Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 5
Gina M spune:
Ege-Ti-am vizionat pozele de la nunta si mi-au placut tare mult.Ai fost o mireasa superba!
POZE NOI
dani_flor spune:
christina-m, cu placere acceptam , trebuie sa ne vedem la o sa vedem ce zic bursunicii . E haiosel foc Mateias, l-am mai admirat, il . Si m-au impresionat din nou pozele de la nastere. Si Maria a fost lunga la nastere (acum nu mai e), dar nu am vazut pina acum la nimeni asa de clar, un copilas mare cit patutzul-carucior
Am admirat si eu din nou bebelasii Ege, Luca(Simo74), Catalina Karmenutzei, Mateias (irinei81). Sa stiti ca i-am mai vazut, sunt super dulcei, cum bine remarca Simo chiar, ai nostri sunt CEI MAI CEI MAI.
Hai sa va distrati si voi, se plingea azi una (nemtzoaica) la cursul ala de gimnastica. ca si-a lasat bb-ul citeva ore cu soacra. Si ca l-a gasit cu pampersul pus invers (cu spatele in fata), cu benzile nelipite ca lumea, pampersul era aproape uscat, dar pipiul cursese pe picioarele bb-ului. Si maaaaai mult, bb-ul era in ziua 3 de diversificare la 6 lingurite piure de cartofi (cica asta e noul trend sa incepi cu cartofi ca sunt hipoalergeni). Si vine gagica acasa si o gaseste pe socrela cu borcanasul de piure de mere, ii daduse jumate de borcanas deja, a facut crize gagica, era si azi in spume.
He? Ce ziceti? Parca ale noastre nu sunt asa talimbe, ha??
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)
dani_flor spune:
ba da, ba da, mai suntem pe aici... nu ne dam batute asa de repede
Gina, am vazut-o si eu pe Jessica. Un de la Maria. Maaaaama ce dulcica e . Si seamana cu tine mi se pare. Hihi cam asa se intimpla la fetitza nr 2.
dani_flor spune:
Codruta, ca sa nu uitam cum era acum 20 de ani
Fetlor, rogu-va, cum era cu biberoanele si tetinele? Dupa cit timp de utilizare trebuie schimbate?. Noua ni s-au caputat tetinele de la fiert, sticlele sunti nca OK, dar spuneti-mi si mie, care era criteriul? Stiu ca s-a mai discutat acum citeva zeci de capitole ..., dar nu mai stiu concluzia.
alinam spune:
ma chinuiesc de dimineata sa scriu un mesaj, abia acum am recuperat ca a adormit bb.
Simonique, Miflore, Ege ma gandeam ca numai al meu doarme "des", chiar imi faceam probleme.
Tonnia pe burta nu ii place, sta 2 min si protesteaza.
Jul81 bine ai venit, hai la vorba sa ingrosam randul galatancelor, vezi ca e un subiect la "prieteni dintotdeauna", la noi la galati sa veniti, join the club, noi fetele din Galati ne intalnim lunar la cate o "sedinta" in diverse restaurante :).Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare.
Ege pai eu cu tot programul lui fiimiu nu slabesc, tot 90 kg am avut cand am nascut, da acum am 76kg si parca am inceput sa pun, e drept ca pap mult ca vreau cu orice pret sa pastrez laptele macar pana la un an , ca bb al meu e alergic la laptele praf. Cand e constipata incearca putina para, la noi a functionat.
Foarte frumosi bb-ii, am mai vezut cateva poze.
Ei fetele nepetite sariti pe Vladut hehehe, e mik, da voinik, a deskoperit kukuletzul si se trage de el de mama fokului la baita, e haios tare, cand il skimb de pampers il mai pup pe burtika si acum s-a invatat, stiti ce face? ridika fundul sa il pup hehehe, maine daca ma lasa o sa pun si o poza demna de "playgirl" cu fiimiu in kuku gol.
Gata ma duk la somn ca acum se face 1 si se trezeste bb si iar avem program de dans la fiecare jumatate de ora.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
marinela79 spune:
Cautam si noi o fetita draguta, nu ca nu ar fi toate, careia sa-i placa aparatul foto si sa aiba multe pozici ca noi, astia mai timizi ca tati ,cautam fete tupeiste, ca mami.Si noi am avut un inceput de incruscreala cu Tangerine, dar nu s-a concretizat asa ca asteptam sa fim petiti.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
Hildegard spune:
mai fetelor care stie de pete mici rosii ce apar pe burta lui bebe. Ati patit careva asa? Dr. mea zice ca poate o fi de la detergent. Maine vine sa-l vada pe Stefi.
azi am vazut cand l-am dezbracat pentru baie.
cred ca se sperie la cat de putin a pus Stefi pe el. Inca ceva...e de-a dreptul uimitor faptul ca, copilul meu creste in lungimeeee.Are deja 71 de cm.
Ege, esti super faina in pozele de la nunta
dani flor[/b], e haioasa faza cu pampersul
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
Mirela_B spune:
Buna seara fetelor,
Din pacate am pierdut multe capitole din cauza unor defectiuni tehnice si a timpului care nu-mi ajunge deloc. Multumim pentru urarile de aniversare, imi pare rau ca nu pot fi si eu pe faza.
Jadi imi pare rau pt Vladut, nu stiu ce sfat pot sa iti dau, dar iti povestesc experienta mea cu fetita cea mare Alisa. Pe la 7 luni a inceput sa nu mai manance in rest era frumos dezvoltata si vioaie. I-am facut urocultura care a iesit pozitiva si apoi am refacut-o de 3 ori pana ne-am hotarat sa ii dam antibiotice. Am o parere f.proasta despre ele dar se pare ca alta altenativa nu exista pt infectia urinara. A trecut, dar cam la 3 luni facea din nou. Avem 2 medici: unul cam la 50 si unul la 30 si. Medicul tanar ne-a recomandat urografie si cistografie si cam asa scrie peste tot ca trebuie procedat dar cand am citit ce presupune o asemenea interventie nu am avt curaj. Medicul in varsta nu ne-a recomandat aceste analize fiind traumatizante (fetita noastra era deja constienta) si a spus ca in cazul malformatiilor simpomele sunt puternice cu febra f. mare. Si ne-a mai spus ca la unii copii pozitia uretrelor nu e perfect verticala din cauza muschilor incoplet dezvoltati, dar cand copiii cresc, cam pe la 2-3 ani se rezolva aceste probleme. Am aplicat scheme de tratament cu 10 zile doza de tratament si 3 luni doza de sustinere (jumatate din doza de tratament) si tot se repeta pana la 2 ani si 2 luni. De atunci nu a mai facut, adica de 8 luni. Si acum ii fac urocultura la 2-3 saptamani si nu am curaj sa me duc dupa rezultatul analizelor. Partea nasoala cu antibioticele e ca i-au dat sistemul imunitar peste cap si a avut niste alergii.
Succes, Jadi cu Vladut, sa va faceti bine mai repede decat noi!
Mirela
dani_flor spune:
quote:
Originally posted by alinam
a deskoperit kukuletzul si se trage de el de mama fokului la baita, e haios tare, cand il skimb de pampers il mai pup pe burtika si acum s-a invatat, stiti ce face? ridika fundul sa il pup hehehe, maine daca ma lasa o sa pun si o poza demna de "playgirl" cu fiimiu in kuku gol.
te rugam !!!!
alina, noi 2 ingrosam rindurile , si io tot 90 la nastere, si acuma tot ca tine, poate chiar un pic peste si fara alaptare
Hildi, parerea mea e ca daca bb Stefanel a crescut in lungime e ok, asa e felul lui. Am vazut si eu pozicile si mi se pare ca arata suuuuper. Eu chiar as fi dorit-o pe Maria mai slabutza. Eu am fost de mica pofticioasa/dodoloatza/bursunica. Si mi-as fi dorit sa fiu mai slabutza, dar nu fuse ...
De bubite nu stim, noi nu prea am avut decit traditionalele pe la pampers si pe fetisoara...
pai bine marinela si alinam, io stiu ca acum fetele sunt fooooooarte indraznetze dar toooootusi . In WE o sa fac si o sa mai punem si noi poze ca m-aaaaati dat gata .
cristell spune:
Buna seara fetelor.
La multi ani celor care azi si-au mai adaugat o lunita:Tudor si Irina.
Nanadana multumim de incurajari,poate la voi o sa fie un caz mai fericit asa cum e la Anya20, ca e tare greu cum e la noi cu trezitul noaptea si agitatia ziua.
Miflore eu folosesc pt. supa apa plata,si eu sunt boso 34+.
Diana f.frumos martisorul.
Simo74 tare dragut Luca.Cu diversificarea noi am inceput pe rand.
Ioana iti tinem pumnii cu olandezul.
Norina nici a mea nu sta in fundulet si are aproape 6 luni si se arcuieste in brate si cand e in patut.
Daria bine ai venit!
Jadi multa sanatate lui Vladut.
Maddy ia vezi sa nu fie de la dinti.
Irina81 ce mare si frumos e Matei!Daca va mai ganditi la o pereche puteti sa ne luati in calcul si pe noi ca nu ne-a petit nimeni,dar suntem din provincie.
Gabi ce frumoase clipe,cred ca esti tare mandra de ei.
La noi toate sunt la fel.Adica trezit noaptea de mai multe ori,nici nu le mai numar ca n-are nici un rost si ziua e agitata si stam in brate la mami ca asa ne trece mai repede.Azi la cat eram de chiauna am crezut ca am facut supa si asteptam ora 13 sa-i dau si ma duc in bucatarie si ma uit in frigi si tot caut si abia atunci mi-am dat seama ca nu am facut-o.Deci va dati seama in ce stare ma aflu.
Mai citesc si daca mai pot mai revin.