Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna seara!
La noi s-a luat curentul exact cand sa o bag pe Petra in cadita. Noroc ca aveam 2 lumanari si asa i-am facut baia. Ca pe vremea lui Ceausescu.
Multumesc pentru raspunsurile cu decongelarea
Karmenutza, e super si poza si plapumioara cu care e invelita in poza de care zice Simo. Sunt de cumparat la noi?
Ege, iti tin pumnii cu kk. Stiu prin ce treci si la noi a fost perioada, dar acum s-a reglat. Cu toate ca azi iar mi-a scos putin mucos scaunul.
Jul, bine ai venit si te asteptam la "vorbitor". Sa scri rapid 10 mesaje sa scapi de moderare.
Gabi, cred ca e tare fain cum se distreaza Tudu de fratiorul mai mare. Ei intre ei altfel percep lucurile decat cu noi.
Diana si eu din cocos vreau si cam in 2-3 saptamani as vrea s ao am. De unde sa le luam din Bucuresti? Ca trimit eu vreo prietena sa imi cumpere...

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

liamia ,maddy,multumim,ne-am

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

codrutza,ce romantic!!!
eu machinui sa pun poze de la nunta

Mergi la inceput

am reusit cu pozele dar mai tr sa pun de la studio
sunt in .am 2 stelutze
astept felicitarilept.stelutze ca doar sunt membru incepator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Codruta,Tonnia zicea ca sunt la mothercare,ea deacolo si-a luat.Parca si Milfloricica.Dar ele au 60/120.Tonnia zicea ca a vazut si 100/70;vezi ca pe pagina precedenta mi-a scris unde e magazinul.

Mergi la inceput

meme,tu ai nascut normal sau cezariana??
mai fetelor dar e cam liniste paci.unde este"la mama"?pot sa vin si cu sotzul si cu ege??
gata promit ca nu mai scriu.am scris in cap. asta cat nu am scris pana acum(intr-o zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Poate ne spun fetele din Bucuresti daca sunt saltele cum vrem noi. Tonnia mai ales, ca stie magazinul.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Codruta, plapumioara e primita di state de la verisoara mea.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Codruta, plapumioara e primita di state de la verisoara mea.
Ege, felicitari pentru stelute! La mai multe!
Etete...ii dadusem stop la mesaj si totusi a plecat

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Salutare fetelor,

tot nu i-am dat de cap stomacelului lui Andrei dar macar am reusit sa il fac azi sa manance o masa de ceai de menta si o masa de supa de morcov, ambele indulcite cu glucoza. Pe seara sa zic ca a facut o kkta mai normala, dar mi-e si frica sa ma bucur, sunt in continuare rezervata si astept sa vad ce se mai intampla si maine.

Sotul mi-a stat si el acasa azi cu un pic de febra dar l-am indopat cu paracetamol la greu si e mai bine acum.

La noi e frig frig si soarele de peste zi e dintos rau, macar am mai spalat azi cate ceva si s-au uscat cat de cat.

Fetelor, multumim mult mult de tot inca o data si pupici la toate pentru urari si felicitari. Si noi speram sa mearga totul bine si cu bebe 2.

Ege, am nascut normal, fara epidurala (ca atunci cand am vrut eu era prea tarziu), o sa va scriu in zilele urmatoare povestea mea...

Pupici la toate,

Banuiesc ca la ora asta nu mai bantuie nimeni pe forum

Meme

Mergi la inceput