Miresele anului 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Dya ... ce dau si eu pt o oala?
SunSmile... esti bine... pe unde umbliii

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karamel spune:

Buna fetele!

Mucenici d-aia cu zeama am si eu - pt cine doreste; am mancat deja o transa aseara si azi, urmeaza a doua; a facut mami meu ca pt nemancati Din aceia de la Moldova, sa pare ca nu am parte, ca socrela nu face sa ne trimita si noua...

Superbe, marturiile tale, Oana; spor cu restu care au mai ramas de facut!!!

Ah, si ca mai zicea cineva de ce si cum cu marturiile astea - eu am mai vazut, pe langa cele cu bombonele in ele, niste ciocolatele imbracate frumos in staniol si cu fundite pe ele puse - aratau de-a dreptu' superb - dar si 45 roni pe 100 gr......... (in Mall Vitan la parter in dreapta).

Si, fetele, mai am si eu o intrebare - de om prost, stiu - dar ... marturiile astea se dau la sfarsitul petrecerii? sau la inceput, la primire?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by karamel

Si, fetele, mai am si eu o intrebare - de om prost, stiu - dar ... marturiile astea se dau la sfarsitul petrecerii? sau la inceput, la primire?

pupici

Salutare!
Kreliutz, pe mine ma iubeste DD de 2 ori azi! Ca eu am papat deja la prima ora dinala moldovenesc, iar acuma pap cu zeama. Ce colege bune am!
Karamel, de obicei marturiile se dau la plecare invitatilor, dar la noi am vazut putin modificat acest obicei. La toate nuntile la care am fost am gasit marturiile pe masa, in fatza fiecarui invitat. Cred ca e mult mai comod asa. Gandeste-te ca la plecare tre sa stai dupa fiecare sa-l pupi, sa-i multumesti ca a venit la nunta ta si tre sa mai ai si grija marturiilor. Plus ca daca nu le tzii toata noaptea undeva ascunse, copiii de la nunta ti le injumatatzesc . Asa stii ca ai scapat de un stress in plus: le pui pe masa de la inceput si gata. Eu una asa le voi aseza, chiar daca imaginea unor persoane mancandu-le deja inainte de aperitiv imi va provoca greatza. Nu suport sa-i vad ca desfac alea si le mananca de cum se aseaza la masa! Mi se pare un a propos grosolan ca "noua nu ne mai datzi sa mancam?" Dar ... in fine ... ignor asta si le dau de la inceput sa scap de o grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira_a spune:

Karamel eu ma gandeam sa pun marturiile pe farfuria fiecaruia, si cand vin invitatii si se asaza la masa, le gasesc acolo.
Cu siguranta vor fi platut surprinsi

Rabdarea este inceputul intelepciunii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karamel spune:

In mintea mea cea creata....asa ma gandisem si eu, sa le punem in fata fiecaruia, la locul de la masa... dar, dupa, tot citind de obiceiuri, mi-am dat seama ca nu am idee nici macar cum era de fapt la origine.

probabil sa le voi pune la mese, pt usurinta si prevenire de stres.

sper sa nu intampin opozitie fata de aceste marturii; ca eu fac nunta la piatra neamt, si nu stiu daca pe acolo se practica ori ba asa ceva; mie oricum imi place ideea, deci o voi pune in practica

saru' mana mult de lamuriri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna fetele!!!
Cum ati petrecut aseara?
Eu am fost cu prietenele in oras si Clau dadaca. dar s0-a descurcat de minune.

Ralu super materialul, margelele alea mari vin in partea de jos a rochiei?
si invitatiile sunt misto.
Oana marturii frumoase ai. super.

Mi-ati facut pofta cu mucenici, in Ardeal si in banat nu am auzit sa se faca. dar o buna prietena mi-a trimis reteta, si sambata o pun pe mama la treaba, daca tot vine aici.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Giova

Mi-ati facut pofta cu mucenici, in Ardeal si in banat nu am auzit sa se faca. dar o buna prietena mi-a trimis reteta, si sambata o pun pe mama la treaba, daca tot vine aici.

abia astept sa ne zici daca au iesit buni- bunuti!!'
sau daca ne-a injurat mami tau....
[:I}

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

fetelor am si eu o mare nedumerire: eu in loc de marturii am niste lumanarele pe care va fi scris numele nostru si data casatoriei.MA gandeam sa le dau cate una fiecarei familii, acum vad ca voi calculati cate o marturie de persoana. Ce sa fac? ca depasim bugetul daca comandam mai multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

fetelor am si eu o mare nedumerire: eu in loc de marturii am niste lumanarele pe care va fi scris numele nostru si data casatoriei.MA gandeam sa le dau cate una fiecarei familii, acum vad ca voi calculati cate o marturie de persoana. Ce sa fac? ca depasim bugetul daca comandam mai multe...

Avand in vedere ca marturiile sunt mai ieftine, iti poti permite sa dai cate una de persoana. Dar cu lumanarile poti face cum am facut noi cu pachetelele. Cand plecau acasa invitatii, dadeam cate un pachet de familie.

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

uitai sa va zic - iubi mi-a luat ieri un tantefir imens, carnos si cu petale grase ...cred ca....ca sa-si spele "pacatu'" de sf. valentin - desi nu era vina lui nici atunci...da' acu'..zau ca mi-a luat un babanoi de trandafir, e super misto!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput