Miresele anului 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
krelia spune:
quote:
Originally posted by pepenash
Se pare ca e un curajos mititelul tau, Giova... Sa creasca mare, frumos si destept!
Normal ca-i curajos.....doar seamana cu matush'sa....sau cu nash'sa....hmmm..
![](huta.gif)
![](icon_smile_big.gif)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
moko spune:
quote:
Originally posted by moko
[quote]Originally posted by Carmen_Marieta
Moko sunt superbe invitatiile. La ce firma le-ai facut ca nu am vazut asa ceva pe piatza, dak nu este secret.
nu e secret..de la tbz le-am luat, dar zilele trecute le-am vazut si la un magazinas de pe lipscani...ce nu ma incanta este faptul ca le-am primit neasamblate ( pentru ca nu le-am tiparit inca-asteptam sa punem la punct ultimele detalii
![](albina.gif)
![](albina.gif)
![](bang.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
poze
al n-spea miilea edit....cand sunt ratutita, sunt pana la capat!!!
krelia,
![](pupic.gif)
krelia spune:
moko....mai incearca ...si eventual sterge-ti si unul din mesaje..ca-s identice..ca text
mai pune un slash inainte de al doilea quote, intre paraneza dreapta [ si litera q ...
felicitari pt invitatii!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
pepenash, mersi tare mult de sfaturi, uite, la asta nu m-am gandit... numai sa nu-i bata la ochi la tipa... ca nu cred zau c-au mai fost isterice dupa rochitza aia, ca sambata cand am mers sa cer pretul a si stiut tipa despre cine era vorba... so... tare ma tem ca n-a mai avut pretendente...
![](zana.gif)
Danutza_s spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
Fetelor fara rochite: aveti idee de unde se poate lua o rochita mai ieftina, ca si eu am auzit niste preturi de m-a luat groazabugetul aferent nuntii este cam limitat si nu pot sari calu
caut ceva ieftin si dragut. Ma puteti ajuta? am tot trimis mail la diverse firme care fac rochii dar probabil astia nu citesdc ca nu am primit nici-un raspuns.
fetelor, imi pare rau ca n`am mai reusit sa intru, dar tot umblu creanga si nu am stat deloc pe aksa...
carmen, uite`te si aici http://www.donnaalba.ro/occo2/colectia_2006.htm
poate iti place ceva
mie imi plac rochiile lor, plus ca mi se par ieftine rau
fetelor, daca i`ati vazut la marriott la casa poporului, stiti cumva daca au reprezentanta si in bucuresti...ca ei sunt din iasi si la ei pe site scrie ca au pe cineva aici...dar nu m`am interesat deocamdata...ca asa de nebuna nu sunt sa ma duc pana la iasi...
![](bang.gif)
si eu am scris mail si la fel...nici un raspuns....cred ca nici nu le verifica...
in rest, ne`am comandat verighetele...nu sunt deloc asa cum imi inchipuiam eu ca le vreau...dar eram cam aiurita...vazusem atatea modele, ca nici nu mai stiam pe care le vreau...mai am o sansa sa le schimb...peste 25 de ani...
![](icon_smile_big.gif)
si mai am o mare rugaminte....rok, stiu ca tu ai cununia civila in aceeasi zi cu mine.te`ai interesat, ai fost sa vorbesti ceva???...ma gandesc si eu acum, ca tot ati vb despre asta, ca e bataie pe ore si pe zile...noi vrem pe 29 aprilie...daca nu va citeam pe voi eu ma duceam cu 14 zile inainte si gata....
![](bang.gif)
va pupicesc...si sa aveti o zi minunata maine....
![](floare2.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Buna seara gagici,
Am intrat doar sa va salut!
Mai mult nu sunt in stare sa gandesc....
O seara faina!
Pup
Alynutza spune:
Danutza, pai bine mama, pe site-ul pe care l-ai dat tu este un buton "Magazine" unde e trecuta reprezentanta din Bucuresti, cu tot cu numar de telefon... By the way, cam ce preturi au rochitzele astea, de ti s-au parut tie asa ieftine?
![](zana.gif)
Alynutza spune:
Scuze, Danutza, cu cei patru ochi ai mei si n-am vazut ca sunt trecute preturile pe site... Sa stii ca-s ieftine.
![](zana.gif)
Danutza_s spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
, pai bine mama, pe site-ul pe care l-ai dat tu este un buton "Magazine" unde e trecuta reprezentanta din Bucuresti, cu tot cu numar de telefon... By the way, cam ce preturi au rochitzele astea, de ti s-au parut tie asa ieftine?Miresicade 15 iulie
stiu, asta am vazut si eu...probabil ca nu m`am exprimat bine mai sus...dar nu am sunat, nu m`am interesat...de asta am zis....
pai da click pe fiecare rochie in parte si iti afiseaza preturile...cea mai scumpa e 8.750.000 lei vechi...ma rog, ei le afiseaza in euro....
cum ti se par rochitele ???