Miresele anului 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by i0ana

Abia sambata ii fac... si mi-ati facut o pofta!!!

Spune-mi si mie cum se fac. Cred ca mor daca nu mananc. Si nu stiu pe nimeni care sa faca.

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Oana, banuiam ca le faci pentru ca asa vrei tu. La noi o sa vina si lume de pe la tara si chiar n-am chef de comentarii de genul "no, am venit la astia la nunta si mi-or dat 3 bomboane", ca asa is romanii nostri, nu le ajunge cat mananca si beau la nunta, trebe sa duca si acasa ceva. Si asa am facut deja un compromis, ca am renuntzat la populara "sticlutza" cu palinca (sau alcool dublu rafinat).

Fetelor, mai taceti cu mucenicii aia, ca la noi nu se fac de nici un fel, nici cu zeama, nici fara, si mi-e pofta de nu mai pot. Cand locuiam in Bucuresti, facea vecinica cu zeama si mama prietenei mele facea din aia moldovenesti cu miere deasupra...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Dyaaa.....azi nu poci sa viu, maine iar nu, decat dupa 6, sambata mergem la socrii ca face "bucataru'" ciorba de burta ...duminica iesim in triple date ... si io...cand mai mananc mucenici???

daca am timp..poate fac si io sambat....doamne ajuta.....!!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Fetelor, tocmai am ras scurt doua farfurii de mucenici, si, da, m-am gandit si la voi. Nu mai intru in detalii legate de orgasmul papilelor gustative ca mi-e mila de a.cicel!
Krelia, daca esti asa de ocupata, draga mea, mai fac o oala saptamana viitoare!!!!
Va pup ca plec la munci!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Kreliut...am 110 si am nevoie de 170 si am facute doar 110 din organza ca de tull inca nu am avut curaj sa ma apuc!
Kateryna eu as fi luat gata facuti dar nu am vazut ...ca era mult mai simplu.
Samira daca faci un cerc din calc ca model, il prinzi cu ace pe material si tai dupa el vei reusi...floricelele le-am luat 12 buc cu 1.5 RON.

Apoi fetelor nu va ma plangeti ca nu aveti muceni sa papati...ca eu sunt topita dupa ei si in Ardeal nu se fac....drept pentru care am cautat pe DC reteta...am gasit-o...apoi cu greu am facut rost de ei ca nu se comercializeaza la noi si mi i-a adus mama de la Bucuresti...insa azi merg la cheful firmei si nu am timp sa ii fac dar maine ii prepara fata...sa vedem ce iese ca nu am mai facut niciodata!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i0ana spune:

Asadar ... reteta de sfintisori din moldova:

Se face aluat de cozonac(1 kg faina, 2cubulete drojdie,4 oua,lapte,smintina)
Se pun la cuptor in forma de 8
Cind sunt gata se trec prin apa fiarta cu zahar
Se pune deasupra miere+nuca

Gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Nu vreti sa mai ziceti si voi reteta de muceni...sa fiu sigura ca stiu ce am de facut!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira_a spune:

Ralu_trancu, multumesc.... Sunt super invitatiile, asa ceva as vrea si eu. O sa mergem si noi sa ne uitam la modele. Desi mai avem ceva timp, totusi...ar fi bine sa ne informam din timp.
katerina ar fi super daca as gasi gata taiate... dar sunt culori diverse? sau numai albe?

Rabdarea este inceputul intelepciunii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Cineva acolo sus ma iubeste!!! Yes!!
am mancat mucenici!!
...da' parca nu-mi ajunsa nici pe o maselussa (d'aia tratata ) - drept pentru care, maine ma infiintez la buni ..ca a stat saraca pana seara tarziu sa ii faca - iubita mea
dya, dk nu ma injuri - mai fa!
oana - spor la traba, ce sa-ti zic!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Sa va fie de bine celor carea a-ti mancat mucenici.Eu i-am facut aseara i-am tinut afara pana dimineata ca sa poata papa fata reci, si la servici am luat un castron mare!!!! si de cate ori intru in bucatarie mai iau o linguranu ma pot abtine as manca intr-una. a-cicelscuze, dar daca nu se gasesc 8 (mucenici) poti face in casa din aluat(vezi ca este la bucatarie un subiect).Sper din tot sufletul sa mancati toate, daca nu iau oala de la mama de 20l si va fac.
Oana sunt superbe marturiile, spor la treaba, tine-o tot asa...

Mergi la inceput