Miresele anului 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
andreea_trend spune:
O duminica superba ....
Eu zac... ... am o durere de cap... Smile te astept cu facaletul lui Rallu ...
Si nu am algocalmin si nici nurofen....... si vaca aia de la farmacie nu a vrut sa-i dea lui iubi....
Rallu... mai repet odata... miresica harnicutza...
Alinush... eu iti pot recomanda un atelier dar te rog activeaza-ti PM...
Fetelor care mergeti azi la nasi.... ce le duceti.... ... ca eu oricum nu am nici un chef de iesit din casa da asta e ...
Nunta noastra
Poze
kateryna spune:
Neata si de la mine.
Alinush2005, vezi ca in magazinul Cocor la parter sunt 2 magazine care reprezinta producatorii. Se afla imediat cum intri in Cocor in partea dreapta. Eu ptr cununie mi-am luat de la ei. Sunt foarte comozi *pretul era intre 850.000 si 1 mil jumate (lei vechi) si daca nu iti vine numarul iti fac pe comanda. SUnt gata in cateva zile.
Nunta noastra
dyadya spune:
Alinush, si prin magazinasele alea de pe stradutele cu Lipscani, Smardan, etc sunt pantofi de mireasa, albi, nr mici(34, 35) Nu stiu sa-ti spun exact in care, ca eu atunci cand mi-am cautat am fost surprinsa in cate locuri am gasit nr asa mici. Aceste magazine sunt tot de producator, uneori atelierul este chiar in incinta magazinului asa ca sigur gasesti ceva. Eu intr-un magazin, am gasit un model cum imi placea dar avea numai 35!!! Asa ca fuguta o tura si pe acolo.
Diverse pentru nunta
ralnied1 spune:
Multumesc tuturor fetelor care s-au gandit la mine si au venit cu felicitarile. Sa stiti ca distractia inca nu s-a terminat! Asa ca... sa continuam, nu???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Alynutza spune:
Sunsmile, dya, mersi de sfaturi, o sa ma gandesc bine ce fac... o sa fie destul de greu de luat o decizie, mi se pare ca, cu cat ma gandesc mai mult, incepe sa-mi placa mai tare modelul de la rochitza crem... insa broderia de la cealalta rochitza... din pacate is la saloane diferite...
andreea_trend spune:
Iaca am venit si eu de la nasii... le-am dat si lor un pic de virusii...
Ralnied... azi doar papica daca dai ... ca nu am voie...
Plici cum a fost la munte.... te-ai gandit si la oropsitele de noi...
Nunta noastra
Poze
pepenash spune:
In sfarsit mai scriu si eu ceva... Am avut program de lene weekend-ul, lene presarata cu o plimbare cu motorul, pentru ca era prea frumos afara si nu puteam rata ocazia.
Rallu, capul sus si pieptul inainte ca se rezolva toate! Tatal meu s-a operat de ruptura de menisc pe la 45 de ani si s-a refacut foarte rapid, iar acum skiaza fara vreo problema.
Cuscra pozele sunt puse, doar ca am selectat la intamplare din albume si nu am avut rabdare sa precizez si cate luni aveau matzele cand au fost imortalizate. Le gasesti la home page - in albumul "Sufletzele scumpe".
Cam atat pentru seara asta... ne-om citi maine mai mult. Pup iu ol
SunSmile spune:
Neata
Va doresc sa aveti o saptamana faina, cu soare si bucurii! Si poate cu un capitol 50 de ziua femeii si cateva miresici noi!
Va pup pe toate!
Tessa te pupa mami!
a.cicel spune:
Neatza
Gata cu distratia, cu leneveala...cu binele in general. De azi... inapoi la munci. Nu vreau . Da' mai rezist eu cumva 3 luni....si apoi 2 ani in concediu.
Anul asta s-ar putea sa fiu si eu nasa. In iunie. Inca nu e sigur, dar asa se aude. Sa ma vedeti atunci....cu bb de 7 luni in burtica...
16+
POZE
ralnied1 spune:
'Neata si de la mine! Gata cu petrecutul! Inapoi la munca, vorba Andreei... Va ajunge cat v-ati distrat!
Eu dau cafea... Sau ceai de capsuni... Cine doreste???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!