Care e idolul tau???(9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Deci 17 ani aveam cand l-am cunoscut,19 cand ne-am "despartit", 36 cand ne-am revazut( dupa 18 ani)si 22 de ani de cand l-am cunoscut
Proba: 22+17=39 ( la vara)

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Adica proba inversa :)) 39-17=22

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Arinna...sublime trairi,sublim descrise.
Ce este interesant si ma rascoleste profund,este ca povestea mea seamana izbitor de mult cu a ta...din pacate pina la un anumit punct.
Poate ca fericirea nu este acolo unde o cautam noi,poate ca fericirea ar trebui sa ne traga de maneca in momentul in care se afla linga noi,ca sa o putem vedea....
Felicitari! Din suflet,felicitari!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Brendutza, multumesc!

Ne gandeam si noi, poate ca asa a trebuit sa fie...sa asteptam atat...sa ne maturizam, sa nu ne grabim, sa nu stricam ceva...sa avem siguranta...sa ne verificam intuitia...sa ne confirmam emotiile...Ne-am fi dorit sa ne fi reinatalnit putin mai devreme macar...dar nu s-a putut...el abia fusese in tara inainte sa-i scriu si a urmat niste cursuri de masterat in Canada, si n-a putut reveni decat dupa doi ani si jumatate...
Ce ma bucura e ca am avut timp sa ne decoperim si sa capatam incredere in acest timp...Si el mi-a pastrat aceeasi amintire speciala de-a lungul anilor...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Mai, iedutzelor, berbecutzelor ( hei, Brenda cind e ziua ta????)capritzelor, Sburatorul meu nu ecsista, sint trista, pling, io de ce n-am Sburatorrrr?
Poate mi-ar folosi sa fiu mai dragalashe, mai nostima, sa ma culc mai devreme, please sa ma sfatuiti, imi fac okii dimineatza, ma dau cu smak, nimeni nu ocserva!
Imi pun fuxte scurte! Nimika!
Ma dau cu rouje, nimika!
Ce-i drept ma dau cu rouje cu mult pe deaxupra! Buzili meli arata ca explodate!
Oare aicea gresesc? Nu cred, am vazut la televizor ca asa e trendy...explodate!
Oare nu trebuie sa ma mai imbrac in fuxte negre cu bluzii roshii? Si cu ciorapi de plaxa? Cu shnor pi-un picior?

Hei, scumpelor, glumesc (glumex!), am sburatori in cap, asa de multi de-am ametit!, dar numai unul face (ce face si ) ma da pe spate!
Ceea ce va doresc si voua!
Brenda??? Cind e ziua ta?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Ziua mea e joi.....

Sburator? Pai......daca tu te plangi eu ce sa mai zic? Al meu nu mai exista,sau....cel putin pt.mine nu mai exista,nu are cum,si ce este mai trist,este ca e dureroasa chestia asta pt.amandoi....

Asa ca.....baga ruj la greu,ciorapi cu plasa si mai scurteaza fusta un pic....daca e sa fie un Sburator,o sa-l afli cu siguranta.

Mai bagam si noi un idol?

BRENDA

Mergi la inceput

Brenda, acu n-am inteles eu nimic...te-a suparat Sburatoru'? Mai supara si ei, ce crezi ca-s perfecti? daca exista in gand, inseamna ca este...

Mai schimbam un capitol?

Daniela e discreta cu Zburatorii...Mi-a placut chestia cu datul pe spate...e cu mai multe intelesuri, iti pune mintea la contributie...

Darael, cand e ziua ta?mai esti pe-aci? O iarba verde, ceva? Calculatorul face rau !

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Am deschis capitolul 10!

BRENDA

Mergi la inceput

capitol 10 :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72248