Caut donatoare de ovocite( donanta).

Caut donatoare de ovocite( donanta). | Autor: silveana

Link direct la acest mesaj

Am stat mult sa ma gandesc si iata ca mi-am facut curaj sa va scriu.
Am 33 de ani si de cativa ani am incetat sa mai ovulez, singura sansa sa am un este prin FIV.Poate ati mai citit despre mine si inca cateva fete care ne aflam in aceeasi situatie, la subiectul despre FSH mare.Deja am inceput procedura dar cum nu am decat sperma sotului ma aflu pe o lista de asteptare si nu pot merge mai departe, ma simt neputincioasa.
Va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati,daca cunoasteti pe cineva care ar fi dispusa sa-mi doneze ovocite.Eu sunt inscrisa la spitalul Giulesti, ma gandesc la cele care fac FIV acolo si nu au nevoie de atatea ovocite si vor sa mai reduca din cheltuieli.
Imi cer scuze daca am jignit pe cineva cu cererea mea, e o situate mai speciala si credeti-ma ca nu mi-a fost usor sa scriu aici.
Va
Silveana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

tu cind vrei sa faci FIV?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silveana spune:

Pai, este prima data cand fac FIV si nu stiu de ce se tine cont si cum se procedeaza.Mi-au zis ca in fiecare luna cand imi vine CM sa sun la clinica sa anunt si ma suna ei daca mi-au gasit pe cineva care sa doneze.Este o lista cu de 100 de fete care asteapta ceea ce m-a facut sa-mi scada din elan.
Silveana

Mergi la inceput

Scuze, cat de repede posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Silveana: Imi pare foarte rau pentru tine ca a trebuit sa apelezi la aceasta cale. Eu sunt intr-o situatie asemanatoare, numai ca la mine problema este la sotul meu care are azoospermie. Asa ca la noi e mai usor, daca pot spune asa. Facem inseminare cu donator. Am facut anul trecut ICSI, dar nu a reusit. Si nici nu am reactionat bine la tratamentul de stimulare, am avut numai 5 ovocite. Banuiesc ca pe tine te intereseaza doar cineva care vrea sa faca FIV si obtine mai multe ovocite, nu vrei ca cineva sa faca tratamentul de stimulare numai pentru a dona ovocite, caci in acest caz costurile pentru voi ar fi mult mai mari. Sincer, as vrea sa te ajut, dar deocamdata nu-mi permit dpdv financiar un alt ICSI... Daca voi putea apela din nou la ICSI iti voi da de stire. Sau dupa ce voi naste (daca reusesc sa raman repede insarcinata), daca sotul meu va fi de acord, poate voi putea sa fac un tratament de stimulare pt. tine. Insa stiu ca va fi cam tarziu. Iti tin pumnii sa reusesti sa gasesti pana atunci pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Silveana,imi pare rau ca treci prin asa ceva, dar de ce nu apelezi la o clinica care poate sa-ti ofere ovocite , contra cost , ti-ar fii mai usor asa.Multa bafta.MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Buna Silveana,
Ma bucurmult ca te-ai hotarat sa faci FIV-ul si iti doresc di suflet multa ,multa bafta.Din pacate eu nu te pot ajuta fiind in acceasi situatie cu tine . Eu vreau sa -l fac la MedNewLife si mi-au vorbit si ei de lista de asteptare pentru ca nici eu nu am donanta.Nu stiu la Giulesti cum este dar la MNL mi-au spus ca , conform legii in vigoare identitatea donantei trebuie sa ramana anonima.Adica daca tu ai o donanta ,aceasta va dona spitalului ,nu tie pentru ca se presupune ca tu nu trebuie sa stii cine a donat.Faptul ca ai o donanta poate doar grabi procedura.Eu voi merge prin mai la prima intalnire si voi vedea ce si cum.
Oricum iti doresc sa gasesti cat mai repede pe cineva dispus sa te ajute pentru ca stiu cat de greu este.
Te pup si ma pentru tine ,iubita.Daca vrei mai putem vorbi pe PM.

Never say never!

Mergi la inceput

Va multumesc la toate care mi-ati scris, sunteti f dragute.
Tabitha, m-am gandit la cineva care face FIV ,care oricum este nevoita sa urmeze aceasta procedura de stimulare, nu tocmai placuta.
Chiar daca costa mai mult ma intereseaza si varianta cealalta dar de unde sa o iau?
Medamaya1 daca cunosti tu vre-o clinica care are ovocite spune-mi si mie ca ma intereseaza, binenteles contra cost.Nu m-am gandit o clipa ca cineva sa-mi doneze fara sa platesc.Din ce stiu si mi-a zis si doctorul nu exista "banca" ptr asa ceva, cu sperma e mai usor poti sa alegi chiar.
Dasha, poti sa-mi scrii pe PM cu toate ca nu inteleg ce-i asta, mai bine pe Mes.
Va pup pe toate.
silveana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Silveana, eu tot la med new life ma refeream, in decembrie cind am facut eu fiv, una dintre fete a facut cu ovocite luate de la clinica, dar nu stiam de existenta listei de asteptare.MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Silveana , din cate am vazut tu nu ai activate Mesajele Private(PM).Daca vrei le poti activa si asa putem comunica.Daca preferi messengerul,eu nu am adresa ta.Deci ? Cum facem?
Medamaya1tu ai facut FIV la MedNewLife?Cu cine? Ce imipoti spune despre clinica?

Never say never!

Mergi la inceput

Dasha, invata-ma tu cum fac sa imi activez PM.Nu ma pricep la chestiile astea, am sa incerc.
Silveana

Mergi la inceput