Miresele anului 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 9
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Krelia, oi fi tu dusa, da' eu mi-s si mai si. Am gasit de la tine un mesaj cu: "ignora ce ti-am trimis" Si cautai ce mi-ai trimis de m-au gasit toate alea. Nimic fato! In afara de "ignora" n-am mai primit, soro, nimic!
Doar ca mi se intampla un fenomen ciudat: am gasit in ultimele zile veo 5-6 persoane care-mi spuneau sa le dau allow pe mess, persoane de care n-am auzit in viata mea. Voi ati patit asa ceva? Asa avalansa? evident am dat NOT allow, dar nu stiu de unde-mi tot apar!!
Mai sa vezi ce chestie... numai ca eu nu le-am dat NOT ALLOW
Nunta noastra
Poze
dyadya spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Mai sa vezi ce chestie... numai ca eu nu le-am dat NOT ALLOW
[
sa mor daca mai inteleg ceva! Neuronul meu blond este epuizat!!! explicati-mi si mie careva pe Pm, pe mail, aici, unde vreti, care-i faza, faceti-mi si o schema eventual, ca sunt tare pierduta!!!!
Anreea_trend, ti-am dat PM!Poate ma luminezi!!
Diverse pentru nunta
krelia spune:
dati search pe gugal dupa cazanu' cu smoala in care mi se face vooooooodooooooo (ptiu, )
doamne pazeste-ma ca-s varza
sperand ca v-am luminat...va rog eu sa nu mai aduceti in discutie subiectul..si sa ne continuam discutia despre za big ueding...
apropos...am intrat in a treia saptamana cu unghii , , nu?
(acu'..o sa ma intrebati care-i faza cu unghiile, nu?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
andreea_trend spune:
Si deci.... ne lasi asa ai....
Care e faza cu unghiile?
Ce crezi ca nu te intrebam... sau poate ai un secret si noua nu vrei sa ne spui ....
Nunta noastra
Poze
Rallu spune:
Iaca, dupa cum v-am obisnuit deja, vin cu raportul (mi se pare mie sau incep sa seman cu Animagus?)
- mama ceva mai binisor, inghite la pastile din greu
- pe al meu l-au apucat toate fricile din lume si ma freaca la cap cu operatia, provocandu-ma astfel la bodoganeli interminabile...altfel e bine, merge cam schiop dar merge
- continuat pregatiri de nunta chiar si in aceste conditii "vitrege": cumparat costum gri deschis, camasa bleu si 2 cravate bleu-marin in ton cu rochita mea, pt. ubi la cununia civila
De ce doua? Pt. ca nu s-a putut hotara.
E mumos foc baiatul meu asa ferchezuit. Desi inca mai impulsuri catre facaletz nu am putut sa nu-l admir.
Noi am decis sa contrastam: la cununia civila eu voi avea o rochita inchisa la culoare si el costum deschis, la cununia religioasa invers.
Pt. cununia religioasa am gasit un singur costum care sa corespunda cat de cat si ala ii era mare. Deci...mai cautam cand o fi in stare sa mearga dupa operatie
-aaaa...uitai sa va spun ca mi-am luat si jarteluta albastra da' nu-mi place s-o port, ma strange de picior (nu mult dar suficient cat sa imi dea o senzatie de disconfort).
Eu ziceam s-o pun cu cateva minute inainte de a trebui s-o scoata el, dar el imi spune ca tre s-o port toata seara ca...nu-s ce naiba simbolizeaza.
Voi ce ziceti?
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
SunSmile spune:
Neata
Dya...bre stai calma! mai greseste si madam. Nu-i bai. Ce primisei tu, avea legatura cu ce ti-a spus ea sa ignori! Si i-am zis sa nu mai bea de dimineata!
Andreio te-am vazut da....si vezi ca imprumut facaletzu de la Rallu si ti-o iei! Hai...lasa bautura si pune mana si fa-te bine!
Rallu sa poarte sanatos costumele, sa fie sanatos si poate un pic mai putin viteaz pe partie! Si tie multa putere sa-i ingrijesti pe toti. Nu te compatimesc, tocmai de'aia ti-am spus ca stiu ca ai puterea sa treci peste toate!
Si ia nu mai fiti bhey asa curioase...i-au crescut si ei unghii de mama homida...ca doar suntem cumetre!
Io va las...ma'c sa ma trezesc nitel si apoi la cumparaturi!
Pup...ne auzim mai tarziu!
p.s. Rallu, dar alta mai larguta nu gasesti? Ma gandesc ca o sa uiti atunci sa...pune jarteaua, scoate jarteaua...Eu am tinut-o toata noaptea si mi-a scos-o iubi in camera, ca nu am vrut sa-mi pun fustili in cap. Asa mi-s io, mai pudica!
dyadya spune:
Neata fetelor! Ei, uite cand ma gandesc ca acu tre sa ma apuc si de curatenie si de mancare...ma apuca asa o lehamiteeeee...da-l trimit pe om pe cumparaturi ca daca ies din casa, ma pierde Dumnezeu pe afara si nu mai fac nimic cand ma intorc!
In rest toate bune si frumoase, am inteles si neintelesul de aseara, dupa cum am zis: no problem!Krelia, daca tot ti-au crescut unghii, vezi ca se pot folosi in scopuri multiple.
Rallu, Cunosti ecuatia: barbat+ durereinmultit cu operatie= sfarsitul lumii?! Daca n-o cunosti, ai aflat-o! In continuare sustin ca facaletul ar trebui folosit numai in situatii de forta majora, dar sunt capabila sa recunosc o astfel de situatie cand se apropie. Si presimt ca se apropieeeee!
Sun, suntem singurele bezmetice care s-au trezit la ora asta si se apuca de munci?!
Cat despre jartea, Rallu, eu de-aia am cautat ceva cat mai subtire si mai flexibil, ca sa nu ma incomodeze, ca oricum mi se pare ca-mi va provoca un oaresce disconfort. De simbolizat nu'sh ce simbolizezaza daca o porti toata noaptea: probabil ca trebuie sa te inveti cu disconfortul, ca doar te mariti, nu?!O fi vreun test: daca reusim s-o suportam o noapte intreaga, reusim sa suportam si altele o viata intreaga!!!!Vezi facaletul!
Diverse pentru nunta
alinush2005 spune:
Neata fetelor!
Merci Dyadya ca ti-ai amintit de mine!
Mi-am ales si comandat si eu rochita!!!
E drept ca am mai vrut multe modificari la ea (ca de, idile din capul mau sunt multe, a notat tanti o pagina de "aia se scoate", "ailala mai mica", "aici mai altfel"...saraca..
Dar ideea e ca in 2 sapt ma duc la proba finala (sper ca finala, asta daca a iesit cum vreau eu), si pana atunci trebuie sa am pantofii ca sa stie cat sa taie din ea...si vin cu intrebarea disperata:
Unde gasesc eu pantofiori albi, frumosi, comozi, cu baretuta sa stea prinsi de picior, toc 8 cm, NUMARUL 34-35
(uneori merge 35, alteori e mare, depinde de calapod)??? ei???
Astept idei ca sunt disperata! Toti fac modele doar in plaja 36-40! Eu ce fac??? Ateliere unde se fac pe comanda stie cineva?
radu300 spune:
Am incheiat cu bine o NUNTA. Si ce nunta. Promit sa va dau detalii, a iesit de vis: super formatie, super invitati (NON STOP s-a distrat lumea, chiar daca au fost MULT mai multi decat permitea localul de fapt - au venit mai multi decat se asteptau mirii - . Nunta a fost la Parco dei Principi si pot sa va spun inca odata, daca mai era vreun dubiu: nunta iese asa cum vrea formatia. Si aici a vrut sa iasa bine... Acum ma duc sa dorm, m-am trezit doar ca sa mai vad o felie de filmare. Impresia este aceeasi: superdistractie. Va anunt cand sunt disponibile imagini/clipuri. Va urez la toate nunti precum a fost nunta de aseara si vreme precum a fost ieri in Bucuresti. A, si inca ceva. Daca aveti ocazia sa va faceti cununia civila in Otopeni, nu ezitati, iese asa cum ar trebui, nimeni nu se grabeste, si toata lumea va ajuta.
Alinush, nu vreau sa te superi, dar cauta si la raioanele unde au pantofi pentru adolescenti/copii. Vei gasi acolo. Am o ruda in familie care avea aceeasi problema si a ramas uimita ce simplu se putea rezolva.
"http://community.webshots.com/user/pentrununta"
alinush2005 spune:
quote:
Originally posted by radu300
Alinush, nu vreau sa te superi, dar cauta si la raioanele unde au pantofi pentru adolescenti/copii. Vei gasi acolo. Am o ruda in familie care avea aceeasi problema si a ramas uimita ce simplu se putea rezolva.
Radu, m-am uitat, crede-ma, dar nu gasesc cu toc! Pentru copii nu se fac pantofi cu toc inalt!