Impreuna, Timisoara (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fetelor, cu siguranta toate ati aflat ca Laura Stoica nu mai e printre noi...Cumplit, nefiresc si de neinteles...
Era atat de fericita ca si-a vazut bb la eco...
Au murit toi trei...
Mi-e greu sa ma obisnuiesc sa vorbesc despre ea la TRECUT...
D-zeu poate stia ca a vrut sa aprinda o stea...

Vreau sa am steaua mea,
Vreau sa o pot avea,
Caci eu n-am atins nici o stea!

Laura, iti multumim pentru tot ceea ce ai facut in aceasta viata,pentru muzica care ne-ai daruit-o.
De dincolo de cer, persistenta ta o sa o simtim mereu,sfidand eternitatea, caci o farama din sufletul tau a ramas pentru totdeauna in fiecare dintre noi!

Fragmente din melodiile ei:

noapte de noapte ..si zile intregi astept
soapte doar soapte se pierd intr'un desert
ochii ce nu se vad se ascund pe drumul lor
si mai raman decat amintiri ce nu sdor..
deserte sperante
nu stiu de ce traiesc
am numai vise
ce nu se indeplinesc
vizse o lume in care toti si eu
sa nu mai fim mintiti si nici loviti mereu
cui ii pasa oare de viata mea???

brate intinse
spre cer se rispesc
si ard in lumina pe care si'o doresc
visez o lume in care sunt si eu
dar nu raman decat amintiri ce vin greu
cui ii pasa oare de viata mea ??

Daca imi vine sa plang,plang si imi trece
Daca pierd spun mereu, nu-i nimic
Una calda si apoi una rece
Astazi cad ,maine iar ma ridic
Toate trec, nu-i nimic..viata merge mai departe
Cad si mereu ma ridic si imi zic:
Nu-i nimic..ce daca?
Tot ce-i rau o sa treaca..
Striga cu mine o data … nu-i nimic..
Daca astazi simt ca toate ma dor..
Maine stiu ca va fi mai usor
Toate trec, nu-i nimic..
Viata merge mai departe
Cad si ma ridic si mereu imi zic
Nu-i nimic, ce daca? Tot ce-i rau o sa treaca…

D-zeu sa-i odihneasca!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna dimineata tuturor ,

Dana, ma bucur ca ai gustat gluma(ma gandeam eu ca ti la glumite nevinovate...hihihihihi...).Sti?si mie mi se intampla uneori sa asist la o discutie sau sa citesc ceva care e cam ciudat si sa intreb"Chiar asa e?" cu o naivitate nesimulata si....sa te ti atunci ras pe cei din jurul meu,caci au impresia ca eu glumesc,cand de fapt eu intreb cat se poate de serios si pic de fraiera....Si,cel mai important,"LA MULTI ANI,Lorianei!" ,spiridus zburdalnic,sa cresca mare si sanatoasa,sa va umple vietile de bucurie si sa va lumineze cu fericirea ei zilele.Pupicei nazdravanutei!
Stephanie,"LA MULTI ANI!",cu intarziere.Dia,sa va cresca mare si sanatoasa printesa si sa va aduca numai bucurie!
Gabi,felicitari pentru primul dintulet....Pazea ca ies dintisorii ca pumnalele,asa-i?Sa te ti acum la muscaturi,ca sti cum sfasie,nu?Sa fie sanatos Lucas si la cati mai multi dintisori iesiti repede si fara durere.
Mah,azi am aflat si eu de tragedia cu Laura Stoica.Cumplit!Imi pare teribil de rau de aceasta nenorocire,caci a fost una din artistele pe care chiar le placeam,pe care am admirat-o.Parca saptamana trecuta am vazut-o la Teo in emisiune,declarand fericita ca este insarcinata.Dumnezeu s-o odihneasca!
Doris,draga,ce facusi de erai ieri obosita?Chefuisi?Cum mai merg trebile la munca si in paradis?
No,dragelor,sa aveti o zi buna si mai vorbim!Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

La multi anisori, Spiridusule...

Sa ai o viata frumoasa, lipsita de griji...
Danitin, sa-ti traiasca Loriana, sa va bucurati de ea...

Gabi, felicitari pentru primul dintzuc ...
Lucas e fecior mare de-acum...

Ana, de 8 Martie chiar ca am avut o zi faina...
Pai... la ora 13 am fost invitate de Directorul scolii la Casa cu Flori, unde a facut rezervare.
Am stat pana la 18.
Am mancat, am ras, am facut poze, dar mai ales am ramas impresionata de simpaticul Director, care era singurul barbat intre 17 doamne.
Ne-a daruit cate un trandafir la fiecare, ne-a rasfatat, a fost super...
Eram un pic ametita de la vin, dar de acolo musai am plecat la alt chef, la ora 19, la Pizeria Bella Italia, cu elevele.
Imagineaza-ti din nou vin, campari, alea alea, distractie pe cinste, pana la 1 noaptea.
Am luat-o si pe Vali la cheful elevelor, ca sa mai iasa si ea din cotidian.
Si uite asa, ieri de abia mi-am revenit.
Dar a fost o zi frumoasa.
Eu ca eu, dar tu chiar ca te-ai distrat...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ce misto,Doris!Pai pe bune ca si tu ai avut parte de distractie la maxim....Excelent!Pai ar fi o chestie sa fie 8 martie macar trei luni pe an in fiecare zi,este?Facem o propunere in sensul asta?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor!

LA MULTI ANI SPIRIDUS MIC![size=5]

Danitin, sa-ti traiasca spiridusul, sa va bucurati de ea!

LA MULTI ANI STEPHANIE

Dia, sa-ti traiasca printesica, multa sanatate si fericire!!!!

LA MULTI ANI, ALESSANDRA![/size=5]

[font=Times New Roman]Giuliatm, sa-ti traiasca papusica, sa va bucurati de ea!!!

gabi, felicitari pentru micul dintzuc, la mai multi si fara dureri!!!!(se construieste fierastraul?).

bag de seama ca s-a distrat lumea de 8 martie. si noi am fost cu colegii la club XXI, a fost frumos. noroc ca a fost mama la noi si am putut merge.
doris, vali multumim pentru invitatie! f. dragut din partea parintilor lui vali. din pacate am preocupari unguresti, vorba lui mihi, dar poate altadata, ca sper ca nu intra zilele in sac.
irina, iti spun si eu ce papa bubutz seara: lapte cu cereale (bilute de la nesquik, cu gust de cioco, altfel nu inghite lapte), gris cu lapte si cu gem, cremwursti sau parizer cu unt si ceva brinza (din asta maninca la orice ora din zi sau noapte), sau, de cele mai multe ori ce mincam noi
la un moment dat imi tot faceam pb. cu continutul alimentelor dar am ajuns la concluzia ca daca ma iau dupa toate etichetele nu mai mincam nimic, asa ca am ramas la cite putin din toate, nu exagerat. pofta mare!

cit despre cadou la 2 ani, noi am primit o tabla de lemn, pe picioare, cu doua parti: una de scris cu creta, alta metalica pe care se lipesc chestii magnetice. tare mult se joaca cu asta.

silvana, voi cum stati cu amigdalele, parca voi erati cu pb, nu?
noi luni mergem la scos polipii la spital, am facut analize, sunt bune. luni la 7 avem intilnire cu dr. orl si cu dr. anestezist.

fetelor, va pup pe toate, va doresc un we placut (daca nu mai apuc sa intru)!
[/font=Times New Roman]
15+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f[/size=5]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

La multi ani Spiritusului, sa cresti mare, sanatoasa si voioasa.
Gabi, felicitari pentru dintisor!
Doris, si pe mine m-a intristat vestea ca Laura Stoica nu mai e printre noi, imi placea de ea, imi placea muzica ei si mai ales ca zilele trecute am vazut-o la Teo, fericita ca va fi mamica. E trist. Dumnezeu s-o odihneasca.

Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

scuze, mai inainte mi-am prins urechile in caractere, marimi, dar intelegeti voi ce vreau sa spun

15+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

LA MULTI ANI, spiridus dragutz! Petrecere frumoasa si mult soare in viata voastra!

Weekend placut tuturor, ca al meu iar va fi luuuuung si, sper eu, distractiv.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

LA MULTI ANI,LORIANA!!
LA MULTI ANI,ALESSANDRA!!

Sa aveti parte numai de lucruri bune in viata!

Fetelor am vazut pozici de la petrecere...data viitoare sper sa fiu si eu in poze

Imi surade excursia din apropierea pastelui..numai sa vedem cum ne stabilim pana atunci.

Pup pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

La multi ani Loriana!
La multi ani Stephanie!

Sa cresteti mari si voinice sa-i bucurati pe parintii vostrii!

Fetelor,eu am inceput prost saptamana dar cel putin profesional cred ca o termin bine.

Concertul de ieri a iesit bine in ce ma priveste,insa am avut muulte obiectii in ce priveste organizarea.
Dana vreau o copie daca echipa trimisa de tine a stat pana la sfarsit ca Splash-ul e fost ultimul.

O alta reusita este ca am reusit sa scap de fantomele care m-au urmarit in profesie de cand m-am intors la scoala din CIC.

Iar incununarea este ca am ptimit Gradatia de merit,ieri s-au afisat pe situl inspectoratului si azi am aflat eu!

Va las ca m-am apucat de curatenie,o saptamana am tot ocolit-o de fapt nu am avut timp.

Va doresc weekend placut!

Mergi la inceput