Impreuna, Timisoara (39)
Raspunsuri - Pagina 7
diana1971 spune:
Buna seara
Se pare ca am disparut....o perioada cam lunga ...asta e .
am cam pierdut sirul...sper ca v-ati distrat toate azi de 8 martie.
Andrei creste,gangureste si face balonase ...azi a avut 4 luni.
La multi ani la sarbatorite
diana
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
La multi ani tuturor de 8 martie (desi nu e sarbatoare crestina, apropos stiati ca ziua femeii crestine este pe 25 martie de Bunavestire?), e bine totusi ca suntem rasfatate si in aceasta zi.
Eu am avut liber din partea firmei, am primit si un CD cu Ovidiu Komornic, asa ca am "sarbatorit" acasa, facand curatenie si am vizionat filmul Andrei Rubliov, filmul meu preferat.
Doris frumoase urari in versuri, m-ai emotionat, nimic nu se compara cu dragostea de care e capabila o mama.
Vali multumesc de invitatie, eu saptamana aia o sa fiu de serviciu asa ca va urez sa va simtiti bine si sa profitati de aerul curat.
Diana bine ai revenit, eu una te inteleg , puiul tau iti ocupa tot timpul si e normal.
Danitin multumesc de urari Ioana e bine acum , iar postul il tin deja de 8 ani, e adevarat odata cu varsta e mai greu, nu mai am ravna de la inceput , dar nu ne lasam.
Gabi ce mai faci? Ce-ti mai fac ingerashii? Balerina puternica ce mai zice?
Ionela n-am apucat sa-ti multumesc pt explicatiile despre Waldorf, mi se pare interesant si o sa mai "sap" pe subiectul asta.Stiu ca scoala 19, care e chiar in spatele blocului nostru are si acest sistem.
Alina multumesc de urari, sa fii iubita . Apropos mi-a placut fusta ta foarte mult!
Fetelor mi-e mai simplu daca-mi raspundeti voi, ca n-am atata timp sa caut pe forum, voi ce le dati copiilor seara sa manance?
Va pup si va urez de pe-acum week-end placut!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
Ana68 spune:
Saluti ,
Uite ca trecu si 8 al lui martie...Cum ai petrecut?
La noi la chef a fost foarte misto....Pe langa surprizele noastre ,de care v-am scris,baietii au organizat pentru noi karaoke,ne-au oferit cate o zambila in ghiveci si Raffaello si Toffiffi....Distractia a fost maxima!Eu una am ajuns in jur de 11.10 acasa,seara,dar am inteles ca cheful s-a spart in jur de 3 dimineata.
Dana,may,a fost o figura de stil,sper ca nu te-ai suparat!Am scris-o asa......de amuzament!
Pai sa aveti o zi cat mai buna si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
gabirus spune:
LA MULTI ANI, STEPHANIE! Multa fericire si sa fii iubita!
Si eu am petrecut putin de 8 martie la job, dar nu am stat prea mult. Oamenii erau cam plictisiti si fara chef, Tiramisu era bocna de inghetat, dar macar am primit flori frumoase (printre care o lalea in ghiveci, exact ce imi doream).
Am avut niste zile mai ocupate ... dar acuma am socrella in vizita si imi este mai usor.
Azi dimi m-am certat cu o functionareasa infatuata de la primarie. Mi-a stricat ziua. Dar era si cavalerul meu langa mine si cat pe ce sa o manance cu fulgi cu tot.
Sper sa facem excursii si mai la vara. Atunci ma abonez si eu sa vin cu juniorii la Valea lui Liman.
Va pupez pe toate!
POZE
silvana75 spune:
Ceau fetele,
La multi ani Stehpanie, sa cresti mare, sanatoasa si voioasa.
Silvana si Paul
danitin spune:
Ciao, fetele!
La multi ani Stephanie!
Gabi - si la mai multi...
Ana - cum sa ma supar, am prins figura. Doar ca al meu sot citea peste umar si m-a intrebat "da chiar se poate?"Misto chefurile la voi, si la noi era pe vremuri asa, dar s-a schimbat trupa si nu mai e ce a fost....
Irina - si eu as fi vrut sa tin postul, dar am impresia ca daca il tin asa, fortat, cu gandul la bunatati si enervandu-ma cand nu gasesc la indemana chestii potrivite, mai rau fac. Asa ca ma limitez la Vinerea Mare. Seara spiridusul mananca cremwusti, sunca de pui sau curcan, crochete de peste, cascaval pane, branza topita, cartofi copti...
Diana - sa/ti traiasca puiutul. Imi amintesc cu nostalgie de perioada balonaselor...
Angy - am trimis o echipa sa filmeze prezentarea de instrumente de la voi. Sa-mi spui daca vrei o copie.
Maine e ziua spiridusului. Si eu, ca de obicei nu am reusit sa pregatesc nimic. Al meu sot lucreaza pana tarziu asa ca sprijin nexam. Dar m-am obisnuit deja sa alerg ca zaluda pe ultima suta de metrii. Am comandat baloane colorate cu heliu, strabunica pregateste torul iar bunicile salate, eu vreau sa fac sandwiciuri cu icre si lamaie si un serbet de vin. Nu ne-am hotarat inca de cadou.... Aveti sugestii pentru 2 ani?
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
gabirus spune:
Dani, uite cateva sugestii aplicate de noi cu succes la acea varsta: Lego, centre de activitate cu litere si cifre (in modu uimitor generatiile astea noi asimileaza deja de la 2 ani chestiile astea), seturi de doctorita, orga sau alte instrumente de jucarie etc. La Varuna in Mall gasesti o pleiada de Lego dintre care sunt destule si pentru grupa asta de varsta si o groaza de alte jucarii super.
POZE
Doris-Alina spune:
La multi ani, Stehpanie!
Sa fii sanatoasa, cuminte si sa le aduci parintilor numai bucurii...
Dia, sa-ti traiasca Printesa!
Fetelor, sunt obosita de numa, revin dimineata, fresh sa va pove ce zi minunata am avut ieri...azi de abia mi-am tinut orele...Zombi sunt, nu alta...
Intre Noapte Buna si Buna Dimineata, sa visati frumos!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
LA MULTI ANI LORIANA SPIRIDUSUL !! Danitin sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati mereu de ea!
Sper ca i-ai gasit un cadou fain, si noi tot lego-uri simple am avut la 2 ani , plus multe papusele.
Multumesc de sugestii, crenvursti si mezeluri slabe mai mananca si ea, dar cand vad pe ambalaj ce contin parca nu-mi vine sa-i mai dau, dar nu am alternative prea multe.As vrea si eu sa-i dau cascaval pane, dar Ioana mea sa n-auda de lactate, cu mare efort si santaje multe i-am dat aseara budinca cu branza dulce. Iar laptele nu-l bea decat cu cereale sau cu Inka.
De post ce sa zic,mai bine nu zic ca teoretic stiu foarte bine , cu practica stau mai rau, mai ales cu postul sufletesc.Dar ti-am zis, il tin din convingere si nu ma las, cu toate slabiciunile mele.
LA MUTLI ANI STEPHANIE!! Dia sa va aduca numai bucurii mica voastra comoara!
Doris vad ca numai soare pe strada ta...
Va pup !
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)