Miresele anului 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 8
Rallu spune:
Sper numai ca al tau sa aiba mai multa minte si sa nu-si rupa picioarele inainte de nunta
Hi-hi-hi...sa vedeti voi cu ce expresie imi descria ca or sa ii puna dupa operatie nu stiu ce dispozitiv cu suruburi (el zice ca pe exterior) si o sa fie ca robocup.
In acelasi timp eu ma gandeam foarte serios pe unde o fi plasat mama facaletzul ca sa le dau de lucru la oameni, macar sa aiba aia ce repara la picioarele lui.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
andreea_trend spune:
Fetelor pe unde sunteti ....somatii...ai?
Eu am facut azi la treaba... off nu mai pot...
Cred ca trag un pui de somn... si deseara mergem la film
Nunta noastra
Poze
ralnied1 spune:
Krelia, da si la mine pe PM sau pe Mess cu explicatiile...
Sa mor daca nu am ramas interzisa cand am vazut ce am primit si ma tot intrebam ce te-a apucat???
BEE: Casa de piatra!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
In alta ordine de idei, azi si maine se da din partea mea cu bauturica, papica, muzica si dans...
Avem un anisor de la cununia civila!!!
So... toata lumea la distractie!!! Ca si-asa de luni incepe postul!
E si maine o zi!
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by krelia
[purple][font=Comic Sans MS]neazza, fetili!
trecu auditu'!!! cu bine - ashea k acushik avem certefecat, "neamule"
Audit? Ce audit? Ca tot ieri am terminat si eu un audit de certificare ISO+HACCP la un client de al meu, mare firma in domeniul agricol....Sa nu zici ca ....
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
In alta ordine de idei, azi si maine se da din partea mea cu bauturica, papica, muzica si dans...
Avem un anisor de la cununia civila!!!
So... toata lumea la distractie!!! Ca si-asa de luni incepe postul!
E si maine o zi!
Ne invitii la distractie ai....
Pai daca-i de ... cum sa nu venim... asteapta-ne acum venim... cine mai merge?
Ah.... si FELICITARI
Nunta noastra
Poze
Alynutza spune:
Sara buna!
Apuc si eu sa mai postez ceva, ca vineri n-am apucat... insa de citit v-am citit.
Rallu, chiar ca-i nasol prin ce treci, dar lasa ca se rezolva ele toate pe rand, ce sa facem, asa-i viata asta, cand cu bune, cand cu rele. de incurajare de la mine.
Krelia, felicitari pentru certificarea ISO si ca trecu' auditul cu bine.
Ralnied ma inscriu si eu la papica si bauturica, vezi ca stau la geam sa prind si eu o bucatitza de ceva bun de la tine La multi ani si sa fiti tot fericiti si sa va iubiti!
si restul mireselor.
Trebuie sa va cer un sfat... Azi am fost iar sa vad de rochitza. Am una pe care mi s-a pus pata anul trecut, am mers azi la salon si-am lasat poza rochitzei sa-mi faca un pret pentru ea (ca nu era sefa la magazin, desi ar fi trebuit sa fie) si am mai fost la un salon unde mi-a mai placut o rochitza...Problema e ca era crem, mi-a zis tipa ca se face si la comanda si mi-o fac alba cum vreau eu si cu aplicatii bleu, insa nu se face la Cluj, ci in alta parte, eu n-as vedea-o decat gata... Ca si model (croi) parca e mai interesanta decat prima... insa tare mi-e frica sa nu risc cand o aduc sa nu-mi placa (fac aplicatii pe bleu, insa cu ce au pe bleu, asa ca aplicatiile n-o sa semene cu ce am vazut eu pe rochitza crem). Voi ce parere aveti?
SunSmile spune:
Alooo...petreceti fara mine? Ralule io maine te mai urez, ca azi deja ti-am zis toate cele! Oricum ma gandesc la tine, surioara!
Alynutza nu prea am inteles eu cum e cu aplicatiile acelea, dar nu prea m-as risca sa vad rochia la final. Ca daca nu-ti place, ce faci?
E decizia ta, dar cantareste bine lucrurile!
Andreutzo bauturik nu face bine la raceala sa stii! Hai...la medicamente si odihna nu la baut!
Cumatra parca era comert brex....sau prietenia neuronilor nostri e atat de intima incat am pierderi de memorie???
Fetelor...va pup!
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Andreutzo bauturik nu face bine la raceala sa stii! Hai...la medicamente si odihna nu la baut!
Repede m-a vazut ...
Acum un paharel mic... n-o murii nimeni
Nunta noastra
Poze
dyadya spune:
Fetelor eu acum m-am intors in Bucuresti,sunt usor cam franta, dar am intrat sa vad ce ati mai facut!
Rallu, lasa dreacu' facaletu' daca nu vrei sa tot insurubezi/desurubezi mirele in noaptea nuntii!!!Lasa-l in vitejia lui anu' asta ca mai vede el schi dupa ce s-o insura cand mi-oi vedea eu ceafa! Sau o sa aiba sansa de a-si vedea ceafa mai repede decat mine!
Krelia, oi fi tu dusa, da' eu mi-s si mai si. Am gasit de la tine un mesaj cu: "ignora ce ti-am trimis" Si cautai ce mi-ai trimis de m-au gasit toate alea. Nimic fato! In afara de "ignora" n-am mai primit, soro, nimic!
Doar ca mi se intampla un fenomen ciudat: am gasit in ultimele zile veo 5-6 persoane care-mi spuneau sa le dau allow pe mess, persoane de care n-am auzit in viata mea. Voi ati patit asa ceva? Asa avalansa? evident am dat NOT allow, dar nu stiu de unde-mi tot apar!!
Cuscra, ce faci bre cu pozele alea?! Ori crezi ca o sa astepte si fi-mea pana i se lungesc urechile(mai mult decat le are deja) un inel de logodna?!
Alynutza, eu nu m-as risca sa iau o rochie fara sa vaz inainte despre ce e vorba. Macar intr-o poza, macar sa-ti arate acea broderie pe o alta rochie, poate contine niste flori la care tu esti alergica!!
Ralnied, ma asez pe pozitie la geam, arunca prajitura!!LA MULTI ANI!!!
Diverse pentru nunta