Clubul moldovencelor de peste Prut (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Fetelor, merci de urari, durerea mi-a trecut aproape complet. E tare bine sa ai prieteni medici, am sunat pe o prietena, mi-a reocmandat niste pastile si unguent cu efect antinevralgic. Ce bine e cind nu te doare nimic.

Doroti, mdea, imi inchipui prin ce soc ai trecut. Dar sa stii ca nu e chiar asa de groaznic. Nu degeaba sarcina dureaza 9 luni, iar copilul se naste mititel si neputincios, ai timp sa o iei treptat si sa te obisnuiesti cu toate Si cica nici cu gemeni nu e chiar asa de rau, e chiar mai bine, zic parintii de gemeni, ca se distreaza unul pe altul.

Cornelia, mi-a placut mult canuta de cafea, e asa originala.
Iar la pozele "gustoase" tortul cu brinza arata foarte bine, intr-adevar pare stratul de aluat cam subtirel, nu stiu care o fi cauza, dar cum ti-am mai zis, poti sa faci fara probleme o portie mai mare de aluat.
Poza cu zebra coapta nu ai?
Impresionanta zapada la inceput de martie, pacat ca nu a tinut mult.

Acum, cu ajutorul Luciei, am zarit si eu emotikonul din semnatura ta!!!! Ia, vrem amanunte, repejor! Felicitari oricum!!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

!!! Cornelia !!!

Felicitari, sarcina usoara si bb sanatos.

URA, URA URA

Muoama cite gravidute avem in gasca.

Sa fiti sanatoase.

-------------------------------
ce mari suntem

Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

termenul inca e destul de mic, dupa calculele mele sint in a 7 saptamina... Mi-e cam greu sa ma acomodez cu starea asta, gifii daca merg mai mult sau ridic scarile . Starile de greata sint varianta soft: nu dau nimic afara... Ma stradui sa maninc moderat si cite putin, ca sa nu-mi fie rau... De dimineata e f greu ridicatuldin pat, iar dupa orele 16.00 sint "out of service" la serviciu... Mi-e un pik cam somn... Am inceput sa beau doar apa plata . Trebuia vineri sa fac a doua vizita la medic insa din cauza zapezii n-am mai fost... Vorbesc cam in fiece saptamina cu medicul la tel... Pina cind e totul ok, sper sa fie asa toata sarcina, saptamina viitoare sper sa mergem la eco, ca sa vedem ca totul e bine...
Corinei p/u sustinere si explicatii, caci cazusem intr-o depresie...
multumesc mult p/u felicitari
who's next?

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Cornelia, nici eu nu m-am prins de la inceput despre ce vorbesc fetele.
FELICITARI VIITOAREI MAMICI!!!
Sarcina usoara si bebe sanatos!!! Ma bucur foarte mult pentru tine!

Cornelia, mi se face lac in gura de la pozele cu bucate.
Eu tot va laud pe voi mamei si ii arat pozele cu bucate. Si ea spera ca si fiiculita ei se va apuca intr-o buna zi sa gateasca ceva gustos. Eu mai gatesc dar cam rar ma apuca muza, dar si timp nu prea am.

Doroti, Nati are dreptate, cu copii tai o sa fie diferit.

Natalia, insanatosire cit mai rapida tie si sotului. Paziti-l pe Vladut!

Cornelia si Rodica mersi si voua pentru urari de insanatosire. Noi facem tot posibilul sa ne facem bine cit mai curind.
Va pup si intru mai tirziu,

Nati 17+

Mergi la inceput

Nati, eu cind m-am casatorit puteam face doar pireu . Multe am invatat de la fetele de aici . Acum doar cind am timp si chef - fac ... Caci si eu cam greu cu timpul o duc...
Tu bravo ca ai asa sot! Si eu am invatat regula de aur: daca vrea sotul sa faca ceva la bucatarie mai bine iesi de acolo (ca sa nu vezi cum face) si rabda pina e gata... Ca daca incepi sa-i pisezi li se duce cheful
Bine, sotul meu nu-i cu complicatele la bucatarie, doar ce-i mai simplu... insa e mai bine sa nu ne intersectam
Natalia, aia in forma rotunda era prima zebra si cind s-a copt s-au mixat culorile, era prea moale aluatul... Insa la a doua n-am mai facut poze, insa a iesit cum trebuia .

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Buna!

Cornelia - felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si bb sa creasca sanatos in liniste si multa dragoste!
De fapt, am observat noul icon la tine, dar nu eram sigura daca e recent. Acum sa nu ne lasi si sa fugi la forumul cu viitoare mamici!

Grija mare la frig tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Iata ca mai avem o gravidata!!!!
Cornelia felicitari din suflet si sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara.
Tot cu masina cu regim de bb...
Ai grija de burtica.
Natalia daca se distreaza gemenii unul pe altul tot asa ca si astia doi(nu sunt gemeni, sunt verisori la 2zile diferenta) apoi va si amar de mamica lor.
O zi buna.

doroti_5 30+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

M-am luat cu treburile si am ramas in urma cu urarile...

Alinka - multa, multa sanatate, zimbete, clipe de bucurii si sa te copleseasca cu alintari cei doi barbati ai tai: sotul si baiatul!

Mergi la inceput

Elena, nu schimb io clubul nostru pe nimic in lume. Asa ca va trebui sa ma suportati si aceste 9 luni , nu scapati de mine . Din contra o sa va sicii si mai mult cu intrebari!

lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna dimineata fetitele mele

Cornelia felicitari cu sarcina. Multa multa sanatate tie si o sarcina si nastere usoara. Un bb sanatos, frumos, voios si smecherutz :)
Mi-au placut pozele cu iarna, de zici ca e in Canada. Ce frumusete, dar rau ca asa repede s-a dezghetat. Canuta e super mishto, e atit de fina, e cumva cadou de la sotior? Ce pofta mi-ai facut cu foietaj, lasa ca vin eu la MD si voi face destule placinte din foietaj.
Natalia ma bucur ca ti-a trecut durerea, ai dreptate e bine cind ai cunoscuti medici:)
Mamanati insanatosire grabnica si ai grija de burtica. Spunene mai multe despre burticuta. Nu te loveste inca?
Doroti Natalia are dreptate, copii tai nu iti vor parea asa. Si timp destul ai ca sa te obisnuiesti cu nazbitiile lor.
Rodica ce mai face Paula?

Noi simbata am fost cu toata semeica in parc si am vazut caprioare, pauni, diferite specii de p[asari, animale (caroce), dar duminica am instalat mobila moale in salon si ne-am relaxat un pic.
Pupici si o zi buna in continuare

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

Mergi la inceput