Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salut fetelor

intru si eu intr-un final ,azi fiu meu a fost spidy de la ora 16 nu a mai dormit nici o secunda pina acuma cind a cazut ca o pana dupa baie si papa ,oufffffffffffff rasuflu si eu un pic ,doamne ati vazut fetelor cita energie au pitici in ziua de azi??!!

ma duc sa citesc si revin ca ati scris

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Joy - bun venit!

Jadi - si eu ti-as recomanda cistoscopie/cistografie. Infectiile astea recidivante la baietei la varsta asta cam au un substrat (o modificare in structura aparatului urinar). Curaj! Daca se descopera cauza e un punct de plecare si pt.un tratament eficace. Iti tin pumnii.

Vero - Anya a crescut doar 410g luna trecuta si nu-mi fac griji . Sunt sigura ca voi stati mult mai bine cu greutatea .

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Miflor deja de cind mi_ai spus ca imi trimiti mucenici vad numai opturi in fata
Jadi imi pare rau pt Vladut un pupi de la noi pt voi
Jud bine ati venit

cit despre varsta si noi ne incadram in 31 anisori

poze

Mergi la inceput

Aaaaaaaa am uitat si noi sintem fara pereche ,daca...mai sint fetite si ne vor, noi raspundem prezent

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Buna seara la fete!
pentru bb-icii cu lunite noi.
Sunt cam nauca din cauza de paianjen bolnavior rau. Tuseste si e infundata rau, iar dr. i-a dat Pivalone, dar nu i-am dat ca nu mi-a placut ce scria in prospect. E agitata si se trezeste din somn urland, ca nu stie sa respire pe gurita si se sufoca (cred).
Dupa ce ca era paianjen, acum nu mai mananca aproape nimic. Fetele care ati avut bb-ii raciti, cum ati procedat?
Nu de alta, dar daca mai slabeste nu ne mai ia nimeni si il ochisem pe Iaris (Mary, daca e mai slabanoaga fata o vrei?)
In alta ordine de idei e martie si eu sunt cat casa, adica am de basculat 20 de kg, ca sa arat a om (pitica si obeza!!!, va dati seama???)
Daca nu o iau razna, mai scriu (oricum va citesc on line).

Crista mama Clarei (10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Hai ma fetelor chiar nu sta nimeni in DR.Taberei....????

Maddy - m-as bucura sa ne intalnim,mai ales ca fetele noastre sunt "gemene" si ca am fost colega de liceu cu sotul tau.Daca vrei sa vorbim trimite-mi pe mail un nr. de mobil...(fbalcau@yahoo.com)

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Irina (Matei Cristian) - nu s-a concretizat nimic pt ca eu intru rar pe dc si na .....Dar nu zic nu,pe malul marii....Poate ne si vedem la vara........Daca termina astia cu "aviara" asta nenorocita ca cine stie ce mai descopera......Pana atunci va trimitem

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Daniela, la nastere a fost lung Matei dar cred ca a primit si un patut mai mic. Ca apoi peste o zi, l-au mutat intr-altul, mai incapator, ca au vazut si ei ca nu prea incape .
Cat despre , n-ar fi o idee rea, doar distanta e cam mare...M-am mai uitat pe pozele Mariei si seamana izbitor cu tine. Eu cu barbatu`meu inca nu ne-am dat seama cu cine seamana Matei. Dar pana la urma noi si semanam unul cu celalalt. Ne mai zicea lumea ca suntem frati
Vero si Matei a avut bubite pe piept si burtica si dr a zis ca tot din cauza detergentului. Din fericire nici n-am apucat sa schimb detergentul ca i-au trecut. Dar oricum, nu cred ca e ceva grav. Pot fi si de la caldura.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Hildegard, piticania mea are de vreo 2 zile bubitze d'astea pe burtica! si mie tot de la detergent imi zisera ca ar fi. Sau de la balsamul ala de clatire. Intradevar, io tocmai schimbasem detergentul. Acuma am luat unul hipoalergenic si urmaresc evolutia, daca nu-i trec mergem la consult. Ii dau si cu o crema, Dexeryl ii zice. Sa ne spui ce ti-a zis tie doctorul.

Noi am stat azi cateva ore cu viitoarea "nounou" (dadaca) cu care vom ramane in curand. E din Coasta de Fildes. Se pare ca ne-a placut, am ras si am gangurit la ea in brate. Speram ca se vor intelege bine.

la copilasii bolnaviori !

Alexandra - 13 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

incerc sa schimb semnatura cat pazesc comoara (cred ca toata noaptea)pentru ca am lipsa sot de acasa si nu am cu cine imparti stresul!

Mergi la inceput