Care e idolul tau???(9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by brendamitran
In decembrie, fuse porcul la rang de idol, cu cirnatii aferenti si toate cele.
Asadar......

Asadar fuse' si se duse'.... iar toata suflarea trebuie sa recunoasca ca a fost un idol pe cinste, daca si acum in post mai salivam (chiar, mai salivam ?) dupa el.....

DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Eu din Decembrie nu m-am mai atins de purcelus sau vitelus...doar pestisori si curcanei...
Nu mai vreau purcel...nu mai vreau purcel...
Iar mi-amintesc de Alice...

Azi imi vin socrii pe-aci...ce chestiunea zilei, socrii fara sot...abia astept sa se intoarca roata...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Sper ca discutiile noastre sa nu se considere off topic... sunt doar intermediare, pana ne vine inspiratia, se-ntelege...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Dap....dar poate ne lamuresti si pe noi ce-i cu Canada?

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Oh, Canada
Ma asteapta Zburatorul acolo...de 5 luni... (plus o viata)...pai n-am fost si-n vara 3 luni? M-am si maritat dupa aia...Dar a plecat inapoi...november rain...iar eu astept...astept...sa plec

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Oh, Canada!!!

Oriunde ar fi "Zburatorul", merita sa zburam catre el, zic eu.
Si uite, putem pune "idol" de inceput de saptamina chiar pe Sburator!
Adica pe acela secretu', interzisu', doritu', bintuitoru', daimonu'...stiti voi.
I se mai zice si Incubus.
Are un defect: e cam negativ mititelul dar noi o sa ne referim numai la partea lui pozitiva, ok?
Ce, parca Porku era pozitiv cu totul?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Da, porcul e pervers...e bun da face rauBietul animal..eu n-as mai vrea sa mananc animale.Ce investitie bizara.

Il punem pe Zburdalnic?

( Oh, Canada)

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Da, Daniela... in cazul meu secretul, doritul, bantuitorul de 22 de ani incoace...

Ai vostri care-s ?

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Mey....pai de 22 de ani incoace......ai fost acolo,dar de plecat a plecat el de aici,pe urma te-ai maritat(cu cine? cu el?)......
zau daca pricep ceva,mai fatuca
Ia descurca tu itzele si lamureste-ma!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Brenda

Nu sunt off,cu ce voi scrie, e vorba de Zburatorsi daca tot e idolul de azi....

Eram suparata da m-ai facut sa rad...m-am maritat si cu el si fara el :))

"Ah! inima-mi zvâcnește!... și zboară de la mine!
Îmi cere... nu-ș' ce-mi cere! și nu știu ce i-aș da:
Și cald, și rece, uite, că-mi furnică prin vine,
In brațe n-am nimica și parcă am ceva;

Atunci inima-mi bate și sar ca din visare,
Și parc-aștept... pe cine? și pare c-a sosit.
Acest fel toată viața-mi e lungă așteptare,
Și nu sosește nimeni!... Ce chin nesuferit!

Dar ce lumină iute ca fulger trecătoare
Din miazănoapte scapă cu urme de scântei?
Vro stea mai cade iară? vrun împărat mai moare?
Ori e--să nu mai fie! — vro pacoste de zmei?

Tot zmeu a fost, surato. Văzuși, împelițatu,
Că țintă l-alde Floarea în clipă străbătu!
Și drept pe coș, leicuță! ce n-ai gândi, spurcatu!
Închină-te, surato! — Văzutu-l-ai și tu?

Balaur de lumină cu coada-nflăcărată,
Și-pietre nestemate lucea pe el ca foc.
Spun, soro, c-ar fi june cu dragoste curată;
Dar lipsa d-a lui dragosti! departe de ast loc!

Pândește, bată-l crucea! și-n somn colea mi-ți vine
Ca brad un flăcăiandru, și tras ca prin inel,
Bălai, cu părul d-aur! dar slabele lui vine
N-au nici un pic de sânge, ș-un nas --ca vai de el!

O! biata fetișoară! mi-e milă de Florica
Cum o fi chinuind-o! vezi, d-aia a slăbit
Și s-a pălit copila! ce bine-a zis bunica:
Să fugă fata mare de focul de iubit!

Că-ncepe de visează, și visu-n lipitură
Începe-a se preface, și lipitura-n zmeu,
Și ce-i mai faci pe urmă? că nici descântătură,
Nici rugi nu te mai scapă, ferească Dumnezeu!" "

( strofe din Zburatorul - HR )

Adica:la 17 ani l-am cunoscut...eram colegi de clasa...liceeni.Acum e ceva foarte greu de explicat si pe care nu l-am definit bine nici astazi...daca a fost iubire sau ce-a fost atunci..propriu zis n-am fost prieteni...adica nu ziua :)) Stai, ca nici noaptea nu era nimic:)) Se faceau insa un fel de "petreceri"la ziua unuia sau altuia din clasa...nu cred ca am fost la mai mult de 5-6 in doi ani...de, viata de dectretzei cuminti...Nu ma interesau baieti, eram cu filosophii si literatura pe vremea aia...Atata ca nu se misca de langa mine si dansam toata noaptea impreuna...dar acele momente nu le-am uitat niciodata si au insemnat totul...si acum ne amintim si discutam despre asta...a fost legatura nostra stransa si am ajuns la concluzia ca el a fost...Zburatorul meu...Era o stare de bine total cand eram impreuna incat nu ne mai venea sa ne despartim...Interesant este ca nu am recunoscut niciodata asta, atunci,nici fata de el nici fata de ceilalti...A fost ceva numai intre noi, si tacit...chiar daca se vedea oarece din afara...n-am vorbit niciodata despre asta....M-a invitat intr-un an si la un Revelion...la care, la fel, nu am facut decat sa dansam impreuna toata noaptea...a doua zi nu discutam nimic despre asta si nu ne intalneam decat la scoala,unde ne cam tachinam si ne suparam reciproc...In orice caz, cautam sa fim mai tot timpul impreuna...Eu stiam ca-i plac foarte mult dar mai mult din glumele colegilor...El stia doar din faptul ca nu-i refuzam niciodata invitatiile...de fapt simteam ca e mult mai mult( ceava care nu poate fi descris nici acum) dar nici unul din noi nu avea certitudinea pe care si-o dorea...Iar eu...orice m-ar fi intereseat numai subiectul "relatii intime" nu...E amuzant dar de el mi-a placut extrem de mult, fara sa arat, fara sa spun cuiva si fara sa stiu de ce si ce se intampla cu mine...

Uite asa, sentimentul asta si amintirea acelor clipe ne-a urmarit pe amandoi, mereu...S-a terminat liceul...ultima noapte, la "banchet", ultimul dans, ultima apropiere de neuitat...Apoi ne-am despartit, doar pentru ca nu ne-am mai vazut...:)
Am inteles ca aplecat in armata....si ce ironie..s-a intalnit dupa un an cu o colega anume, si intreband-o ce mai fac eu :) , i s-a spus ca ma marit...nu era asa...cunoscusem pe cineva atunci dar nu a fost sa fie...astfel ca in continuare nu s-a intamplat nimic...In toti anii urmatori m-am gandit la el...am incercat sa-l si caut eu, dar eram prea timida si prea speriata sa nu stric...totAparent nu era nimic, dar de fapt era totul...N-am spus nimanui nimic...vreo 18 ani....:) timp in care am mai fost casatorita...viatza de roman,pentru cine afla...In sfarsit, ca sa scurtez, in 2001 am divortat...Culmea, aceeasi colega anume, mi-a dat un telefon,( in iarna anului in care ma gandeam la el mai mult ca niciodata)nu mai stia de mult ceva despre mine...mi-a spus ca s-a intalnit cu el in toamna si ca plecase de cativa ani in Canada...eu, ca sa nu recunosc emotia pe care o aveam intotdeuna cand era vorba de el, i-am zis aiurea- daca nu vrea o nevasta , sau ceva similar, a gluma...iar ea mi-a zis ca are adresa lui de mail....Hm...nu stiam absolut nimic de calculator si internet...am insistat intr-un fel sau altul sa nu uite sa-mi dea acea adresa- dar ca si cum era un fapt banal :) Am fost la ea acasa si mi-a spus- poftim, scrie-i....aveam niste emotii...nici la poze cu el nu ma puteam uita... fata mai tinea legatura cu fosti colegi si avea ceva poze mai recente...Tremuram cand le-am vazut...Sa-i scriu ? Ce?Dupa 18 ani?In sfarsit am reusit sa gasesc ceva si i-am trimis...Intre timp mi-am facut la serviciu, cu ajutorul cuiva, adresa de mail...Am inceput sa corespondam....Mi-am luat calculator, am invatat sa-l folosesc....special ca sa ii pot scrie de acasa....Am corespondat asa doi ani si jumatate, zi de zi fara exceptie...mesajele noastre le-am arhivat si printat fara exceptie pentru ca sunt absolut speciale si nu am crezut nici unul dintre noi ca suntem in stare sa simtim si sa descriem stari atat de speciale si de neegalat,prin care am construit o relate foarte solida....Le pastrez pe toate si atunci cand le recitim, sunt sursa noastra de incantare si de fumos...
Ne-am putut vedea abia dupa doi ai jumatate de corespondenta, fara sa ne auzim la telefon :) pentru a nu strica acea stare absolut speciala. Inainte de a veni, cu cateva luni, m-a sunat...dupa aceea, de cate ori vorbea, aveam niste emotii....stiam ca trebuie sa sune si imi batea inima rau...nu mai aveam stare...

Am stat impreuna o luna.A plecat inapoi(2004).Anul trecut m-am dus eu.Mi-a placut, m-am adaptat repede si m-am inteles foarte bine cu cei de-acolo. Unde stam noi nu-s romani.Doar peisaje superbe.Si oameni de-acolo.Am fost si la prieteni romani, in alta zona, ne-am simtit foarte bine.Am venit in tara.Ne-am casatorit.Ne miram intr-una de miracolul regasirii,de cat de mult reprezentam unul pentru celalat, de faptul ca ne-am pastrat o amintire vie mereu si o emotie profunda...
In plus vorbim pe net cu orele de cateva luni, de cand suntem iar separat...din pacate e noaptea la mine.Ma apuca dimineata. Dar altfel nu se poate.

Acum astept sa plec si eu.Ce asteptare !

PS Ce am scris aici e foarte sumar fata de adevaratele sentimente...

Si in final,

Nichita Stănescu

Ce bine că esti

E o întâmplare a fiintei mele
si atunci fericirea dinlauntrul meu
e mai puternica decât mine, decât oasele mele,
pe care mi le scrisnesti intr-o imbratisare
mereu dureroasa, minunata mereu.

Să stam de vorba, să vorbim, să spunem cuvinte
lungi, sticloase, ca niste dalti ce despart
fluviul rece în delta fierbinte,
ziua de noapte, bazaltul de bazalt.

Du-mă, fericire, în sus, si izbeste-mi
timpla de stele, până când
lumea mea prelunga si în nesfirsire
se face coloana sau altceva
mult mai inalt si mult mai curând.

Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt!
Doua cântece diferite, lovindu-se amestecindu-se,
doua culori ce nu s-au văzut niciodata,
una foarte de jos, intoarsa spre pământ,
una foarte de sus, aproape rupta
în infrigurata, neasemuita lupta
a minunii ca esti, a-ntimplarii ca sunt.

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput