Miresele anului 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

io stiu ca sunt de la 7 la 12 mil, dar se pare ca ma insel.

quote:
Originally posted by Alynutza

Danutza, pai bine mama, pe site-ul pe care l-ai dat tu este un buton "Magazine" unde e trecuta reprezentanta din Bucuresti, cu tot cu numar de telefon... By the way, cam ce preturi au rochitzele astea, de ti s-au parut tie asa ieftine?

Miresica de 15 iulie

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Multzam, multzam, intr-un final am ginit si preturile.
Danutza, sa stii ca-s dragutze rochiile. Am ginit vreo 2-3 modele care chiar mi-au placut tare mult. Pacat ca la noi la Cluj n-au nici macar distribuitori. Oricum, musai sa mergi sa probezi, ca doar asa iti dai seama care e "the one".

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza_s spune:

acum treb sa imi cer eu scuze....8.750.000 e aia care imi place mie.....cel mai mult am vazut la 350 euroi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Semnez si eu de seara, dar nu am noutati, poate doar faptul ca am ajuns la concluzia ca nu-mi mai place nici o rochie de mireasa. Asta dupa ce m-am uitat toata dupa-amiaza pe tot felul de site-uri si colectii... Cred ca ma paste o depresie de primavara. Dar acum ma duc la nanic! Pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Si eu aici fetele.

Kateryna, de cand ma tin sa-ti spun ca noua mea rochita are corsetul cam asa cum doreai tu, adica cu decolteul pana la buric.

E drept ca toate rochiile mele obisnuite sunt transparente, decoltate, crapate, etc, dar rochia de mireasa o vroiam "serioasa".

Na, ca soarta imi juca o festa, si acum am o rochie in pur stil "ralucienesc" cum spune o buna prietena.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Nu-i asa ca's matinala?

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Ce faci mai Rallu? Imi calci pe urma? Te trezesti cu noapte=n cap?...Hai curaj si bafta la operatie pt piciu tau. Si refacere rapida!

Fetelor voua va urez LA MULTI ANI! Sa fiti cele mai frumoase si sa va bucurati de tot ceea ce va place si va multumeste! Iar azi sa primiti multe flori si cadouri interesante!

Acum va pup si ne auzim mai incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor va rog mult ajutati-ma cu o informatie daca stiti: eu cununia religioasa vreau sa o fac in toamna dar cununia civila as vrea sa o fac in aprilie pe 16 sau 29. credeti ca este vreo problema? stiu ca in aceasta perioada nu se fac nunti dar cununii se pot face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by irinabobe

fetelor va rog mult ajutati-ma cu o informatie daca stiti: eu cununia religioasa vreau sa o fac in toamna dar cununia civila as vrea sa o fac in aprilie pe 16 sau 29. credeti ca este vreo problema? stiu ca in aceasta perioada nu se fac nunti dar cununii se pot face?

Se pot face cununii civile in perioada postului. Numai cununii religioase nu se fac.

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

LA MULTI ANIIIIIII!!!!!!!!!!

Poze vechi si noi

Mergi la inceput