu mare placere...nu vreau bani..
o fac pentru ca asa simt eu ca trebuie ...asa vreau eu...
o sa te anunt..dar mai dureaza putin...
numai bine...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Liana esti o scumpete de fata !
Medasi eu tot acolo vreau sa fac pentru ca mi-au lasat o impresie buna.Si coordonatoarea este o femeie foarte de treaba care te lamureste bine.Acum ramane doar sa vad cand putem noi veni in Bucuresti si vreau sa ma programez tot la profesorul israelian. Sa dea Dumnezeu sa fie bine.Vom trai si vom vedea!Oricum tinem legatura , daca vrei bineinteles!

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silveana spune:

Liana,sa te ajute Dumnezeu sa reusesti pentru ca ai un suflet mare!Ma bucur ca te-ai gandit si la mine, sper sa tinem legatura.Eu sunt la spitalul Giulesti, tu unde te-ai gandit sa faci Fiv-ul?Sunt legata de spitalul Giulesti ptr ca acolo am congelata sperma sotului, el este plecat din tara si se intoarce dupa 4 luni.
Va pe toate
Silveana

Mergi la inceput

pai daca esti legata de Giulesti..atunci o sa ma orientez spre Giulesti..
te anunt..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mare suflet ai, Liano! Inca o data m-ai dat pe spate! Fetelor, scuzati-mi interventia, dar nu m-am putut abtine... nu stiu cate persoane ar face ceea ce vrea Liana sa faca pt Silveana.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Avaloaneee pai ce sa fac daca are fata nevoie..
si daca la mine vor fi multe ce sa mai fac cu ele???
ca io la spital nu le las...acasa nu le iau..asa ca le ofer cui are nevoie...
daca la mine nu se prinde poate pot sa ajut sa se prinda un ouletz la ea...as fi tare fericita..macar atat sa fac...
daca mai mult nu pot...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Fetelor, ma bag si io ca musca'n tilindru, vorba bunicii, dar nu pot sa nu in fata unui asa suflet Liana cred ca rasa ta e pe cale de disparitie caci nu am mai intalnit pe cineva ca tine.

Bianca

Mergi la inceput