Clubul moldovencelor de peste Prut (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

UUUUURRRRRAAAAAA!!!
SUUPEEERRR!!!! Felcitari, Cornelia!!!!
Sa dea Domnul sa fie tot bine si ai sa vezi ce repede trece timpul, imediat uiti si de greturi si de starile nasoale... Pina acum ma mir, parca mai ieri ne anunta Lucia ca e graviduta si acum uite ca are deja si dintisori Lauras! Sa ai mare grija de tine
Mi-au placut foarte mult pozele tale. Ai mai gasit linkul?

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Alina, asteptam si noi sa ne spui cum a fost la petrecere si sa vedem si poze.

Fetelor ce ma bucur pentru Cornelia! Sper in curind sa ne mai bucure cineva dintre voi cu asa noutati.

Crinia, mersi mult. Bebeb mai da uneori cite un piciorush, dar foarte discret. Uneori chiar ma ingrijorez ca nu-l aud cite 2-3 zile. Din cite imi aduc aminte Meli era mai nazbatioasa. Sau poate bebele asta isi ia mai tirziu revansha.
Crinia voi stati permanent in Canada sau aveti contract? Veniti des in Moldova? De mult sunteti in Canada?

Fetelor, la noi iar ninge! Cind vine primavara in tara asta?

Nata 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Fetelor vad ca in gasca noastra cam toate au bb sau au burticutza a mai ramas numai Elena in urma. Elena asteptam sa ne dai cit de curind posibil vestea aceasta:)

Mai da poate celelalte cu un bb ne dau vestea si de al doile? a ce ziceti? cind incepem cu al doilea? cine s-a gindit la al doilea si peste cit?

Mamanati noi suntem cu statut aicea Permanent Resident nu pe contract. Suntem in Canada din august. In MD sigur ne vom duce, chiar anul asta vreau sa incerc sa vin cu Lucian.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Nata, si io am de gind sa va bucur cu asa noutati, dar mai pe la toamna, sper sa ne ajute Dumnezeu.
Cit despre miscarile bebelusului in burtica, vreau sa-ti spun ca Vladut al meu a fost foarte linistit, avea niste miscari asa discrete si delicate, chiar si in ultimele saptamini. Sint copii si copii.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Mamanati da am uitat sa-ti spun ca pe Lucian nu l-am simtit pina in luna a 5-a, dar mai apoi dadea de stire foarte bine, in special in ultim trimestru, avea el obicei sa ma loveasca foarte tare in ficat si sa-si mai scoata si piciorul tot in partea dreapta. Cred ca ii era cam strimt:)
Natalia sa va ajute Dumnezeu pentru al doilea bb. Cind incepeti?:))

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Natalia, iti tin pumnii p/u al 2 bb! La fel si la toate fetele p/u bb2
Rodica, n-am mai gasit link-ul
Merci fetelor p/u felicitari si sustinere! Adevarul e ca ma simt f bine printre voi!

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Natalia, Vladut si acum este cuminte? Felicitari ca v-ati decis si voi la bebe II!

Crinia, cind vii in tara sa ne dai si noua un semn.

Mergi la inceput

Mamanati numaidecit. Imi planuiesc sa incerc sa vin acuma in mai-iunie. Imi caut bilet la moment.

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Karina, Nata, noi ne-am decis demult pentru bb2, inca inainte de aparitia lui Vladut . In toamna ne apucam de "lucru" Am vrea sa se nasca in 2007.
Vladut este si acum un copil relativ cuminte, iar fata de alti copii e foaaarte cuminte . Sper din toata inima ca urmatorul sa nu fie complet opusul lui, dar cum o vrea Dumnezeu. Mi-e asa dor de burtica, abia astept toamna...

Alinka, POZE, POZE, POZE!!! VREM POZE!!!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut fetelor!
Multumesc tuturor pentru urari!
As pune cu mare drag poze de la party, dar din pacate, nu stiu unde ne-a stat mintea(cel putin la mine ) de nu am facut nici o poza cu noi, nici cu nimeni, doar cu mancarea!

Cornelia felicitari felicitari felicitari!!!!!!!!!!
O sarcina cat se poate de usoara si un bb sanatos!Si ce secretoasa esti!!!

La Natalitze, multa sanatate, si sa nu mai raciti/inbolnaviti!!!

Ma duc sa pun niste poze.

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput